Idag har vi målat klart allt på vår båt. Vi valde färgen orange till båten för att båten ska synas bra när den är långt ute till havs. Vi ska sätta dit klossar som ska sitta på sidan av båten. De ska hjälpa båten att hålla ballansen bättre.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har vi gjort om klossarna som ska sitta på sidorna av båten, sen slipade vi dom. Vi gröpte även ur båten. Och så hann vi också med att måla båten på undersidan.

Likes

Comments

Idag så har vi tagit en frigolitbit & sågat & slipat på den. Vi hann inte att bli klara med den för det behövs mer slipning på den. Det tog längre tid att såga ut den eftersom att vi inte hade tillgång till brännaren somvi använde förra gången. Men det gick bra ändå. Nästa gång så ska vi nog bli klara med själva båten, men då måste vi fixa lite mer med den. Det var allt för oss den här gången.
Tack & hej leverpastej.

Likes

Comments

Den första bilden var den första modellen som vi provade idag. Men vi tänkte att om vi kortade ner "pinnarna" på sidorna så skulle båten bli stabilare, vilket den blev. På sista bilden så provade vi med plastfolie runt hela båten, det funkade bäst.

Likes

Comments

Idag har vi testat lite olika modeller som vi kan ha på våran båt. Sen så testade vi oss fram och såg vilken modell som höll bäst. Vi kom fram till att det är bra att ha tak så det inte kommer in vatten. Men vi måste komma på en lösning hur dom får syre.

Likes

Comments

På den här lektionen så har vi testat olika slags modeller för
våran båt, för vi behöver få reda på vilken modell som kommer
att kunna ha mest saker på lastat och vilken modell som är stabilast.
Vi har också brainstormat och kommit fram till att vi vill göra en båt
som liknar en ubåt. Vi tänkte också att den ska vara orange för
att det syns mycket bättre än om den skulle vara tex svart.

Men det var nog allt som vi gjorde på lektionen.
Tack & hej, leverpastej

Likes

Comments