Contains affiliate links

Så er det tid til dagens indlæg. Jeg vil bestræbe mig på at lave et indlæg hver dag, og være aktiv, det er selvfølgelig nemmere her i ferierne, da jeg har god tid. I dag er det derfor tid til en af de populære "mine ynglings", jeg er som skrevet i det tidligere indlæg en speciel type, derfor er der nok nogle af disse ynglings, hvor i kommer til at sidde og tænke "Wow, hvem har en holdning til det?", men det er jeg altså typen af person som har, og det kommer nok ikke til at ændre sig lige foreløbigt.... Men here we go, jeg vil begynde:

Ynglings taskemærke, I mine tasker lige pt er der en klar rød tråd i hvad jeg investerer i. Jeg elsker sorte lædertasker, de er klassikere, holdbare og går aldrig af mode. Det skal lige siges, at jeg er typen som hellere vil betale lidt ekstra for en taske af ordentlig kvalitet. I lang tid, har mit ynglings taskemærke været Marc by Marc Jacobs, jeg syntes det var SÅ fedt, det gør jeg egentlig stadig, men jeg syntes ikke deres nyeste kollektioner passer så godt ind i min stil. Så lige pt må jeg ærligt indrømme at mit ynglings taskemærke er Zadig et Voltaire, det er et superfedt fransk mærke, som leverer tasker i virkelig høj kvalitet. Min nuværende taske er den der ses nedenfor på billedet, og jeg har også en lille kvadratisk pung, som passer til. Den taske bliver simpelt hen hevet med over det hele, og jeg er sindssyg glad for den, uanset om jeg skal en tur til kæresten, eller skal i skole, det er simpelthen en så skøn taske.

Ynglings tøjmærke, Den er svær, fordi min tøjstil er meget alsidig, og afhængigt af hvilket tøj jeg har på er det forskellige mærker, som kan opfylde det behov jeg har til hver beklædningsgenstand. I bukser er jeg for et eksempel super glad for habitbukserne som Only har lavet, hvor jeg derimod i t-shirts og toppe går i alt fra H & M til Zadig et Voltaire. Men jeg vil sige at i denne upcoming sæson, så er Moliin Copenhagen nok det mærke, som jeg planlægger at gøre et større kup hos.

Ynglings drengenavn, Det er nok en lidt speciel en at have med, men ligesom på så mange andre punkter har jeg også en mening til hvilket drengenavn der er mit ynglings. I min verden er det en ting,, som er meget præget af hvordan personer med det pågældende navn har opført sig over for mig, men hvis jeg nogensinde får en søn, så skal han enten hedde Carl eller Amadeus.

Ynglings pigenavn, Igen det er meget efter hvordan folk har behandlet mig, men derudover er jeg også rigtig glad for lidt særpræget navne, som der ikke er ret mange i Danmark der har. De to navne jeg syntes der er absolut pænest til piger er enten Venus (ligesom hovedpersonen i Nerve, eller som planeten) eller Lily (tja det er egentlig bare fordi der ikke er ret mange i Danmark der hedder det, men jeg har også kun mødt søde og sympatiske Lily'er).

Ynglings dag på ugen, Her skal man da være et skarn hvis ikke fredag, lørdag eller søndag står højest på listen, eller hvad siger i? Min ynglings er fredag, for fredag er sådan en alsidig dag, vi har aldrig mange timer i skolen (i hvertfald ikke i år), og jeg forbinder fredage med mange ting; hyggeaftener med veninder, drukture med klassen, Netflix aftener hvor jeg bare har ligget mutters alene i min seng og slappet af, aftener med gæster, dates med min kæreste, X-factor med familien osv. Så fredag er klart min ynglings dag på ugen, udelukkende fordi den er så alsidig.

Ynglings ferie, Jeg tror de fleste, som er en del af uddannelsessystemet her vil sige sommerferien, I mean what's not to like? Ingen lektier, lang ferie, godt vejr (når de danske vejrguder føler for det), lækre ture på stranden, friske jordbær, god is, sene aftener med gode venner som bliver så tætte de næsten er familie, og vigtigst af alt, en ny start når ferien er ovre. Som i kan høre er jeg en inkarneret fan af sommer!! Men det er dog ikke min favoritferie, jeg ELSKER efterårsferien, jeg bruger den altid på at tage skønne billeder ude i den smukke natur, gå ture i skoven, drikke varm kakao, og generelt bare slappe godt af... Så min absolutte ynglingsferie er altså efterårsferien, og ja måske er jeg lidt en barnlig sjæl som godt kan lide at lege med blade og kastanjer trods mine 16 år.

