Fantastic.Four.2015

Action, Adventure, Sci-Fi

Fyra astronauter får superkrafter och blir tillsammans

det fantastiska superhjälteteamet Fantastic Four.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Air.2015

Sci-Fi, Thriller

Historien handlar om två ingenjörer i en underjordisk bunker 

som är mänsklighetens enda hopp för framtida överlevnad.

Likes

Comments

Tomorrowland.2015

Action, Adventure, Family

Bundna av ett gemensamt öde sammanförs en optimistisk och vetenskapligt nyfiken tonåring med en före detta genialisk uppfinnare som tagits ned på jorden av idel besvikelser. Tillsammans ger de sig ut på ett äventyr för att gräva upp hemligheterna om en plats någonstans i tid och rum som existerar i deras gemensamma minne.

Likes

Comments

Insidious.Chapter.3.2015

Drama, Horror, Thriller

Dags för en ny installation av skräckfenomenet Insidious. Tredje filmen är en så kallad prequel som utspelar sig innan de två tidigare filmerna.

I detta kapitel möter vi den aspirerande skådespelerskan Quinn Brenner (Stefanie Scott) som plötsligt känner att hennes döda mor försöker kontakta henne. Hon tar därför kontakt med ett begåvat medium - Elsie.


Likes

Comments

While.Were.Young.2014

Comedy, Drama

Josh och Cornelia är ett urbant 40-årskrisande par i New York som försökt att skaffa familj, men inte lyckats och har bestämt sig för att vara nöjda med det. När de lär känna ett ungt hipsterpar, Jamie och Darby, överger de snabbt sina jämnåriga vänner som startat familj och slagit sig till ro. De låter sig istället fyllas av Jamies och Darbys hämningslösa spontanitet och äventyrslust. Plötsligt har de hittat en dörr som leder tillbaka till deras ungdom, men är det verkligen så enkelt?

Noah Baumbach har här målat ett underhållande socialt porträtt av New Yorks kreativa medelklass, där han lyckats fånga den märkliga, uppochnervända logiken hos dagens urbana trendsättare: de äldre sitter klistrade vid sina pulsklockor och Ipads, medan de yngre gräver fram gamla retrovinyler och VHS-kassetter.

Likes

Comments

Spooks.The.Greater.Good.2015

Action, Drama, Thriller

En terrorist rymmer från fångenskapen under en rutinmässig överlämning. Nu måste Will Crombie samarbeta med den skamfläckade MI5-chefen Harry Pearce för att leta rätt på rymlingen och stoppa en nära förestående terroristattack i London.

Likes

Comments

Aloha.2015

Comedy, Drama, Romance

Filmen följer försvarsentreprenören Brian Gilcrest som ska övervaka uppskjutningen av en vapensatellit på Hawaii, när han oväntat faller för stridspiloten Allison Ng.

Likes

Comments

Dark.Places.2015

Drama, Mystery, Thriller

Som barn överlevde Libby Day en brutal massaker som tog hennes mammas och två systrars liv. 25 år senare tvingas hon återigen konfrontera denna mörka dag i hennes förflutna, då hon kontaktas av ett hemligt samfund besatt av att lösa kända brottsfall.


Likes

Comments

Poltergeist.2015

Horror, Thriller
En familj blir besökta av spöken i deras hem. Först verkar andarna vänliga, och flyttar mest runt objekt i huset för skojs skull, men det hela tar en otäck vändning när spökena börjar terrorisera familjen och kidnappar den yngsta dottern.

Likes

Comments