Sedan 13 års ålder så har jag nog alltid förstått att dagen skulle komma. Dagen då allt spricker, bägaren rinner över, dagen D. Ja, you name it. Den dagen kom igår... Egentligen så har stubinen varit ganska kort ett bra tag nu och egentligen så skulle detta har skett för länge sedan. Men igår brast allt. Innan så var jag inte den som startade konflikter, idag bryr jag mig inte längre. Jag har blivit starkare som människa, lärt mig att inte ta skit och att låta folk köra över en. Tyvärr så hade jag inte lika mycket skinn på näsan vid 13 års ålder.

Jag hade så mycket frågor. Började skriva ett sms, raderade, började skriva om, raderade allt igen, tvekade, skrev till mer. Tillslut tänkte jag " Det är fan inte jag som borde ha hundhuvudet här" och skickade iväg ett långt sms. Jag försökte resonera så "vuxet" jag bara kunde, försöka få det att låta som " Varför?". Men när folk drar på sig offerkoftan så orkade jag inte vara trevlig längre.

Hur kan man bara glömma sådär? Åsidosätta alla sina nära och kära? Det är något som inte stämmer och det kan många andra också intyga. Jag har en hel släkt som håller min rygg, en hel släkt som också undrar. Den personen som jag, och så många andra kände, brydde sig om sina nära och kära.
"Jag kommer ihåg honom som väldigt lätt och skämtsam, ja typ lite som en nallebjörn".

Jag vet om att jag inte hälsat på eller ringt. Jag hälsade inte på som tonåring... Varför? För att jag trivdes inte. Jag försökte många gånger. Jag grät så mycket på bussen när jag åkte hem. Inte för att jag kände saknad... Jag undrade som 13-14 åring " Vad har hänt?". Jag ringde inte... Jag kände faktiskt inte för att prata med en människa som hade blivit en främmande person.

"Du har ju körkort nu, då kan du komma och hälsa på". Såvitt jag vet så har DU också haft körkort sedan den dagen jag föddes.

Jag har lovat mig själv en sak.. Eller många saker faktiskt. Jag ska aldrig såra mina barn på ett sådant sätt. Jag ska aldrig göra så att de undrar och går med en klump i magen i många år. Den dagen jag blir förälder... Jag ska rocka mina ungars och deras pappas värld.

Jag har lärt mig...Blod är inte tjockare än vatten.

Im out!Likes

Comments

Hej hej och åter igen hej. Vet att jag inte skrivit något på ett tag. Idag tänkte jag skriva av mig om allt och inget.

Gårdagen vart så jobbig. Var förbannad, brast i tårar och blev så sjukt ledsen och besviken på folk som bara skiter i allt och inte kan ta att man vill ha ett ärligt svar om "Varför har du blivit som du har blivit?". Men jag har lärt mig nu... Att blod är inte alltid tjockare än vatten.

Jobbade i några timmar sen begav vi oss till Halmstads sjukhus och kramade om en släkting som har drabbats utav cancer. Tyvärr så har cancern övertaget. Så mycket känslor och tankar. Jag hatar verkligen att gråta framför folk... Men allt blev för mycket igår. Ni vet den där klumpen man får i halsen när man är riktigt ledsen? Igår kändes det som om att den sprack. " Åh nu gråter alla andra, shit shit shit, gråt inte nu Thea, bli inte hysterisk". Så fort alla var ute ur rummet och det bara var jag och min kusin kvar, så brast allt. En sak som jag måste lära mig.. Det är att det är ok att gråta. Mina tankar går till den drabbade och hennes familj, våra fina och starka släktingar!

Jag längtar så tills den dagen då man kan säga-
"Kommer ni i håg när man dog utav cancer?"

Likes

Comments

Med handen på hjärtat, så har detta varit ett av de mer känslosamma och jobbigaste året.

