Asså okej, på riktigt!!!! Jag har haft världens roligaste dag med min bästiii idag!!! Asså det enda vi gjorde var att vi kollade på South Park och typ skrattade, vi hade sååå himla kul. Om bara alla dagar var såhär bra...!

Jag har börjat planera helgen redan nu, på fredag kommer jag träffa massa kompisar och förhoppningsvis så kommer en av mina bästa vänner följa med mig hem sen så vi kan kolla på Shadowhunters hela natten. På lördag måste jag iväg och typ "arbeta" ett tag, sen ska jag hem och typ ba chilla och kolla på nån film eller nåt. Söndagen blir antagligen typ städdag och typ chilldag tror jag.

Nu på torsdag så ska jag hålla i en idrottslektion så det är väl nice antar jag. Jag kommer typ ha lite styrka, lite dans, lite lekar och typ avsluta med stretch och shit. Den här veckan kan bli antingen skiiiiiiitbra eller skiiiiiiitdålig... hoppas på skiiiiiiitbra.

Men nu vet jag inte vad jag ska skriva längre, vi hörs!

BaiBai Bitches! XOXO

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Asså shit vad längesen det var jag skrev! Jag har överlag inte gjort så himla mycket, jag har varit med kompisar, fotat, kollat på Shadowhunters och South Park, lyssnat på musik och städat... jag lovar... för första gången på seriöst typ 3 år... #stolt

Just nu sitter jag och snackar i telefon med min bästiii och försöker bestämma vad jag ska kolla på för film ikväll, ja jag vet att det är söndag men jag vill kolla på film endå... Jag är så sjuuukt taggad inför imorgon för jag ska träffa min bästiii!!! Jag har saknat henne så att det på riktigt har gjort ont, asså fyyy vad jag älskar henne!!!

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om här på bloggen så ni får gärna komma med förslag i kommentarerna. Men jaja, nu måste jag sticka!

BaiBai Bitches! XOXO

Likes

Comments

Dags att göra sig iordning för skolan efter en sömnlös natt... Sucks 2 be a teenager...

Likes

Comments

Efter en lååååång dag med klassen sitter jag och några andra klasskompisar fortfarande uppe och snackar, chillar och flamsar runt. Det har spårat lite nu, vissa tänker dygna andra funderar på att gå och lägga sig. Jag tror jag tänker va vaken ganska länge till iaf.

Det har varit en väldigt nice dag med MYCKET skratt och många lekar. Lovsång på kvällen och flams till nu (02:24). Men nu ska jag chilla en stund! Bye bye bitches! XOXO

Likes

Comments

Idag var en bra dag men just nu när jag sitter och skriver mår jag jätteilla och har en otrolig mensvärk, fy asså. Efter att ha tittat på Shrek med mina underbara brorsor satt jag ett bra tag och spelade piano och skrev en ny låt faktiskt. Jag blev rätt nöjd sen satt jag ett tag och kollade på youtube videos innan mello började. Min favorit var lätt Robin Bengtsson <3 men jag tyckte om de flesta låtarna den här veckan faktiskt. :) Sen pratade jag med mina brorsor en stund och nu tänker jag kolla på en film och äta choklad, skriver senare, bye bye bitches! XOXO

Likes

Comments

Ändra aldrig på dig själv för att göra någon annan nöjd, var dig själv i alla lägen. Du kanske inte får många vänner men du får äkta vänner. Och vem vill hellre ha många vänner som inte finns där när man verkligen behöver de än få vänner som alltid finns där för dig? Inte jag iaf, du är perfekt som du är, så var dig själv och strunta i vad andra tycker om dig❤️

Likes

Comments

Ett försök till dikt😋

Mörkret tränger sig på
Tårar som aldrig kommer
Kan ej fortsätta gå
Personer som dömer
Kärlek och hat
Tankarna spårar
Äter ingen mat
Dina ord sårar

Likes

Comments

1. FAVORIT MUSIK: FIGHT FOR YOU-SHAUN REYNOLDS

2. FAVORIT MAT/DRYCK
MAT: BACON OCH MAKARONER
DRYCK: COLA

3. FAFORIT LEKTION: BILD OCH MUSIK

4. ÖGONFÖRG: BLÅ

5. HÅRFÄRG: MÖRKBLOND

6. OLDER: 14ÅR FYLLER 2 MAJ

7. DRÖMJOBB: SÅNGERSKA ELLER KLÄDDESIGNER

8. DRÖMRESA: STORBRITANNIEN, AUSTRALIEN OCH CANADA

9. VILKEN KLASS: 8

10. VILKEN LINJE VILL JAG GÅ: MUSIKAL, FOTO ELLER GRAFISK DESIGN

Likes

Comments

Torka tårarna och kämpa vidare, det är jobbigt, men det går❤️

Likes

Comments

Skit i andra och var dig själv, du är perfekt som du är!

Likes

Comments