​Jag ska bli bättre på att blogga, för min egen skull. Tiden liksom rusar iväg och man hinner knappt med sig själv. Nu bor vi äntligen i Salem och vi stortrivs. Lugnt och fint område och barnen hittade sina vänner på 10 minuter. Ska uppdatera varje dag nu. Jag har massor att berätta.

theCross.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag spelar gita​rr och sjunger, som många av er vet. Mina inspelningar blir allt annat än bra så därför har jag beslutat mig för att gå olika kurser. Det finns små kurser för lite pengar, och stora kurser för betydligt större pengar. Jag tänker gå en liten kurs på 20 timmar nu till sommaren och en större kurs till hösten. Det är nu eller aldrig, tiden springer liksom ifrån mig och jag fyller fan 35 snart. 

Nu har jag hittat en egen Producent som tagit sig an en av mina låtar. Det ska bli spännande att höra vad det blir av det :)

theCross.

Likes

Comments

Tiden har gått och mycket har hänt. Lägenheten vi var så nöjda med blev vi totalblåst på. Vi har bott inneboende hos svärmor med tre barn och en hund, i en tvåa. Nu har vi fått lägenhet i Rönninge/Salem med inflytt 1/5 och det känns grymt skönt. Kommer uppdatera vidare mer i detalj inom snar framtid.

Ha det bäst!

theCross.

Likes

Comments

Ja, det var ett tag sedan jag var inne på bloggen. Det beror mest på att jag faktiskt inte har tid, eller saknar motivation just nu. Jag återkommer när jag fått tillbaka glädjen med att skriva. Det är mycket med jobbet och jag stormtrivs i Södertälje. Lägenheten är dock för liten när alla barn är här, men det funkar tills vi hittar något annat, det får det lov att göra, finns inga alternativ.

Gott Nytt år!

theCross.​

Likes

Comments

...dem där Tv_programmen som gör såna otroliga saker för andra människor, får mig ofta i tårar. En del av mig säger att det är så mycket påhittade karraktärer medans en annan del av mig säger att det är på riktigt. Kollade nyss på ett avsnitt av "Den hemlige Miljonären" på kanal 9 och jag fick många gånger tårar som rann längst kinden. Det finns så otroligt fina människor som hamnat snett i sitt liv men som inte kan ta sig därifrån på egen hand. Jag får tårar av "Arga snickaren" många gånger. Det är dessvärre Tv, så man vet inte vad som är efter ett manus men fan vad trist livet vore om det var bara så. Jag glädjs av andras lycka. Det finns folk i behov av hjälp överallt och nu närmar sig Julen, så jag ber er tänka lite längre än till er själva och er egen familj. Alla tiggare är inte i ett organiserat nätverk, och det är till och med väldigt få av dem som tigger som tillhör ett sådant. Det är den utbredda fattigdommen som visar sitt tydliga tecken, och inget annat. Var inte naiv och tro på alla dessa Facebooks delningar som oftast skapas av folk med fördomar och saknar kunskap och fakta.

Ha en bra Lördag!

theCross


Likes

Comments

​Ja Fredagen är här och det blir lugnt och stillsamt. Lite Tacos till middag och film till kvällen. Uppdaterar senare.

theCross

Likes

Comments

Ja, det var ett tag sedan jag uppdaterade här på bloggen. Det är inget jag tänker be om ursäkt för, därför att det finns mycket saker som är viktiga att ta tag i innan man gör sånt man tycker är roligt. Jag har idag bott i nya lägenheten i exakt en vecka och jag trivs verkligen med att bo i stan (Södertälje)

Vi bor liksom 50 meter från torget. En minuts promenad och man står mitt i gallerian. En minut så står man på bolaget och köar. Allt finns precis intill porten. Och jag måste säga, att det känns som jag bor i en större stad, då jag har varit väldigt lite i just södertälje innan.

Lägenheten är tokfin, måste jag säga. Även om det är alldeles för trångt med tre barn på heltid, och ytterligare fyra barn varannan helg, i en liten tvåa. Men lugn nu, det går visst!

Lägger ut en bild på vårt köksfönster :)

theCross

Likes

Comments

Ja, om några timmar flyttar man till Södertälje. Kommer bli rätt bra det tror jag. Fan, vill flytta in i lyan nu på engång, men jag får vänta till imorgon. Allt funkar enligt planer :)

Likes

Comments

Nej, det är full fart i livet så jag hinner liksom inte med saker just nu. Träningen går sjukt bra, och på torsdag är det flytt som gäller till den gemensamma lägenheten med tjejen. På Fredag ska jag träffa ny arbetsgivare på samma ort som jag flyttar till. Det går bra nu, kan man enkelt säga. 

theCross.​

Likes

Comments