Igår var jag och sonen på babymassage och det var hur mysigt som helst 😍 Det kändes som att vi kom närmre varandra under den stunden, trots att han bara rullade runt och låg inte stilla för en sekund medans alla andras bebisar gjorde det 😂 Fast han roade dem andra föräldrarna 😊 Nu ska vi ta lite onsdagsmys jag, sambon och sonen 💗 Jag är helt slut efter 2 timmars träning på gymmet så ska avsluta kvällen med ett glas vin för det tycket jag att jag förtjänar 💗

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har vi varit på öppna förskolan jag och min underbara son Rasmus. Vi har lekt med några av kusinerna och en av mostrarna. Efteråt gick vi hem till mormor och morfar, där sten slocknade man efter att ha busat så mycket på öppna förskolan 😊 senare på eftermiddagen fick lillskrutten och pappa ha kvalitetstid med varandra eftersom jag skulle iväg och träna 😊 imorgon ska vi börja på babymassage, får se om det är något för oss 😊
Det jobbigaste som mamma, fast som ändå är det mest underbaraste är att se sina barn utvecklas. Idag satt han själv i en barnstol vid bordet och han är bara 3 mån och 10 dagar, man blir så sjukt stolt 💗

Likes

Comments

Hej!
Jag har inte bloggat på ett bra tag pga ett tufft slut på graviditeten och människor som har lagt sig i och tagit energi ifrån en.
Den 29/6-17 kom vårat lilla pyre till världen, 5 dagar innan beräknad bf som var den 4/7-17 💖

Att vara en mamma är som en dans på rosor, ibland missar man alla taggar och det flyter på sen andra dagar trampar man på varenda och det känns som att allt är meningslöst. Tyvärr finns det vissa taggar som aldrig försvinner, som ligger och sticker en hela tiden.
Rollen mamma är krävande att vara fast på ett positivt sätt. Men att vara "den mamman" som alla andra vill se och styra över är däremot skit jobbig att vara.
Jag insåg efter ett par veckor som mamma att jag kan inte styra efter vad alla andra ska tycka och känna! Jag måste hitta min roll och mitt sätt att vara mamma så att jag och mitt barn får det som bäst. Jag lever i nuet och njuter av varenda dag för när jag minst annar det är jag tillbaka på jobbet och lilla skrutten har börjat på förskola. Tiden är för dyrbar och folk tog ifrån mig min graviditet pga sin attityd, sina idéer om att tävla/jämföra med mig och att dem ville bestämma över mig, det fick mig att skämmas över att vara gravid vilket var helt idiotiskt att känna. Men jag var för sårbar då och dessa människor kom under mitt skin lätt 😔 Så nu ska jag stå på mig själv och inte låta människor få ta denna tid med min son ifrån mig!

Jag lever bara för en sak nu och det är min familj och den som försöker att skada den har fått en fiende för livet!

Likes

Comments

En fysisk och psykiskt jobbig upplevelse. Jag åkte in till förlossningen pga värkar som kom var 10 minut. Mycket tankar svävade runt i mitt huvud eftersom jag bara var i v.33 så det är förtidigt att föda plus att jag vill ha vårt lilla pyre så länge som möjligt i magen. Men efter medicin och sprutor så minskade värkarna och tillslut försvann 😪 Gud så skönt 😌
Här ser man den stora skillnaden mellan graviditeter hos personer. Du har dem som mår illa hela tiden, sen har du dem som mår dåligt psykiskt eller dem som har ont i kroppen.
Vi alla är olika!
Alla tror att jag har haft en sån underbar och fel fri graviditet men det har jag absolut inte haft. Jag har inte mått dåligt så att det har synts på mig. Jag har haft stora psykiska problem pga av stora privata själ och så har jag litat på fel personer som har sårat mig mer än vad dem har hjälpt. Jag har kraftiga foglossningar och lider av ryggskott. Anledningen till att jag inte visat hur dåligt jag mått är för att det inte lönar sig att klaga och försöka få sympati för problemen blir inte bättre.
Jag har haft mycket, mycket hjälp och stöttning av familjen och min sambo 💖💖💖 utan dem hade denna situation varit en helt annan femma.
Nu ska jag vila och njuta av det fina vädret 💗💖

Likes

Comments

Inga symtomer; inga tecken på att jag skulle kunna vara gravid men eftersom det blev ett plus på stickan så måste det vara sant tänkte jag. Mina och sambons tankar och diskussioner vid matbordet m.m handlade väldigt mycket om vilken vecka jag kunde vara i. Tur var att jag fick träffa barnmorska rätt snabbt men hon kan bara ge ett ungefär datum efter den senaste mensen. Enligt barnmorskans beräkningar så skulle jag boka ultraljud för jag var i v.16 ca. Ännu en chock för mig att shit har jag nästan gått halva graviditeten utan att veta nått???? Väntan var lång till första ultraljudet för att få veta exakta vecka och datum, för mig var det orimligt att jag kunde vara i v.16. Efter första ultraljudet den 19/1-17 fick jag barnets exakta vecka och då var jag v.17 vilket innebar att barnmorskan hade fel på 2 veckor. Det känns ändå skrämmande men skönt att jag nästan gått halva graviditeten utan att märkt nått men det måste också betyda att barnet har det bra i mig.

Vi har varit på 2 ultraljud nu och fått exakta datumet och exakta vecka för vårat lilla Pyre. Jag går in i v.20 på onsdag och vårat älskade Pyre är beräknad den 4 Juli 2017. Pyret utvecklas som hen ska och det känns skönt eftersom jag vart gravid i slutet av september och har då ätit p-piller fram till 24 december. 

Nu är det bara för mig och sambon att njuta av resten av graviditeten. Eftersom jag inte visste att jag var gravid så har vi mer eller mindre missat halva. Men det gör inget vi får bara njuta dubbelt resten av halvan.

Du är så varmt välkommen till oss lilla Pyret och vi längtar efter dig <3

I nästa inlägg blir det nog lite mer hur jag mår allmänt och vad jag gör för att hålla igång kroppen trots dem små förändringarna som börjat ske nu.

Likes

Comments

Tänkte börja blogga om min graviditet och min resa innan och efter jag fick veta att jag var gravid trots att jag ätit p-piller.

I detta inlägg tänkte jag fokusera på när jag fick en positiv gravsticka. Jag har ätit samma p-piller i 7år och hade en väldigt stor koll på när min mens skulle börja och när den skulle sluta. Därför trodde jag att det var fel på mina p-piller och behövde byta ut dem eftersom min mens inte hade kommit varken November eller December.

Den 23/12-16 köpte jag graviditetstest för att jag ville utesluta graviditet innan jag ringde barnmorskan om att byta p-piller. Så på julaftons morgon kliver jag upp för att göra testet och skämtade till sambon om graviditet m.m för i mina ögon kunde jag inte vara gravid eftersom jag ätit p-piller. Jag gör testet och väntar en stund sen ser jag att det var inte ett minustecken på stickan utan ett plustecken. Av ren chock och förvirring skriker jag efter min sambo. Han sprang till badrummet och vart lika chockad och förvirrad som mig för ingen av oss hade varit inställda på detta besked. När vi väl hade smällt beskedet vart vi överlyckliga och sa vilken underbar julklapp och att vi inte hade kunnat fått en bättre.

I nästa inlägg tänkte jag skriva om våra funderingar och frågor om vilken vecka jag kunde vara i eftersom jag ätit p-piller och jag hade inte haft några graviditets symtomer.

Likes

Comments