​Denna tid är egentligen en jobbig tid......... 

Hur kommer man över en hund, en person, någon man har älskat så mycket att man inte kan sluta att gråta så fort man tänker på denna person eller djur. 

Måndag den 21/12 är det 3 år sen................. Jag vet hur dålig du var men du var MIN hund.... Vad jag grät när jag träffade dig för sista gånge, vad jag klappade dig, höll om dig och drog in din doft... 

Jag hatar 2012.... Mormor vart dålig och dog, min syster fick en stroke, två katter vart över körda och min hund fick somna in......

Livet går vidare. Hur tufft det än är så gör livet de. Man minns dom man har förlorat och älskat så otroligt mycket. Man gråter i sin ensamhet. 

Hur ska man kunna fira jul utan att gråta?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Tiden går så himla fort. Min lilla tjej blir hela 1 år imorgon. Jag är så stolt över henne. Hon har utvecklats så himla fort. Vart tog denna tid vägen....? Och snart börjar hon dagis. Man blir lite gråtfärdig. Hon finns alltid i mitt hjärta. O denna dag har varit helt underbar. Novalee har fått två kusiner. Lillprinsen kom i morse o lillprinsessan kom nu här ikväll.. Och snart åker vi upp till Novalees farfar så vi kan träffa lilla prinsessan. E måste vara så stolt. I o M är de med. Vi kvinnor är så starka. Man fattar inte de för ens man har fött barn. Hur mycket man klarar sig utan en man. Så mycket bebis mys detta år. 
Och så har VI ett bröllop att planera... Eller de känns som att den största delen är klar. Vi ska bara viga oss nu. 💗

Känner sån glädje idag o för detta år. Vad kan sänka mig nu??? INGET!!!! Finns en sak men är så säker på att de aldrig kommer hända. 👍

Likes

Comments

De märks att många inte bryr sig om vad som händer här, hur man ens mår. Eller till o med kanske försöka hitta på något med en. No friends! Dag ut o dag in gör jag samma sak. O den andra hälften blir irriterad när jag ska jobba. När jag väl får de. Även blir irriterad på att få gå ut med soporna. Medans jag gör allt annat o klagar inte.

Min ärdotteekade

  • 16 Readers

Likes

Comments

Hur kan man resonera att inte städa, diska eller tvätta för att man göra de i jobbet? O varför ska han bli sur för att vår dotter bara vill vara vid mig när han ändå inte lägger någon tid på henne? Men de är ändå jag som ska känna att jag är en dålig förälder. O även få skäll för att jag inte tar hand om mig. Jag får ju ingen tid till de. Ibland undrar man om de verkligen var värt o skaffa barn?? Känner att man även börjar få lite kalla fötter pga att man inte får den hjälpen man ber om o behöver. Han varken ser lr förstår. Nä han ska ha en massa nya saker. Så länge han är nöjd så är de bra. Bara jag som ska ha skit. Ibland han man bara sån lust o säga att försvinn från min lägenhet.

Likes

Comments

Vad tokig man blir här hemma. Vill ut o jobba. Jag älskar min dotter hur mycket som helst men jag gillar inte o bara vara hemma. Träffar inte direkt så mycket folk o prata med. Känner även att jag inte har några vänner heller. Ingen hör av sig. Jag har försökt o prata med några jag bryr mig om men de har visserligen andra saker o tänka på som också är viktiga men jag känner mig inte viktigt för någon. Han som kommer bli min man väljer hellre o spela än o umgås med mig när han har jobbat en hel del. Tur är väl att han umgicks med sin dotter. Får väl ta o försöka få folk o komma hit fast att jag skäms över mitt hem. Varför är jag oviktigt.

Likes

Comments

Så trött på alla lögner. Hur kan någon bry sig när de aldrig hör av sig? Utan de är jag som måste höra av mig. Varför skaffade man Facebook? Ingen håller kontakten med mig, så ingen idé att skriva något. Skriver man att man mår bra så gillar folk bara de eller när man lägger ut en bild så är de bara folk som gillar. Mår man dåligt o skriver de så undrar folk vad som händer. Fan skit i de om ni inte vill veta av mig. Ingen behöver veta då. Trött på era lögner. Man kan lika bra flytta långt ifrån alla o ingen skulle bry sig hur de är med en ändå.

Likes

Comments

Söndag...... Söndag..... Den 21 december. 2 år sen du fick somna in. Saknar sig alldeles för mycket. Fick nog inget bra avslut. Vill bara kunna krama om dig igen. Känna din nos igen. Hur du ber om godis när man var ute med dig. Min älskade ditte!! 💜🐕

Likes

Comments

Hur kommer de sig att man måste vara den personen som måste höra av sig hela tiden? Att ingen vill veta hur de är med en. Att ingen verkar vilja veta av en, att man ens existerar. Man känner sig verkligen värdelös. Man är inte värd något alls. Man blir bara utskälld för att man skriver hur man känner sig. Ännu värre är ju min andra hälft vill ju inte ens umgås med mig. Hur mycket värd är man egentligen då? Tur att ens föräldrar vill höra hur de är med en. Man skulle vilja gömma sig någonstans, bara ha sig själv o ta hand om. För ingen bryr sig om man ens levde men känner att jag vill leva.
Jag har iaf några planer för framtiden. Kanske inte ger mig fast jobb på en gång men ger mig en bättre framtid.
Hm.. Har man skrivit av sig nu eller?

Likes

Comments

Jahopp......... Undrar om wienerbröd uppfanns av misstag? Alltså att man glömde o ha i smöret när man gjorde degen o försökte sen o få in den. Men iaf så är de gott. 

Blir de en vit jul i år? När tänker snön komma?

Likes

Comments

Du gör mig besviken! Ledsen! Arg!
  • 84 Readers

Likes

Comments