Header

Ja då har jag bestämt mig, att nu är boken slut och sista kapitlet och sidorna lästa, för den här gången. Jag tar ett farväl till er och min kära blogg. Vi har varit igenom om mycket, trodde ej att jag skulle skaffa ett sånt starkt kontaktnät eller få så många fans som er. När jag började tänkte jag "ja får la testa och se vad som händer efter en vecka är det nog över!". Men nej då jag fortsatte ett bra tag och det är jag glad för. The bitch blogg eller från början andrelindell, har blivit en start punkt för mig och nya äventyr.

Från sponsorer, gästbloggning på (hofh.se) till att träffat kissie, fått grejer hem skickat och även fått fan brev och fan art av er. Portkod 1321 nämnde mig på deras sida och även Hanna Widerstedt själv. Att även ha byggt upp en större kontaktnät från sociala medier kan jag tacka bloggen. Tjäna stora pengar på små inlägg och bilder på instagram, till att ha kändisar uppskata min blogg och följa mig på Twitter. Och även att nått ut till mina internationell läsare "hello!". Ävn vart med på IMO (amerikanska tv show på youtube), sen fått kläder från Miley Cyrus. Ja listan fortsätter och fortsätter...

Efter 3,5 års bloggade så är jag klar. Och från den lila bitchiga 14 åriga killen som starta bloggen på devote.se, till den 17 åriga mer mogna killen i dag. Så har han ändrats och är redo för nya äventyr dit dem tar han. Vuxenlivet väntar, kanske jag kommet tillbaks en dag och sätter glöd i The bitch blogg igen. Men för nuet säger jag ett farväl och hoppas att vi ses i framtiden. Blogg André är tyvärr över för den här stunden men du ser mig snart i sociala media och kanske tv rutan snart.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Varför har du varit borta en så långt tag från bloggen?

Det har vart rätt mycket det senaste i livet. Skolan är en plåga med så mycket arbete, sen arbetet med Italien resan med klassen. (OBS inget ni visste om), sen planering inför Prag resan. Sen har vi ju självklart UNF som tar mycket tid. Plus har hänt lite personliga grejer också som jag ej vill snacka om nu. Därför har jag inte haft ens tid att blogga, känns lite också som jag är klar med det!?


Hur går det på jobbet?

Jo tack som frågar ;)
Det går super bra älskar mitt jobb och mina kollegor, så det går suveränt!Vad ska du göra i Prag?

Jo jag Moa och en kompis som heter Jenny, plus massa tusen andra folk från Sverige, Norge och Danmark. Vi alla har anmält oss till pragueweek då vi åker med den organsationen. Vi kommer bo på lyxigt hotel och festa, fucka ur och bara ha så fett roligt som möjligt!

Likes

Comments

Såg nyss en underbar film, som jag såg när jag var jätte liten. Neverendig story, sjukt att den är så gammal men ändå så bra gjord. Den handlar om en kille som hittar en book. En book som inte är som alla andra, utan att alla sina fantasier blir utspelade i den. Det är på riktigt och i ingen säker saga som Ariel, här handlar det om äkta fantasi. Vill inte säga för mycket, men se den gärna för den är underbar. Sen kan ni ju se 2 och 3:an med ;)


Likes

CommentsNämen tjena bloggen!
Drog i dag till favo stället aka donken och åt mat med kompisarna. Eftersom det är äcklig mat i skolan hela veckan och så jävla mycket plugg just nu. Men allt ska nog gå bra till slut, imorgon är det torsdag och även sista soldagen för veckan. Sen har jag studiedag på fredag och förmodligen fest på kvällen. Men vi ses i morgon mina polare 😉

Likes

Comments

Skola, skola, skola är allt i huvudet på en studerade kille på 17 år. Svårt att blogga varje dag, men vi kör igen ge inte upp vet ni. Men har vart kanske mycket i mitt liv, att gå i 2:an på gymnasiet tar kål på en, sen ska man ha ett liv utanför skolan. Som att festa va med kompisar och sen ta hand om en nykterhets förening. Men nu kör vi ser ljust ut just nu :) vi ses i morgon.


Likes

Comments


Har en överraskning till er om ni minns, tillsammans med CupCard. som är en sida där
Du gör egna inbjudningskort för bröllop, barnkalas, dop och annan fest.
CupCard är ett verktyg som är gratis att använda där du kan designa dina egna inbjudningskort. Du kan sedan beställa hem korten om du önskar eller spara filen på din dator och skriva ut inbjudningskorten själv.

Det är en sida jag har använt mycket det senaste och för att jag älskar sidan så mycket. Så har jag skaffat en rabattkod åt er på 15%. Så nu får 15% rabatt på allt ni handlar på cupCard. Skrv bara in ANDRé-41B0, i rabatt fältet och ni får 15% rabatt. Så klicka er in på sidan och börja skapa coola inbjudnings kort.

http://www.cupcard.com/sv/

Likes

Comments

En hel galen natt har det varit, är sjukt trött och glad. Bästa natten ever i går, det började med att jag och Jenny stack och handlade med Moa. Till förfesten, och sen gjorde goda drinkar (UNF style). Som var välkomstdrinkar fast för eller senare började folk hälla i vodka haha....Men nu var festen i gång, var helt crazy vi dansade, twerk:ade och bara hade fett roligt. Vi körde även lite sanning eller Konka, där man fick sig en puss ;)
Sen stack jag, Shewit och Carro iväg för att hämta Emelie med mer alkohol och mina alkoholfria drinkar. Jag glömde att ta på skorna hahaha???

Men efter förfesten var slut tog det en timma för oss att ta oss till festen. För alla skulle kissa och Moa sprang nästan ner i ån, ja som sagt helt galet. På själva party lisch var det dött. Så vi alla kickade igång festen med att dansa och skrika, och då kom dem alla.


Sen efter en stund dansade fick jag mig ett haff och började hångla, men sen försvann hon, äsch då tog jag och BEX och kysstes lite. Allt var galet och bara chill, vi alla i The bitch crew fick oss hångel eller en massa hångel för vissa. Man fick ju verkligen se folks sanna färger om vi säger så...
Men allt avslutades på donken som vanligt, galen natt och härliga minnen! #festanyktert!

Likes

Comments

Hello och godmorgon sitter nu på bussen till stan och skola. Härlig dag med nya utmaningar vi ses 😉


Likes

Comments