//Trøje H&M // Øreringe H&M//

En stille og rolig fredag middag, ligger jeg under dynen og slapper lidt af til de her skønne sange og ser en serie jeg er gået i gang med som hedder Chasing life. Som handler om en kvinde der har fået konstateret leukæmi. Senere tager jeg muligvis i byen med en veninde. Men lige nu skal jeg bare slappe af og nyde det er fredag og solen endelig er begyndt at skinne.

xox

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Bordet kan købes HER

Godaften bloggen! Bare et lille aftens indlæg, som omhandler lidt af mine detaljer i min nye lejlighed. Det i kan se på billedet er mit nyeste makeup/arbejdsbord fund, som jeg faldet over på Jysk hjemmeside, Jeg elsker de detaljer som jeg har stående på bordet. Det er meget enkelt og sort og hvidt og det passer til resten af rummet og lejligheden. Hvad syntes i om detaljerne ? 

xox 

Likes

Comments

/Lampe pæerne er købt her /
Hej bloggen!
Et lille indlæg om hvad jeg engeligt gik og lavede i min weekend.

1. Jeg fik tidlig weekend allerede om torsdagen, mine timer var aflyst, jeg var i Jysk og shoppe lidt ind til min lejlighed også så jeg x-factor og spiste sushi.
2. Jeg gjorde stor rengøring hos min mor, og var til min kusines fødselsdag lørdag efter middag også til om aftnen.
3. Søndag havde jeg overnatte i min nye lejlighed fra lørdag aften, min far kom og vi fik sat alle mine lamper og andre ting op.

Håber også i havde en god weekend.
xox

Likes

Comments

Plakat 1 her / plakat 2 her / plakat 3 her / plakat 4 / plakat 5 her/

Desenio.dk har nogle helt vild flotte og lækre plakater. Jeg har selv lige bestilt de fem som i er ser oven over teksten, som skal op og hænge i min lejlighed, oven over in sofa i stuen. Jeg syntes de billige især når man kan finde så mange. Prisen kommer selvfølgelig an på hvilke størrelser man vælger. Jeg syntes helt klart, at i skal gå og tjekke dem ud, måske i også får inspirationer til at købe nogle. Jeg har valgt de her plakater ud  fra hvad der giver mig inspiration og personlighed. For eksempel er jeg selv løve i stjerntegn. God weekend til jer alle.

xox

Likes

Comments