/Ebay spejle HER / Clean parfume HER /

For ikke så langt tid siden fik jeg den her helt vildt lækre Clean parfume, for at havde passede min søster & også at havde hende på ferie - Den dufter helt fantastisk godt! Der er lidt mande duft over den. Jeg tør den ikke bruge den, fordi jeg ved hvor dyre de egentlig er, og fordi den bare dufter rigtig frisk. For to dage siden, fik jeg de her 4D spejle hjem fra Ebay, de er super søde og kan lige peppe ens kedelig væk op. De kan tages af og på, hvis man vil havde men til at sidde et andet sted. To ny lækre sager.

xox

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Hurra !Hej bloggen! Hurra

Bloggen, fylder faktisk 5 år. Det gjord den for nogle få dage siden, har bare fuldstændig glemt, at fortælle jer det. Selvom jeg har haft holdt nogle pause, syntes jeg stadig, at jeg er kommet stærkt tilbage igen. Mange ting er sket på disse her år. For det første har jeg fået meget bedre billede kvalitet, med mine to nye kamera og mange andre gode ting. Som for eksempel, så begynder der at komme gæsteblogger en gang om måneden. Jeg har selvfølgelig også nogle ønsker til min blog.

1. At der selvfølgelig komme flere læser, som finder min blog interesant.
2. At jeg lære ikke, at skrive for hurtig så der kommer små fejl.
3. At der kommer endnu flere blog indlæg, med fx. Outfit

Et lille kig tilbage på min mest læste indlæg:

1. Sandaler , 2. Hvisk stylist, 3. Senest ebay køb ,4. Apartment detaljs ,5.New jacket & shoes .

Jeg ønsker jeg alle en rigtig dejlig lørdag, og glem nu ikke, at tjekke det nye indlæg ud med søde Nicoline Praus. Som i kan finde lige HER.

xox

Likes

Comments

Jeg er så heldig at havde fået lov til, at stille nogle spørgsmål til den smukke & søde Nicoline Praus som selv bruger meget af sin fritid på, at sidde og blogge. På hendes blog kan man finde alt fra ( hverdag, fashion, træning osv.) Jeg syntes helt sikkert i skal tjekke hende blog ud lige HER:


Hvad går du og laver til hverdag?

Lige nu læser jeg til multimediedesigner, og er lige blevet færdig med mit første semester, og udover mit studie, så arbejder jeg hos Dyrberg/Kern i Magasin og arbejder hos lookfantastic som en af deres redaktør og har selvfølgelig min blog!  

hvor får du dine inspirationer fra?

Uha det er faktisk et rigtig god spørgsmål.. Jamen det er meget forskelligt! Tit får jeg det igennem instagram, weheartit eller pinterest! Eller så får jeg det igennem folk jeg møder på gaden, tanker der pludeslig kommer frem eller mine andre søde blogger kollegaer.. Det er meget forskelligt, men et godt råd er at man har sine notater klar på mobilen, eller har en notebog med, da ideer eller inspiration kan dukke op overalt!

Hvor lang tid bruge du på dig selv om morgnen?

Altsåhvis det er en helt normal skole dag, hvor jeg ikke skal noget efter skole, ogbare skal ligge min sædvandlige makeup, så tager det mig 10-15 minutter, menhvis jeg skal til et event senere eller vil gøre rigtig meget ud af mig selv ogglatte hår (har krøller), så 30+.

Hvad er dit ynglings makeup mærke?

Mityndlings makeup mærke? Den er lidt svær, fordi jeg elsker alt makeup og jegtror ikke jeg kun kan nævne en.. Hvis vi snakker billigt, så er det helt klartEssence, da de har så meget til næsten ingen penge, og de har virkelig mangelækre og fantastiske produkter, som holder rigtig godt! Men ellers er jeg ogsåkæmpe fan af Max Factor!

Hvad finder man typisk i dit hjem?

Kaffe,blomster, tæpper/dyner og bøger. 


Hvad er dit seneste køb?

Tøjmæssigter det et sæt og en nederdel fra Vero Moda,ellers har det nok været mad (man bor jo ude ;) )

 

Hvordan vil du beskrive din stil?

Femininmen klassisk.. Jeg elsker kjoler, nederdele og generelt alt der er piget, MENman kan også finde mig i bukser og en hoodie.. Nogle dage elsker jeg at være påog rigtig modeagtig, mens andre dage er mit humør til bukser og en hoodie.

 

 Hvad er din ynglings tv-serie lige nu?

Friends..Er begyndt på den igen, og har snart set den 10000 gange og elsker den stadig!Jeg griner stadig når der sker nogle sjove ting, selvom jeg kender det hele J 

Hvor lang tid har du blogget?

Min blogfylder snart 3 år, så 3 år har jeg snart blogget    

Hvis du måtte vælge 3 ting at tage med på en øde ø, hvad skulle det så være? 

Min mobil, Justin Bieber og min familie


Find Nicoline lige her!

Instagram, Facebook & Youtube

xox 


Likes

Comments

Eftersom at jeg er begyndt, at løbe sammen med min far hver anden dag plus jeg også går i fitness. Så skulle der et par nye læbe sko til, som der kan støtte min mine fødder bedre, så jeg ikke gå den og får skinnebens betændelse. Jeg var så heldig, at jeg fik dem af min meget søde far og 5 par nye løbesokker. Det gør det hele meget bedre når man har nogle gode løbesko. Vi har så heldige, at der var 70% på rigtig mange træningssko, her i den her by hvor jeg bor. Så vi fik dem for 380 kr, istedet for 1.200 kr. De er virkelig gode, skulle da lige afprøve dem i går.
Kunne i tænke jer, at se min løbe/trænings playliste?

xox

Likes

Comments