Hejsan!
Idag vaknade jag vid 8 och åt frukost och fixade mig. Sedan fick jag in i mitt rum och la mig min säng för att kolla på den fjärde delen ur "The hunger games". Jag är besatt av filmerna och jag kan inte sluta kolla. Den serien är sååå bra och rekommenderar verkligen att läsa böckerna först innan du ser filmerna. Trilogin är så tilldragande och spännande så det går inte att motstå den. Jag kunde ibland inte sova på flera nätter när jag läste den första boken. Dock har jag inte läst de andra böckerna, men jag ska läsa dem. Det kan vara bra att se på filmerna med någon eftersom att det kan vara lite hemska ibland.

E kom till mig vid klockan 9 och vi kollade klart filmen och redigerade lite. Sedan åkte E hem till Skåne igen, vilket var väldigt tråkigt! Det är alltid lika jobbigt att säga "hejdå!".

När hon hade åkt kom några några vänner och hälsade på med deras hundar. Vi åt lunch och sedan gick vi ut på en höstpromenad med hudarna i skogen. Det var jättemysigt! På eftermiddagen & kvällen hade jag myspys med mamma. Vi lagade middag & lyssnade på musik. Det blev currykyckling med kvarngryn till middag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!
Idag vaknade jag faktiskt vid va 8 på morgonen. Jag brukar vakna 6, 7 på morgonen, så det var skönt att sova ut idag. Har varit väldigt trött & hängig den senaste tiden. Jag har även riktigt ont i mitt nacke som har gjort att jag sover sämre på nätterna.
Till frukost åt jag iallafall gröt med äpple & sedan gick jag till mitt rum & tog på mig kläder, sminkade mig & borstade håret. Efter det satte jag mig ner för att kolla på den tredje delen ur the hunger Games medan jag väntade på att E skulle komma till mig för att sedan ta bussen till stan. När hon kom så sprang vi till busshållplatsen, men problemet var att det kom aldrig någon buss för man skulle tydligen förbeställa. Anledning till att man var tvungen att förbeställa var att vi var på landet & där är det inte så många som åker buss. Vi fick skjuts till en annan busstation och tog sedan bussen därifrån in till stan.
Det hade snöat och var verkligen så fint! Snön låg som ett tunt täcke över marken, jag har verkligen längtat efter snön. Men i stan började det snart regna, och var väldigt kallt.
Vi gick i olika affärer och kollade. Vi provade bl.a. en mjukiströja från Cubus, men köpte inte den. Jag ska önska mig den i julklapp istället.
Vid 12 tiden gick vi och åt lunch på en resturang i stan. Jag tog inget speciellt, köttbullar, potatis & sallad. E tog falafel i pitabröd & hon fick även pommes till men det ingick inte i det hon beställde så hon fick jätte mycket mat, fick slänga mer än hälften, haha.
Innan vi åkte hem med bussen fotograferade vi lite & köpte jag M en ögonfransböjare. Ganska tråkigt köp men behövde en ny. E köpte en vit halsduk från Cubus & madelolja från Apoteket (haha, så tråkigt också).
Vi kom hem sen vid halv 3 & satte oss ner i sängen & fortsatte att titta på "the hunger games" medan regnet smattrade mot fönstren.

Likes

Comments

Vad är era fullständiga namn?
Vi ger inte ut våra namn, men brukar kallas för E och M.

Ålder?
E:
13 år
M: 14 år

När är ni födda?
E:
20 december 2003
M: 18 april 2002

Vart bor ni?
E:
I Skåne
M: I Småland

Vem bor ni tillsammans med?
E:
Mamma, pappa, lillasyster och katt
M: Mamma, pappa, tre syskon

Bor ni i hus eller lägenhet?
E & M:
Hus

Vilka klasser går ni i?
E:
7:an
M: 8:an

Vilket år tar ni studenten?
E:
2022 antar jag...
M: 2021

Har ni några jobb?
E & M:
Nej

När går ni upp på morgonen?
E:
På måndagar har jag sovmorgon till 7, och de andra vardagarna går jag upp klockan 6.
M: Typ halv sju

Har ni en pojk/flickvän?
E & M:
Nej

Vilken er favoritlåt?
E:
Jag har inte direkt en favorit, men gillar typ "kämparlåtar" om ni förstår. Det hjälper såå mycket på tråkiga lektioner och när man pluggar.
M: Who Doesn't Love Love - The Fooo Conspiracy

Vilken är er favoritmat?
E:
Jag vet inte riktigt, men typ falafel, tacos eller sushi
M: Tacos och thaimat

Vilken är er favoritdryck?
E:
Apelsinjuice och te
M: Te och apelsinjuice

Vilken är er favoritfärg?
E:
Kanske marinblå och vit. Rött till vintern
M: Vit, silver, grå, blå, rosa, orange och rött

Vilken är er favoritstad?
E:
Jag skulle vilja åka till Paris, London och New York
M: Stockholm och New York

Vilket är ert favoritland?
E & M: Sverige såklart!

Är ni hund eller kattmänniskor?
E:
Kattmänniska
M: Både och, kanske lite mer hundmänniska

Vad längtar ni till?
E:
Till julen, december och nyårsafton. Sedan ser jag ju fram emot att någon gång om flera år kunna uppfylla mina drömmar och så.
M: Jullovet och sommarlovet

Likes

Comments