Ynglings træningsform, Jeg træner på mange måder; jeg løber, jeg styrketræner, jeg svømmer og jeg crossfitter. Crossfit er det nyeste jeg er begyndt på herinde for det seneste år, men jeg må erkende at jeg virkelig er blevet bidt af det, og lige pt er det min absolutte ynglings træningsform. Til dem af jer, som måske er lidt i tvivl om hvad Crossfit er, så er det en uhyre effektiv (og smertefuld dagen efter!!) måde at træne både kondition, teknik og styrke sin krop. Man skal være enormt alsidig i sine evner, og VIRKELIG have lysten og gå-på-modet til at fuldføre de udfordringer man bliver stillet overfor. Mottoet for CrossFit er, ”Vores speciale er, at undgå at specialisere os”. Det er noget af det første man lærer når man starter med at CrossFitte, men er man klar på en god udfordring, så er mit bedste råd: Bare spring ud i det, det gode ved CrossFitt er nemlig at man kan nedskalere det og lave det på alle niveauer!! Hvis man vil i gang med det er https://www.crossfitcopenhagen.dk helt sikkert et godt sted at starte, de har efterhånden boxe over hele landet.

Ynglingsfilm, Endnu engang føler jeg at det er et svært spørgsmål. Der er så mange gode film i verden, og jeg er ikke kræsen, jeg ser alt fra "Ice Age" til "My Sister's Keeper" til "The Guardian" til "If I stay" til "Insidious". Den sidstnævnte er meget anbefalelsesværdig, hvis man har behov for et par dage uden søvn. Men jeg er en sucker for en god kærlighedshistorie, og derfor er min ynglingsfilm "If I stay" bliver jeg spurgt i morgen er det ikke sikkert at det er det samme svar, men sådan er det som det ser ud lige nu.

Ynglings serie på Netflix, Med fare for at lyde som en asocial type, tør jeg godt indrømme at jeg ser rigtig meget Netflix!! Jeg aflyser gerne planer hvis der er kommet en ny sæson af mine serier på Netflix.. Jeg ser alt fra "The Vampire Diaries" og "Pretty Little Liars", til "Iron Fist" til "Rita" til "Suits", "The good wife", "White Collar" og "Orange is the new black". Det er alle spændende serier, som jeg følger ivrigt med i, men skal jeg sætte min ynglingsserie er det uden tvivl "Suits", I mean Mike Ross & Harvey Specter? The dreamteam.

Ynglings fag, den er næsten for kedelig og nørdet... men matematik er det fag jeg syntes er klart fedest.

Ynglingshovedstad og -land, Disse to kunne lige kombineres, da de passer godt sammen. Min favorit hovedstad er Paris, jeg elsker maden, atmosfæren, historien, ALT. Det er den skønneste by, og jeg ønsker at komme til at læse på Sorbonne efter jeg er færdig med gymnasiet. Derudover elsker jeg alt ved Frankrig; Nice, Bordeaux, Alsace, sproget, you name it... Jeg er fan af Frankrig!!

Ynglings bog, Det er et emne der ligger mit hjerte nært. Jeg elsker at læse!! Det er noget af det bedste jeg ved, min ynglings bog varierer meget afhængigt af hvad jeg senest har læst... Lige pt er jeg kæmpe fan forfatteren Jojo Moyes, og specielt hendes bestseller "Mig før dig". Der er jo lige kommet en efterfølger til den hjerteskærende beretning, jeg har læst den, og den er endnu et af Jojo's mesterværker!! Er man ikke til bøger der grædes til, er hun stadig fantastisk, bare med nogle af sine andre bøger som "Alene i Paris", "Det sidste brev fra min elsker" eller "Det store spring".

Ynglingssmykke, Jeg er som nævnt ovenfor ikke typen der går med hverken make-up eller smykker. Dog har jeg et rosaguld-LoveTag fra Jane Köenig, som jeg er rigtig glad for. Jeg fik det af min storebror, og har båret det hver dag siden, da jeg syntes det er så fint. Derudover er jeg superglad for læderarmbånd, men det jeg havde fra Kranz & Ziegler var desværre fra min ex-kæreste, og syntes det vil sende det forkerte signal, at have det på, mens jeg er sammen med min nuværende kæreste. Så jeg ønsker mig et nyt fra BeChristensen.

