Höstnytt.

Jag har snöat in på dimblå. Jag vill ha den färgen överallt 😍😍😍

trappstegsskydden på plats! gardinerna i köket fick fel storlek 😫 Så är försmå. just nu låtsas jag inte om det. Så nu vet ni. Dom passar... 😒

Tobias överaskade med att beställa exakt den kombi tvättmaskinen jag hade önskat 😍 Ska ha den som extra uppe. Sen ska vi köpa nya till tvättstugan i källaren.

Golvet kom idag 😁😁 I morgon börjar Tobias lägga det. ikväll ska jag börja grunda "ön" i köket. Den ska bli... Dimblå... furut skall grundas med spärrfärg. Och sedan underbar snygg färg på. Samma färg ska jag ha på kökssoffan (i annat rum)

dimblå dimblå överallt 😍😍😍 Hahaha

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Köpte denna söta kökssoffa. Jag ska måla och klä om 😀 😀

  • 67 readers

Likes

Comments

Felicia har kraxat i några dagar. tappar rösten ibland. Tror hon har ont i halsen också för hon äter dåligt. Lita glass från helgens kalas finns kvar  så hon fick en skål. Det gick ner.

Lillebror passar ju på att reta storesyster. Colin har lätt feber idag och är jätte grinig. Man han skrattar så när Storesyster skäller på han. Det låter så roligt.

I morgon kommer golvet. Så härligt. hoppas Tobias och hans vän orkar lägga det snart.

Idag ska jag hämta trappstegsskydden gardinerna och lite annat smått och gott jag beställde från Jotex.

Vi planerade åka till Ullared på lördag. Men fick höra att de va oktober månad de va mest folk. Alla ska vara ute i godtid och handla julisar. Vi planerade om. till våren. Blir Ikea och emporia dag istället. Mamma, jag och lillasyster Jasmine, som kommer på blixt visit från sthlm över helgen.

Britney bara sover o sover lilla tösen. Är inte mkt man ser utav henne. dag 27 från första parningen. Är i val och kval för att ultraljuda henne. Mest för hon är så lurig hon sätter alltid mjölk ca 63 dagar efter löp och blir otroligt skendräktig varje ggn. Så de är svårt att veta om hon är eller inte.

i går hade jag min näst sista examination. Jag har nu bara en palliativ kurs kvar så 18 november är jag klar undersköterska med akutsjukvårdsinriktning. Det har funkat bra. Med 5 barn o h 4 hundar och plugg. visst ibland har man dragit på saker o ting o haft de stressigt till slutet. Men annars har de gått super.

Likes

Comments

Tobias har ledigvecka. börjar inte försen nästa måndag igen. Härligt. Vi gick tillsammans till kyrkis och hade en mysig fm med småfolket 😍

Vart så nostalgisk när jag hittade dessa nallar. Min lillasyster Jasmine hade en sån björne. Hon släpade den överallt. 🙄🙄

Fick hem ett paket mössor halsdukar, vinterkepsar och vantar. Börjar bli riktigt kyligt på morgonen nu.

Golvet är ju köpt äntligen. Vi bestämde att ta och riva extra köket och göra ett snyggt .

Under vintern nu ska vi in med bygglov för ytterdörrsbytet ect så det blir klart inför våren.

Likes

Comments

Lördags va vi på fika hos mamma. Albin och Elias sov över.

Isöndags hade vi kalas för Elias och på kvällen kom våra trevliga vänner över på pizza. Slängde mig i sängen 21.30 och somna på 2 röda.

Golvet är beställt  😍😍

snart börjar vi rota 😏🙄

  • 134 readers

Likes

Comments

pojkarna sover hos mormor.  Vi har lördagsmys. I morgon kalas för Elias för familjen. Smider planer för halloweenfesten 🔥🎃🔥🕷🐲🕸

mina nya tavlor kom. så snygga 😍😍😍

  • 153 readers

Likes

Comments

iväg kom Albin, Elias och Tobias på marvel superhjältarnas show på malmöarena. De hade en riktig mysgrabbkväll. De tindrade om deras ögon när dom kom hem kan ni tro!
Jag bjöd hem bästa vännen med hennes 4 barn på middag och godis och chipsmys. Vi ät lite ugnsvarma baguetter till mellanmål sen tacos till kvällsmat.

Stundtals 9 barn och de uppförde sig så fint alla barnen.😙

  • 188 readers

Likes

Comments

Hur snyggt är inte detta golvet ?? 😍😍 Jag ska få Tobias att beställa i helgen, så vi kan lägga de nästa vecka. 😍  Vardagsrummet, finrum och hundarnaskök nere ( köket ska göras om till ett gästrum/genomfarts rum. 😍 Men de är ett stort jobb då det är gammalt (ända rummet i hela huset som inte är vid gjort.) Avlopp och vatten ska kopplas bort. Gamla spisuttag och spisfläkt ska monteras ner.

Vi står lite i valet och kvalet o  vi ska börja med att ansöka om bygglov och starta ytterdörrs bytet med de samma , frågan är hur lång tid de tar innan de blir godkännt? och de är ju inte så kul att byta mitt i vintern om de tar ut på tiden. Och när kan sätta igång? eller ska vi göra om köket nere i höst och ta dörren och göra en altan och göra vid trädgården (rensa, sätta staket, och lägga plattor runt huset) till nästa sommar?

  • 205 readers

Likes

Comments

Då min mascara va torrare än någonsin sprang jag in på kvantum och handlade nytt. Men alltså serri? Va tusan va dehär?? Ser ut som en stenålders stenklubba. Och klumpigare än någon annan mascara jag tidigare använt. Efter att ha petat mig i ögonen 25 ggr och kladdat runt så äntligen va man klar. Resultaten.. hum. ja tur de snart är halloween och spindelben är inne.. 😒

Nä tummen ner... 🙈

  • 206 readers

Likes

Comments

idag för 9 år sedan kom lilla Elias 😍 Elias kom 13 månader efter storebror Albin som nyligen blev 10.

Vi firade med paket på morgonkvisten. och köpetårta som mellanmål. i morgon ska Albin och Elias åka med Tobias till malmö arena och se en superhjälte show. De ska ha grabbkväll, äta ute o så. Jag och Emilia blir hemma och myser med de två små.

Jag åkte en snabb runda in om Boohlsson, ett litet ullared brukar jag förklara för folk som inte vet vad det är.
Där efter mötte jag mötte upp en av mina närmaste vänner Sandra på lunch idag. Jag åt en supergod kyckling och bacondsallad med en kryddig aioli till. mums.

Colin och Felicia fick varsin pannkakstallrik. jag vet inte om de fick i sig så mkt. De va pannkakor ööööööverallt. tom på Sandras skor 😂😂

vi har väldigt stora veranda dörrar supervackra med spröjs. Med de är öppet upp till nock och de är sådant eko. jag behövde få ner ljudnivån så jag valde att sätta gardiner kring de uppe och nere.

Elias är löjligt förtjust i sån köpetårta i affären. Någon djupfryst historia. Det blev dagens födelsedagstårta. Hans kalas för familjen är på söndag. Hoppas han väljer annan fika då 😂

Sista delmomentet på medicin 2 är färdig och inskickad. Nu är de bara Examinationen kvar den 18/10, sen bara en kurs kvar 👌

Hann tom få en puss av min man 😂🙈

Likes

Comments