Postad i: vardag

Jag funderar på att skaffa dagbok, eller ja inte dagbok men något att skriva av mig i. Jag antar att det får bli här istället, ni får alltså läsa min dagbok.... okej kanske inte allt, men ändå. Det kommer nog vara en ganska tråkig dagbok egentligen, jag menar mitt liv är ju det mest ointressanta i hela världen. Jag har typ inget liv, det jag gör om dagarna är att titta på youtube, healthy life! NOT!

Jo jag går i skolan och ja den tar upp mycket tid egentligen men ibland orkar man bara inte och tänker att nej men det där kan jag göra imorgon eller men det är ju nästa vecka och sen så händer det aldrig, så sitter man där i skolan fem minuter innan lektionen och försöker lära sig allt inför provet. Sen så är jag väldigt bra på att lyssna i skolan så ibland behöver jag inte plugga, det är ju den bästa egenskapen man kan ha när man går i skolan, nä men en av dom.

Det kommer inte komma inlägg varje dag för som sagt är mitt liv händelselöst och då har man inget att berätta om så ofta. Men har jag något att berätta så lovar jag att jag skriver om det, så får vi hoppas att andra människor får kunskap utifrån mina erfarenheter och äventyr(som inte finns).

/thea

Likes

Comments