Lilleman Lilleman. Stackars älskade gosse. Colin har tagit förskolestarten hårt. Han har haft 2 förskole dagar sen pang legat sjuk.

Halsmanlarna är stora som köttbullar och 39 graders feber 😫

Han har släpat runt på tigertuffen hela dagen . Bara yoggi och glass har gått ner idag.
Bara hoppas de inte är halsfluss 😣😣

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag är sån jäkla kyckling när de gäller tandläkaren. Mindes min Mamma fick åka buss efter buss för att ta mig till någon specialist tandläkare som hjälpte barn med rädsla. Meeeen jag lyckades på något sett bedöva denna stackars tandläkaren i handen, surt säger han till sköterskan att hon får ställa in dagens bokade besök för hans hand sover... lite på den banan har de fortsatt. Jag har bitit, skrikt, svimmat, slagits mm mm ( inte som vuxen haha  )

Men för 3 år sedan hittade jag Moa Sjörup i Ystad. Hon är verkligen toppen för mig. Hon slutar direkt vid minsta spänning. Så försiktig och snäll.

Svärisarna hade dom små undertiden. köpte med mig lite tårta. när jag såg en nybakad typ swartswaldtårta kunde inte denna grisen stå emot.

idag till kvällsmat vart de kebab i bröd. Så himla gott. skönt att slippa laga mat också.

Jag o pojkarna har börjat att se iron fist! Jag kommer iallafall lägga mig som en strandad val i soffan ... 🐳🐳

Likes

Comments

Idag så åkte Flickorna till Farmor och Farfar. Första ggn Felicia sov över 👏 Hon va så stolt när vi packade den lilla väskan och hon satte på sig den. Hon vill ju allra helst "gå till skolan" med sin ryggsäck som bla storasyster Emilia. Felicia vill egentligen göra allt som Emilia gör. och hon är verkligen världens bästa storesyster.  Spenderar all tid med Felicia när hon inte dansar till sin musik. Allt hon har delar hon med henne. Felicia lånade mitt hårband idag och kände sig så himla fin 😂❤ En till liten Diva i familjen 🙄🙄

Så jag hade två pojkar hemma idag Elias på 10 och Lilleman Colin som blir två sista juli. Så vi hade en mysig dag. Egentligen gjorde vi inte så mkt. Men de kan va skönt de med .

Jag tyckte Vi skulle se Greace för att den måste alla bara se ju 👏👏😂 Kanske inte lika uppskattad för Elias. Vi myser i soffan med täcke o kudde. ❤

Likes

Comments

Barnen va tillbaka en sväng till förskolan efter en lång och trist magsjuka. Tvättmaskinen har gått nonstop. Tobias börjar natten ikväll. 7 dagar natt och sen 10 dagar ledigt 👊👏

Jag la mig med Tobias också och vi vaknade upp lagom till de va dags för hämta trollen. Jag är så fruktansvärt trött. Förlamande trött.

Vi spånar på en resa för att hämta energi och sol. Vi tänkte åka i Juni. Tobias fick tidig semester iår och är pappaledig i maj. Första ggn de fått tilldelad semester och inte får välja 👎Vi tänkte ta en vecka med allinclusive. Vi har ju 5 barn mellan 10 blir 11 i år  och lilleman blir 2 i juli .. så vi två.
vi står väll mellan Spanien och Grekland.

idag va det pirog till kvällsmat. Jag Emilia och Felicia bakade piroger! Super gott. Varför gör man inte de oftare? Det är jätte lätt och verkligen supergott. hade köttfärssås som jag hade fryst in och en burk färdigbrynt tacokött. Perfekt.

Albin åkte till mormor och skulle sova där i helgen. Fick bild om att han hade det bra 👏

Körde en toyota i går, en bil vi ska ha som extra. Vi har ju en chrysler grand vouyger 7 sits. Denna toyotan kan man också sitta 7 i men drar typ 0.4-0.6! kanon. chryslern ligger på de stadiga 1.2 liter milen.. ett bensinmonster utan dess like.

ivarjefall så kom de en svinarg ashög röst som börja skrika på mig; DU KÖR FÖRFORT!!!! tydligen läser bilen av plåtarna ..  jag vart så jädrans rädd och skrek till ett par ggr när den arga rösten skrek till haha. Ja jag ändrade den så hon höll truten när jag stanna bilen. 😂😂😂

Igår besökte vi barnens farmor och farfar.

I morgon ska Emilia och Felicia sova där en natt. Jag, Elias och Colin ska baka kanelisar har vi bestämt.

Likes

Comments

Felicia ville baka o de blev cocosbollar. Passade alldeles utmärkt bra då Albins klass hade blivit 2a i en schackturnering idag. Nästa steg blir i Kristianstad en turnering där.

Så himla roligt. 👏👏

Likes

Comments

Tobias har fått maginfluensa. Nu är de bara jag och stora pojkarna kvar. sen har de gått runt vår familj på 7.. och kan mkt väl börja om.

Andra ggn jag sett honom så magsjuk. första va i Thailand 😑

Lugn dag idag.. funderar på att baka något tills barnen kommer hem från skolan. Dom blir så glada när det finns  nybakat ofta luktar de en bra bit ner på gatan så de försöker lukta sig till vad jag har bakat redan innan de kommit fram. 🙄

Jag längtar efter att resa igen....

Likes

Comments

Tobias tog med barnen till lekplatsen så jag kunde så vila en stund.

vi hade nästan 10 grader ute och de va verkligen vår!!! Dom små blev så ledsna när dom stora barnen gick ut att vi tänkte ja. liten stund så länge som orkar.

När dom kom hem började jag förbereda för kvällsmaten. Blev köttsoppa med nybakade bullar till.

nu är de  läggning och sen tagga till för mellofinal. Mest vill jag att den ska va över så jag kan fortsätta se den serien vi följer ! Blindspot sjukt bra!!!! Snart är säsong 1 slut.

Likes

Comments

Lilla Felicia har fått första riktiga magsjukan. i Natt va de bara en ggn som tur va. I morse åt hon första riktiga måltiden! och ser ut som hon behåller.

bild från igår.

Hon försöker va uppe o leka.🤗

Likes

Comments

Hört lugg kommer tillbaka! Och de ska vara kort. Så snyggt med lugg tycker jag, tills man går ut från frissan och de blåser ute och luggen står rakt upp.. 😣
Jag är nu mörkhårig. Men älskar att förändra mig. Men jag har extremt tjock hår så de mörka håret jag har känns för mkt, för stort och jag blir så trött på de snabbt.

Jag har naturligt röda pigment så någon super blond kan jag inte bli. Och vi måste planera massa för att ljusa upp håret..  som tar ett halvår med massa oranga inslag. Jag önskar så att kunna bli snyggt blond. Men ger upp längst vägen någonstans o återgår till min mörka man.

hittade en grym snygg TildeFröling! kolla håret. vi har nog samma grundfärg. så har hon lagt i guldiga inslag! wow så snyggt!

Något sådant får de bli. 😍

Försöker spara ut till långt. Då jag inte pallar med att platta ner håret när de är kortare. Önskar man va lite mera modigare.

Likes

Comments

Längtar som alla andra efter sol och värme. Så trött och har helt avsaknad med energi. Emilia är hemma från skolan andra dagen med influensa. Vi ligger i barnens lekrum och tittar på kalle och chokladfabriken.

Likes

Comments