Header

De här två bilderna får symbolisera min sista semesterdag. Många timmar har spenderats i köket och bland annat det ni ser på bilderna ovan, har tillagats. Pappa har gett mig världens bästa wok-panna och den används flitigt här hemma. Jag tror det vilar någon slags välsignelse över den för maten blir ALLTID, alltså verkligen ALLTID perfekt och supergod i den. Såhär i husbyggartider, dras tankarna ofrånkomligt till mitt framtida kök och en viss oro väcks då jag starkt tvivlar på att wok-pannan kommer funka på en eventuell induktionshäll. Vad gör man då liksom?! Min pappa är nudelkungen så han kan säkert hjälpa mig med detta.

Hej Lisa, förresten! Vet att du läser detta. Hoppas duschen var skön och att du får en bra vecka på jobbet!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Fint brudpar, eller huuuuur? I helgen var det dags att gifta bort min fina barndomsvän Linnea till hennes minst lika fina, numera man. Det var verkligen en fin dag på alla vis och jag blir så glad när mina vänner får uppleva något så vackert! Känns nästan overkligt att det snart har gått två år sedan det var jag och A som stod vid altaret och lovade varandra evig kärlek. Time flies!

Likes

Comments

Lata semesterdagar flyter samman och vi tar dagarna mest som de kommer. Somnar utan planer för morgondagen och på något vis fylls dagarna med ganska mycket ändå. Idag har vi bokat tvättid, det är mindre kul men ganska snabbt avklarat. Vad gör ni?

Likes

Comments

En bra morgon skulle alltid kunna börja med frukosttårta. Det som är gott behöver inte alltid vara krångligt eller onyttigt! Ibland räcker det med granola, kokosolja, yoghurt och färsk frukt.

Helgen i övrigt har ägnats åt kontaktfamiljsuppdrag, vilket är något av det roligaste jag vet! Det ger så mycket tillbaka och känns meningsfullt. Den här helgen har det blivit mycket sommarutflykter och bad/lek i solnedgången. Perfekt helg som ger energi för ny vecka!

Nu är det tisdag och jag sitter på tåget mot Växjö för att möta upp en vän från universitetstiden. Ska bli kul att se hur livet rullat vidare!

Likes

Comments

Sommarlovsmåndag i nystickad tröja från mormor. Wow, vilket jobb! Ibland önskar jag att jag också vore sådär duktig på handarbete och pyssel.

Sommarlov är nice ändå. Lite långtråkigt ibland men jag har något kul inbokat nästan varje dag och så har jag och C nästan gjort klart vår bok, alltså såå häftigt!

Likes

Comments

Favoriten just nu - frusen yoghurt, kakao, banan och apelsin! Det är något magiskt med kombinationen choklad och apelsin.

Eleverna är nu släppta på grönbete och om några dagar är det dags för oss lärare att fritt tumla runt i gröngräset. Lovet för min del kommer spenderas i poolen, med vänner, med syskonbarn, på tomten och jobbandes med ett hemligt projekt. Kommer bli alldeles superbra!

Likes

Comments

Onsdag. Kanske min favoritdag? Förutom idag då. Planerna för eftermiddagen är att fixa lite i lägenheten, bestämma mig för vilken mat jag ska laga ikväll (my god så tråkigt det är att äta ensam!!), svara på mail, dricka kaffe i solen när grannbarnen spelar fotboll och sedan duscha + kolla serier. Plötsligt känns det som om jag har mycket att göra men hellre det än ingenting! Det är mycket att hålla koll på nuförtiden och då är det skönt att varva med såhär enkla saker.

vårens första dag
och jag vill va' med
och jag vill va' så med
så att jag kan se
att jag är en del av allt

vårens stora dag
och jag vill va' med
låt mig leva längre
nu när jag kan se
kom våren, kom skratten
kom tårarna om natten

låt mig vara, låt mig vara lite till
jag är, jag är inte beredd att gå än
låt mig finnas, låt mig finnas lite mer
jag är, jag är inte beredd att dö än

inte än

Likes

Comments

Idag har jag:

* Delat ut diamanter till elever för att påminna om att texter slipas fram, sagt att de är värdefulla

* Haft två lektioner

* Gått vilse med en kollega

* Spelat fotboll

* Samarbetat med Carmen

* Inte ätit på hela dagen

* Fått ett paket

* Längtat efter semester

* Målat naglarna

*Osv.


Övriga kvällen ska spenderas i soffan framför serier och Youtube. Jag är tröttast i världen.

Likes

Comments

My god, vilken skön dag vi hade igår! Åkte hemifrån tiiidigt för att spendera dagen på Badhotellet tillsammans med mannen i mitt liv. Dagen började bra med den största frukostbuffén på länge och sedan ägnade vi oss åt diverse spaupplevelser såsom bad, bastu och massage. Jag bad om den hårdaste massagen ever (känns idag) och den var välbehövd. Finns inte en enda avslappnad muskel i min kropp och tydligen är jag "djävulskt stel" i både nacke och rygg. Avslappning och träning ska från och med nu få mer utrymme i mitt liv! Amen.

Kvällsmaten åt vi på Pinchos där vi mötte upp mina syskon med bihang. Så trevligt så! Och alltid har vi kul tillsammans.

Måndagen här har varit lugn. Veckohandling, matlagning, fika hos grannar och hämtning av Nikki som varit på weekend i Gnosjö. Är just nu utelåst men så fort Anton kommer hem ska jag baka mellanmål till jobbveckan och sedan crashlandar jag soffan eller badkaret för att kolla serier. Perfekt avslut på helgen helt enkelt.

Hur har ni haft det?

Likes

Comments