Astrid Olsen er en af de youtuber som giver mig mest inspiration. Astrid er en kæmpe inspiration for mig, fordi hun tør at være anderledes. Jeg fik Astrids bog "Tro på dig selv og din stil" julegave eller først fik jeg Julia Sofias bog, men byttede den så, fordi jeg heller ville have Astrids.


Jeg har aldrig rigtig følt mig godt tilpas i min tøj stil, jeg går i. Jeg går jo for det meste i de der basic farver, jeg ¨ ville ønske jeg var mere modig og turde springe ud i flere farver ligesom Astrid. I skal helt klart læse hendes bog, den er så god og den giver rigtig meget inspiration os piger.

xox

Likes

Comments

1/2 / 3 / 4/ 5/ 6 / 7/ 8 / 9 / 10/

Jeg har samlet en collage med inspiration til, hvad man kan ønske sig til sin konfirmation. Ønskerne kan selvfølgelig også bruges til fødselsdags. Det altid svært, at finde ud af hvad man skal ønske sig, da man plejer, at få for lidt flere penge en i fødselsdags gave. Plus, at det jo også er en stor dag. for mig er det snart 8 år siden, det er i hvertfald hvad jeg ville ønske mig, hvis jeg skulle konfirmeres igen.

Hvornår skal i piger konfirmeres?

xox

Likes

Comments

!Billederene er lånt fra pinterest!

Jeg glæder mig til, at flytte så jeg rigtig kan komme i gang med indrette min lejlighed, jeg tror det et det man glæder sig mest til, når man flytter.

xox

Likes

Comments