Header

Idag tog jag ett beslut. Det var ett utav de svåraste besluten jag tagit någonsin men jag har tänkt på detta ett längre tag nu och idag bestämde jag mig. Idag lämnade jag tillbaka Victoria och jag har helt enkelt slutat att rida. Jag har inte samma intresse för ridningen och stallet som jag alltid haft innan och det har mer blivit något jag måste åka ut och göra varenda dag istället för en rolig grej jag gör bara för att ha kul. Det är inte som det var förut liksom. Jag har tappat intresset helt enkelt och dessutom räcker inte min tid längre. Jag har andra planer på G. I och med detta så lägger jag även av med bloggen. Detta är det sista inlägget ni ser utav mig här men jag måste verkligen säga TACK TACK TACK för allt hörni! Ett stort jävla tack! Alla kommentarer, all respons och alla snälla och stärkande ord,TACK ni alla är grymma. Ni får ha det otroligt bra allihopa!

Med den här otroligt charmiga bilden säger jag tack och adjö!<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vad jag ska ge alla i julklapp! Jag har bestämt EN. En enda julklapp har jag kommit på än så länge. Det står verkligen helt still uppe i mitt huvud när jag tänker på det och jag börjar känna pressen av att komma på något snart...

Om jag vill ta navelpiercing eller inte. Ena stunden är jag tvärsäker på att jag vill och jag tycker det är skitsnyggt och ena stunden inte. Får tänka över det.

MINA BETYG! Jag har sådan ångest över mina betyg. Under denna terminen har min motivation legat så långt nere på botten som det bara går. Min motivation har knappt varit vid liv överhuvudtaget. Jag satsar på att ta tag i skolan på allvar när 2016 startar, då ska det bli ordning på skolan!

Vad jag ska blogga om. Jag har världens bloggtorka ATM. Det känns som jag skrivit om alla åsiktsämnen, alla tips osv. Men jag antar att det bara är så det är. Bloggtorkan kommer lite då och då och så är det.

Victorias föl. Det är flera månader kvar tills det kommer men jag tänker på det mycket. Jag längtar så mycket! Hur kommer det se ut? Kommer det bli ett sto eller hingst? Massa tankar!

Likes

Comments

Godmorgon bloggen och godmorgon Lördag!
Jag sitter just nu i bilen påväg till stallet. Jag tänkte försöka mig på att sitta upp på Vickan och rida lite barbacka efter lite problem med uppsittningen ett tag så ska jag ge det ett försök återigen.
Uppdateringen den senaste veckan har ju inte varit den bästa men jag har världens bloggtorka för tillfället. Jag har blogglusten och motivationen men inga idéer atm men dom kommer snart dom också får vi hoppas.
Vad gör ni idag?

Likes

Comments

Vita mjukis från hollister, pengar, iphone 6 i rosa, grå odd Molly tröja, Calvin klein underkläder i svart och en rep grimma. Detta är min önskelista 2015. Önskar ni er något speciellt i julklapp?

Likes

Comments

Jag blev precis färdig med fortsättningen utav min fotovägg som tanken är ska utökas med många fler bilder. Jag har tänkt att fylla i stort sett hela väggen över hyllan iallafall. Vad tycker ni?

Likes

Comments

Idag tänkte jag plocka fram några utav mina favoritbloggar, bloggar som jag läser dagligen och verkligen tycker om. Vissa har jag läst längre än andra. Det är viktigt att sprida bra stämning tycker jag och att faktiskt uppmärksamma dom som gör bra ifrån sig. Så ni som är länkade här nere - High five! Ni är grymma på det ni gör allihopa, fortsätt precis som ni gör!

@agnescarlen, @corneliacarlen, @SONNYANDERSSON, @juliaaxelsson,@michellepetersson, @almalindberggVanessa

Likes

Comments

Jag har intalat mig själv att jag är totalt kass i skolan, att jag inte klarar någonting, jag misslyckas alltid, jag har inte en chans, jag är helt jävla dum i huvudet helt enkelt. Jag har inga topp betyg och det vet jag även om jag försöker så gott jag kan. Men dom tankarna höjer knappast mina betyg.

När jag tänker på framtid så står det helt still. Eftersom jag alltid går med dom där tankarna så har jag enormt svårt att se mig själv någon annan stans i livet än vad jag befinner mig just nu i nuläget. Jag har svårt att se mig själv med ett bra jobb i framtiden, jag har svårt att se mig lyckas i framtiden, jag har helt enkelt bara väldigt svårt att tro på mig själv och att jag kan lyckas, iallafall inom just detta området, framtid.