Ynglingssang, Igen er det et emne hvor det ændrer sig. Lige nu er jeg dog specielt glad for "Shoutout to my ex". Det er ikke fordi teksten rammer mig, men syntes melodien og the strong independant woman-theme i den er ret fed. Derudover er jeg FORELSKET i Ed Sheerans nye album, det er sindssyg godt, specielt "Galway Girl", og sidst men ikke mindst alt hvad Gulddreng laver, han er simpelthen for cool, speciel "Nemt. Så i denne kategori får i tre favoritter med,

Ynglings make-up mærke, Nu er jeg virkelig ikke typen der går med meget make-up. Tværtimod faktisk, jeg elsker at være all-natural med håret i en messy bun når jeg er i skole, men de produkter jeg bruger til fest, og til at rense min hud med kommer alt sammen fra Sephora... Som btw også er fransk <3 Men derudover er jeg også stor fan af Elizabeth Arden, med specielt 8-hour og læbepomade er det simpelt hen guld værd for mig altid at have i tasken.

Det var alt jeg havde for i dag, skriv en kommentar, smid et like, fortæl mig noget om jer, Hvad er jeres ynglings?

//The Comment Queen

Likes

Comments

Dette indlæg er det første, der kommer på denne blog, mit mål er derfor, at i ved at læse dette indlæg, vil få en bedre forståelse af hvem jeg er og hvorfor jeg har oprettet denne blog.

Hvem er jeg?

Det kommer til at være et gennemgående tema her på siden, at jeg som blogger har besluttet mig for at holde mig anonym. Derfor er der sikkert mange, som kommer til at syntes et sådant indslag som dette er mærkeligt, for hvordan kan man fortælle hvem man er uden at røbe sit navn? For mig er det simpelt, jeg deler ud af hvem jeg er som person, men det kan jeg gøre uden at skulle røbe mit navn, og dermed bibeholde min anonymitet. Men lad mig gøre det kort for jer, så i stadig har lyst til at læse med. Jeg er typen der falder over en dørkam i det hus jeg har boet i hele mit liv, typen der har svært ved at fatte sig i korthed, typen der skubber folk væk når jeg har allermest brug for dem, typen der slår sig selv i hovedet hvergang jeg laver fejl, den evige perfektionist, typen der er lidt for "smart i en fart" med de kommentarer jeg kommer med, i forhold til hvor hurtigt jeg selv bliver såret, jeg ser lidt for meget Netflix, får alt for lidt søvn, og generelt har jeg en del personlighedstræk der er lidt uheldige. Samtidig er jeg så en person, som binder mig hurtigt til personer, er 110% loyal over for de mennesker jeg holder af, og hvis nogle af mine venner bad mig gå gennem helvede med dem, ville jeg sikkert gøre det for dem, i den naive tro, at de ville gøre det samme for mig.

Hvad er denne blog?

Gennem rigtig mange år af mit liv, har jeg følt at jeg har været alene om at være en lidt speciel personlighed, som ikke altid har passet ind i alle sociale sammenhænge, og jeg havde altid ønsket et sted at kunne se at jeg ikke var alene om at være anderledes. Jeg vil på denne blog dele ud af hvad jeg går og laver, gode opskrifter, pinlige/akavede/vidunderlige/livsændrende/triste og alt ind i mellem-situationer der kan forekomme i et liv som mit nu er, gode træningspas (jeg går ret meget op i fitness), inspiration til indretning, mode, serier på Netflix, musik, stil, kommentarer på begivenheder rundt omkring i verden, politiske emner, jeg vil skabe debat, jeg vil skabe et forum hvor alle er velkomne lige som de er, og skal have lov at komme med input, kritik, søge råd og alt hvad hjertet begærer. Så kan man sidde og tænke: Hvorfor så anonymiteten? Det er et simpelt svar, hvis ingen ved hvem jeg er, er der ingen, som ikke vil have modet til at kommentere, have en holdning og turde ytre sig.

Mit ønske til jer

Jeg håber på at alle der ser denne side vil være aktive, følge mig, være en del af de debatter jeg nu engang vil skabe, støtte hinanden i kommentarerne, og generelt være rigtig på. 


Det skal dog tilslut siges, at denne blog er oprettet med henblik på mig selv udelukkende, jeg skriver ikke for store følgertal og opmærksomhed, men tværtimod skriver jeg for at kunne dele mine oplevelser med andre, og sætte ord på mine tanker.

//The Comment Queen

Likes

Comments