2015 började helt fel. Det var mycket tvivel, svek och velande fram och tillbaka som höll i sig ett ganska bra tag. En tagg i bröstet som fanns där ända från början av året fram till sommaren. När man ser tillbaka på allt så tänker man " Hur orkade jag med allt?". Jag har lärt känna mig själv bättre detta året, lärt mig att säga i från, varit förkrossad och besviken, varit ovän med nära och kära, jag har valt att förlåta och glömma. Jag är glad att jag har mina fina vänner som finns för mig i vårt och torrt. Även om vi ryker i hop lite ibland, men det är sådant som systrar gör.

Hur som helst. Just nu i slutändan är jag glad.. Glad att jag inte gav upp på någon eller gjorde något förhastat. För det mesta löser sig tillslut. Men nog om det...

Hela året har ju självklart inte varit helt förkastligt. Har hittat på saker som jag aldrig kommer glömma och som kommer bli en grym historia för barnbarnen "skämt och sido".

Som min och Ebbas resa till Cypern som vi gjorde i April- Maj. Vi gick in med inställningen " En lugn och skön resa med sol och bad", vilket det självklart inte blev. Vi trodde att vi bodde långt i från alla affärer och uteställen. Men en kväll när vi valde att utforska lite så märkte vi att allt bara låg ett stenkast i från oss. Klagandet från de äldre som bodde bredvid oss när vi satte igång musiken på högsta innan utgång. Vi lyckades göra nudlar utan att ha någon kokvrå. Sen kom vi ju självklart på att det var Valborg... Och vi hade ingen brasa. Så vi fixade en brasa med torrt gräs ute på vägen kl 5 på morgonen. När vi kom hem på morgonen ( allt stängde vid 05.00 typ) för att fixa oss och sedan gå och äta frukost, slänga oss i en solstol och bara njuta. En sjukt rolig resa som jag verkligen vill göra om.

Min och Jonnas midsommar var ganska otippad. Började med en helt vanlig roadtrip och slutade med att vi hamnade hos några okända människor och stannade där och firade vår midsommar med dem.

Hela sommaren rullade på. Träffade mycket nytt folk, va på stranden med Jonna, festade, var på sweden rock och bigslap.

Sen i höstas så valde jag och Joel att skaffa en hund. Vår lille Boston. Efter mycket om och men så åkte vi och hämtade honom i Halmstad. Det var kärlek vid första ögonkastet. Och det var just denna lille valp som valde oss. Han satt i vårt knä och vägrade lämna. Så fort vi gav någon annan valp uppmärksamhet så var han snabbt på plats. Det blev ju ganska självklart att det var han, det var den lille busige energiknippet till valp som jagade snuttefiltar i luften, pucklade på sina syskon och som älskade oss vid första mötet... Det var han som blev vår! Dock så vart Milo inte lika glad. Men han har börjat vänja sig och nu är de oskiljaktiga. Men vi tror att Boston gillar Milo lite mer än vad Milo gillar Boston 😂

Nu i slutet av november så tog jag och Joel allt till nästa steg. Vi har valt att hyra ett hus som ligger ute på landet. Då vi båda är uppväxta på landsbygden så blev huset snabbt " Hemma" för oss, vilket känns fantastiskt. Så just nu i ögonblickets stund så håller vi på att flytta in lite småsaker och idag ska vi bestämma en ny färg till vardagsrummet. I januari så bor vi där ute i vårt nya hem.

Så som jag skrev innan. Jag är glad att jag inte gav upp på någon eller gjorde något drastiskt som kändes rätt för stunden. För allt löser sig tillslut, även om man har lite hinder på vägen, så löser man det tillsammans.

Likes

Comments

Likes

Comments

Förra torsdagen så blev jag och Joel med valp! 🐶 Efter mycket om och men, funderingar kring jobb, skolor osv, så kom vi på lösningar och hur vi ska göra. Vi bestämde oss för att åka och kolla på en kull i Halmstad och där valde vi vår lille kille... Eller han valde oss rättare sagt! ❤️

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments