Header

Her får i lige nogle detaljer fra min kæreste og jegs  lejelighed. Jeg har valgt, at vise nogle af mine ynglings detaljer fra vores stue. For det første er jeg blevt helt besat af kaktus og små blomster, jeg syntes de er så søde. For det andet hvem elsker ikke, at have en masse lys tændt, nu når det er blevet efterår - Så bliver det hurtigere mørkt og koldere uden for, så det rart lige, at kunne tænde for nogle nogle lys. Jeg elsker mine Kähler vaser, for de passer så godt inde i vores lille stue også selvom der ikke er blomster i vasen. 

Likes

Comments

Lige for tiden høre jeg en masse forskelige musik. Lige fra L.O.C til mere stille musik.. I dag bliver en virkelig god og sjov dag. Jeg skal mødes med en af mine aller sødeste veninder,som jeg skal være sammen med til i aften og i nat. Hvor vi bare skal hygge rigtig meget med lækker hjemmelavede pizza, slik og en alt for lækker god og vild bytur senere på aftenen. Og der kommer der også en masse god musik. 

Likes

Comments

LINKS: 1. HER/2.HER /3.HER /4. HER/ 5.HER. /6. HER/ 7. HER /8. HER /9. HER /10. HER / 11. HER/ 12. HER/

Min fredag aften har stået på serie i sofaen med min kæreste, og lave en indlæg til jer. Hvor i for nogle ideer til jeres efterårsjakker i år. Selv er jeg ret så vild med nr 7, jeg desværrer kunne jeg ikke finde et link til den. 'Der er så mange flotte jakker.

Likes

Comments