Header

Känslor alltså... Jag trodde jag hade gjort mig av med dem för gott men nej nej.
Har knappt kunnat röra mig idag pga känslostorm ändå har jag lyckats släpa iväg mig till Ikea och maxi. Det var hemskt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

jag vaknar upp ur en dröm. jag vet inte om det var en fantastisk dröm eller om det var en mardröm. men det enda jag tänker på är vad som var då. alla breven, samtalen och de sockersöta sms:en. jag förstår inte. jag hade ju släpp det här. jag hade gått vidare... jag sätter mig vid datorn och loggar in på facebook, kollar flödet, kollar meddelanden, kollar upp henne... "ge dig!" mumlar jag argt. jag loggar ut och lägger mig i sängen igen. tar upp mobilen och ska ringa mamma men ser hennes namn och stannar upp och bara stirrar på det. jag trycker på det så hennes nummer kommer upp. "nej du vågar bara". jag håller tummen över ringa-knappen. "nej! är du helt jävla dum i huvudet?!". mitt hjärta bankar så hårt så det känns som det ska banka sönder min bröstkorg. "faa-aan". jag slänger iväg mobilen i fåtöljen... jag lägger mig med ryggen mot den, jag vill inte se den. en tår rinner ner över kinden men jag torkar snabbt bort den. jag blir så frustrerad att jag spänner min ena knytnäve och låter den smaka på skrovlig, hård vägg. "det här måste sluta... hur kan du känna något sånt här för någon du aldrig har träffat?!" 


mitt svar till det är som mitt svar till mycket annat just nu... jag vet inte

Likes

Comments

I förra veckan var jag och köpte en massa pärlor, både mini Hama pärlor (ni vet sådana pärlplattepärlor fast i mini format) och bokstavs pärlor så har nu gjort fem armband där det står: bunnies is life, the nerdy bunnies, pastel bitch, cupcakes och pride. Dessutom har jag gjort tre pärlplattor varav två är på bilden ovan och håller på med en fjärde. Jag kan ju bara säga att det är extremt pillrigt då pärlorna är 2 mm i diameter. Men det blir bra resultat om en bara har tålamod!

Likes

Comments

"And the worst part is
Before it gets any better
We're headed for a cliff
And in the free fall I will realize
I'm better off when I
hit the bottom"

Likes

Comments

Har legat och gråtit majoriteten av dagen. Fattar inte hur jag ska klara detta... Det är så jävla svårt. Det var inte heller någon som tittade till mig på hela dagen förutom när det var mat men då frågade de ingenting om hur jag mådde. Hon sa att det var mat sen försvann hon lika snabbt som hon kom. Först nu för en halvtimme sedan var det någon som kom och frågade hur jag mådde. Så hon tvingade upp mig för att äta kvällsmat och sitta bland de andra en stund.

Men fan alla tankar och känslor säger åt mig att bara ligga still i sängen och gråta. Jag orkar inte mer. Ligger verkligen på botten och försöker med blodiga knän släpa mig fram.

"För the botten is nådd
Hur långt kan man gå?
Hur lågt kan man sjunka?
Hur kasst kan man
må?"

Likes

Comments

Usch jag avskyr detta... Jag vill bara bort från dessa kala väggar.
Blev inlagd igår som ni nog ser. De var rädda för att jag skulle ta mitt liv. Jag säger inte att den rädslan inte är befogad men ja... Jag kommer ju inte må bättre om jag är inlagd.
I natt kunde jag knappt sova för jag har fått en ny medicin som gav mig sjukt mycket myrkrypningar i benen. Så först vid 3:00 - 3:30 kunde jag somna. Sen kom inte personalen och väckte mig som jag trodde de skulle göra så jag sov till 9:45.
När jag sedan gick upp för att äta frukost så var det ingen som satt med mig så självklart struntade jag i att få i mig allt.
Ja just det ja; när sköterskan kom med medicinerna så fattades det min omeprazol och han vägrade att ge mig en så nu har jag svin ont i magen.

Kul!

Likes

Comments

Har haft nätverksmöte igår... Det gick väl okay antar jag. Det blev lite syrligheter när nya läkaren på vuxen psyk ifrågasatte BUPs insatser ang min ätstörning då jag har legat på en konstant väldigt låg vikt sen jag kom till BUP och ingen har hjälpt mig på riktigt. De säger bara "nej du har inte anorexia/bulimi så vi kan inte hjälpa dig". Okej förlåt då. Och på mötet så tog de upp att jag inte hade någon anorexi trotts jag har pratat med tre av dem om att jag inte längre anser att jag är smal osv men det tog ju ingen upp och jag klarade inte av att göra det. Om bara Ewa hade vart där hade allt gått så jävla mycket bättre. Varför var du tvungen att vara sjuk just igår...? Jag försöker ropa på hjälp men det kommer ingenting. Inte ett ljud. Det känns som all helvetets demoner har flyttat in i mitt huvud. Vad ska jag göra...? 

Likes

Comments

Är så jävla kelsjuk så det finns inte. Kan inte någon bara komma hit och gosa med mig framför någon bra film eller så. Pussar är ytterst välkomna.

Likes

Comments

Då har en varit och tagit prover på vårdcentralen. 6 rör blev det så har väl blodbrist nu känns det som. De fick som vanligt gräva runt med nålen för att hitta något kärl att sticka i. Och två gånger dessutom. Tur att jag inte har något problem med nålar i alla fall. Annars hade det blivit svårt. Dock blev jag lite snurrig efter ett tag men det var nog för jag inte ätit på ca 15 timmar och sen försökte springa upp för trappen till vårdcentralen och min kropp verkar inte tycka om att förlora blod så här på morgonkvisten. Jag sprang även till tåget också vilket inte gjorde saken bättre.
Nu är jag på väg till skolan och jag kommer komma sent vilket stör mig sjukt mycket dock hade jag tur för tåget var jätte sent så han med snabbtåget. Så nu sitter jag äntligen på spårvagnen.
Vänta varför säger en på spårvagnen? En sitter väl ändå i spårvagnen? Vore lite jobbigt att sitta på den. Så kan vi allihopa bara vara överens om att det heter "sitter i spårvagnen"? Bra tack.
Och just det! Måste bara dela med mig dagens tant! Satt utanför vårdcentralen + x antal andra människor och så kommer det en tant och säger "Oj! Ja här var det mer folk än i kyrkan." Så jävla gullig.

Aja nu måste jag springa till skolan tack och hej.

Likes

Comments