Her har i en lille anbefaling på den her populære tv-serie på Netflix ''døde piger lyver ikke''. Det er nok en af de bedste serie jeg har set længe på Netflix den får en til, at man ikke vil stoppe med at se den. Jeg blev helt opslugt og så den på to dage. Jeg har både grædt og grint da jeg så den! Heldigvis kommer der en sæson 2 og jeg glæder mig så meget! Serien handler om en ung pige ved navn Hannah Baker der begår selvmord. Hun blev træt af det hele og inden hendes død optager hun 13 kassettebånd, med 13 grunde til hvorfor hun ender med at begå selvmord. Jeg syntes helt klart det en serie at se! Har i det den, og hvad syntes i om den?

xox 

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

//Trøje H&M // Øreringe H&M//

En stille og rolig fredag middag, ligger jeg under dynen og slapper lidt af til de her skønne sange og ser en serie jeg er gået i gang med som hedder Chasing life. Som handler om en kvinde der har fået konstateret leukæmi. Senere tager jeg muligvis i byen med en veninde. Men lige nu skal jeg bare slappe af og nyde det er fredag og solen endelig er begyndt at skinne.

xox

Likes

Comments

Bordet kan købes HER

Godaften bloggen! Bare et lille aftens indlæg, som omhandler lidt af mine detaljer i min nye lejlighed. Det i kan se på billedet er mit nyeste makeup/arbejdsbord fund, som jeg faldet over på Jysk hjemmeside, Jeg elsker de detaljer som jeg har stående på bordet. Det er meget enkelt og sort og hvidt og det passer til resten af rummet og lejligheden. Hvad syntes i om detaljerne ? 

xox 

Likes

Comments

/Lampe pæerne er købt her /
Hej bloggen!
Et lille indlæg om hvad jeg engeligt gik og lavede i min weekend.

1. Jeg fik tidlig weekend allerede om torsdagen, mine timer var aflyst, jeg var i Jysk og shoppe lidt ind til min lejlighed også så jeg x-factor og spiste sushi.
2. Jeg gjorde stor rengøring hos min mor, og var til min kusines fødselsdag lørdag efter middag også til om aftnen.
3. Søndag havde jeg overnatte i min nye lejlighed fra lørdag aften, min far kom og vi fik sat alle mine lamper og andre ting op.

Håber også i havde en god weekend.
xox

Likes

Comments