Men innan vuxenlivet kommer gymnasiet. Ångest, ångest, ångest skriker mitt huvud när jag hör det. Jag var skoltrött redan i sjuan. Jag går bara i åttan än så länge så det är ungefär ett och ett halvt år kvar men klart jag har tänkt på vad jag vill gå. Just nu så är det något slags hästgymnasium eller media som känns mest intressant men det kan ändras bara från en dag till en annan. Jag tycker det verkar kul med foto, media osv men samtidigt så är hästar ett stort intresse som skulle vara kul att fortsätta hålla på med i framtiden fast istället som jobb då.

Framtiden för mig så oklar. Ena dagen är jag 100% säker på att det är hästar jag vill hålla på med tills jag dör typ, nästa dag vill jag bli något media inriktat och nästa dag vill jag bli någonting helt annat.

Hur tänker ni själva kring eran framtid? Har ni någon dröm om att bli något speciellt? Berätta för mig. Jag tycker detta är ett intressant ämne att prata om och diskutera olika idéer fram och tillbaka!

Likes

Comments

Jag har bloggat på den här bloggen i lite mer än ett år. Ibland känns det som att jag redan har skrivit om alla debattämnen som går att skriva om, ganska ofta känns det så. Jag älskar att läsa åsiktsinlägg och därför vill jag också skriva så många som möjligt men ibland känns det som sagt redan som jag skrivit om det mesta. Många ämnen tycker jag även har blivit väldigt uttjatade. Jag tror till exempel inte det finns en enda hästbloggare som inte skrivit av sig om sin åsikt om sporrar och spön, jag har också gjort det.

Jag vill skriva fler åsiktsinlägg. Har ni tips på åsiktsinlägg ni vill läsa så får ge gärna ge mig förslag!

Ni som bloggar, känner ni likadant som mig? O vad tycker ni om åsiktsinlägg på hästbloggar?

Likes

Comments

Måndag - Dressyrpass i paddocken. Fokus på skänkelvikningar som jag ska försöka lägga in allt mer och mer nu.

Tisdag - Vila eftersom hon ska skos.

Onsdag - Öva på att korta och länga galoppen. Som hjälp kommer jag lägga fram två stycken bommar med ett visst antal meter ifrån varandra och försöka att både ha så lite galoppsprång som möjligt emellan och även så många, korta som möjligt. Det är viktigt att det fungerar framförallt i hoppningen.

Torsdag - Försöka jobba Victoria i en lång och låg form i alla gångarter så gott som det går. Det är bara att nöta, nöta, nöta med att få henne avslappnad.

Fredag - Longering eller lättare ridning.

Lördag - Hoppa lite olika hoppövningar utspritt över paddocken som jag i slutet av passet sätter ihop och hoppar som en bana i ett så jämnt tempo som möjligt med så lite avbrott till trav och volter som möjligt.

Söndag - Det blir en uteritt som det vanligtvis brukar bli på Söndagar. Söndagar passar bra som uterittsdag. Som ett lugnt avslut.

Likes

Comments

Som dom flesta redan vet så är Victoria dräktig. Hon ska få sitt föl i vår så det är fortfarande så att man knappt märker av det. Nu i vinter och fram tills fölet har kommit så har jag en plan med henne. Jag ska satsa 100% på våran tillit till varandra och börja med bettlöst. Mitt nästa inköp kommer bli en repgrimma som vi ska börja rida i så mycket som möjligt. Jag ser detta som ett bra tillfälle att träna upp tilliten till varandra extra mycket och börja öva på det bettlösa som jag verkligen tycker om.

Jag vill kunna ha samma kontroll på Victoria barbacka i repgrimma som jag har i sadeln med träns. Jag blir så galet fascinerad och framförallt inspirerad utav folk som har det där perfekta samspelet och tilliten tillsammans med sin häst. Det är coolt, riktigt coolt.

Jag kan inte ens tänka mig hur otroligt mycket tid den här tjejen måste ha lagt ner på träning tillsammans med hennes häst för att få det att se ut såhär...Men förstår ni vilket samspel dom två har. Förstår ni hur lycklig den här hästen måste vara. Detta kan jag ju bara drömma om än så länge men alla börjar ju någonstans. Men håll med mig om att detta är riktigt coolt?

Har ni någon erfarenhet angående bettlöst?

Likes

Comments