Heej idag har jag kommit hem från Louise fick reda på igår att hon hade löss och tydligen så smittar det visst men erligt dom så smittar det inte. Men jaja imorgon ska jag till Ölands djurpark med min bff. Det ska bli asroligt. Vi ska gå där själva. Men jag kanske skriver mer imon. 

 

 

Hejdå/ Elin

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Heej idag har jag varit på grillparty hos min kompis. Och vi badade också. Imorgon ska jag och Nora sova hos henne efter att jag har varit på marknaden. Men är sjukt trött så ska nog sova nu men vi hörs imon.

 

Hejdå/ Elin

Likes

Comments


Likes

Comments

Hej idag har jag varit hemma och städat mitt rum det blev ingen Marknad för det regnade för mycket så det blev inget med det. Men vi ska på marknaden i Algutsrum istället där finns det mer karuseller också. Och jag ska försöka göra en Haul på vad jag köpte där på fredagkvällen. Fast den kommer upp på Youtube om ni vill kolla där istället. Hoppas ni haft en bra dag,

 

Hejdå/ Elin

Likes

Comments

Hejsan för några dagar sedan så skapade jag en Youtubekanal som jag lägger upp videos på istället. Imorgon ska jag till Marknaden med den bästa Nora. Vi är bff. Jupp ska skriva en inköpslista för saker jag måste köpa.  

 

1. Ny skolväska

2. Mascara (om det finns)

3. Läppsyl

 

Det var allt. Idag har jag varit hos Nora vi passade Max  Noras hund som hon köpte av mig och badade.

 

Hejdå/ Elin

Likes

Comments

Heej idag ska jag vara hemma hela dagen. Vi ska grilla. Imorgon ska Ricki sova över. Vi ska kolla på film tror det blir skräck för Ricki älskar det. Men hoppas alla får en bra Midsommardag. 

 

 

Hejdå/ Elin

Likes

Comments

Hej alla läsare hoppas ni har haft en bra midsommar än så länge. Min dag har varit bra gick upp kl 20 över 10 kanske och hann sitta vid datorn i en timme sen började det regna och åska så fick stänga av. När det åskovädret var slut så gick det en halvtimme innan nästa kom. Så det åskade rätt så mycket i morse. Men får säga Glad Midsommar också. Och hoppas ni får en fortsatt bra dag.

 

Hejdå/ Elin

Likes

Comments

Hej nu har jag äntligen sommar lov. Och ska snart ha grill-fest. Har också bestämt en sak. Jag kommer inte skriva varje  dag längre. Skriver kanske varannan dag. Det kan även förekomma att jag bara skriver 1 gång i veckan också. Men aja. Idag har jag i allafall varit hemma och Linnea ska komma snart. Jag har även gjort en ny header vilket ni kanske märkt. Nu är det sommar och snart midsommar i övermon är det det. Och då blir det att sätta upp midsommarstången. Nu vet jag vad en midsommar stång ska föreställa men det tänker jag faktiskt inte säga just nu. Kanske lite pinsamt att prata om sånt i en blogg. Men kanske skriver lite ikväll får se om jag årkar.

 

Hejdå/ Elin

Likes

Comments