De kommer aldrig förstå - X

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Not everything is as it seems, a blink of an eye can catch a lot of signals which confuses the mind of it's own. A refresh it's all that it needs just to restore the mixture to a plain and clear picture so the mind won't comprehend the false over the realness. We choose to fade away in to a world most of us could dream of. We want to let go of the real world that haunt and teach us mistakes. We are afraid of the dots that makes the drawing line an ending result of a picture which may later on seem to be the story of our lives. But instead we have the pen and the opportunity to feel free to draw between the dots and eventually it becomes a picture the way we want it to be. Not everything is as it seems, not even the fantasy world we try to run to.

X

Likes

Comments

I WON'T BE THE TYPE OF PERSON YOU WANT ME TO BE YOU HAVE NO RIGHT TO MAKE THAT CHOICE TO PLEASE YOURSELF FEELING YOU*RE IN CONTROLM OF ME I WON*T LET YOU MAKE ME BELIEVE I LIVE UNDER YOUR WINGS JUST SO YOU CAN HAVE THAT MINDSET OF THINKING YOU ACTUALLY ARE TRYING TO DO GOOD WHEN YOU*RE JUST MAKING IT WORSE NOT EVERYONE IS LIKE YOU FACE THE FACT YOU CANNOT ALWAYS BE A GIVER WITHOUT KNOWING THE REAL REASON OF WHY YOU ARE SO IN TO MAKING IT KNOWING THE PAIN YOU CAUSED

-X

Likes

Comments

Varför är det så ''fel'' att vara annorlunda? varför måste man vara på ett viss sätt? för att kunna anses vara normal?, för att akta sig från fördomsfulla personer? Varför måste man anpassa sig till det fulla för att bli accepterad? I slutändan handlar det om hur mycket självförtroende man har som individuell person men också kan man väl vara lite konstig, mullig, inte vara den modellen vi ser på tidningar eller internet. Då är det en sak jag inte begriper hur kan man säga att människor har brister och det är vanligt men ändå blir man kritiserad antingen för sitt utseende eller personlighet, logiken där går inte ihop.

I samhället vi idag lever vi finns det inget som kan vara onormalt eller något som inte passar till den kategori må jag säga, det finns liksom regler på hur man ska se ut hur vi ska bete oss. Vad som definierar en normal person med andra ord. Systemet idag är det som skiljer oss åt från att inte bli accepterad för den vi är eller hur vi ser ut. Dock bör man tänka på vad som anses vara rätt eller fel, normal eller onormalt. Ingen kan göra något åt saken, det kommer alltid finnas en person eller flera som inte tillhör det ''normala'', man kanske har t.ex. en viss klädstil och automatisk finns det ett ord som beskriver klädstilen vare sig det är en swag, punkaktig m.m. Det finns så mycket stereotyper i världen att vi anpassar oss efter det eller rättare sagt blir vi lärda med tiden om vad som bör passa in. Det är inget fel med att sticka ut, var inte rädd för det!

-X

Likes

Comments

Då var det dags för en ännu ett år att gå mot sitt slut. 2016 har varit ett år fylld med överraskningar men även ett år där jag som en individ har gått igenom en hel del där jag har fått motstå hinder som jag har fått klura ut. Jag som person har utvecklats på ett sätt att jag har nog tagit ett steg mot de bättre ett steg utanför min ''comfort zone''. Jag har fått uppleva ett fåtal saker som jag alltid kommer bära mig, såklart har det även funnits dagar där allt bara kändes som om det skulle falla under. Dagar där jag upplevde att jag skulle få ett sammanbrott. För varje år försöker jag intala mig själv ett löfte som jag vill ska gynna mig men de slutar på ett annat sätt. 2017 vill jag ska vara ett år där jag kan vara fri från den negativa sidan som kan påverka mig, jag vill bara kunna le om dagen utan att fråga mig själv varför. Jag hoppas på ett år av glädje inte tårar av sorg och besvikelse. Dock har jag inga förväntningar som kan tyda på de bästa men rädslan av att falla in i samma mönster där smärtan smyger in och gör en påverkan åter igen är något jag inte vill, men det återstår att se. Jag hoppas alla ni där ute får ett gott år med glädje, ett år som ni kommer minnas väl.

Bort med de negativa och in med de positiva.

-X

Likes

Comments