Hola alla fina!

Som jag skrev i det tidigare inlägget så var jag på väla idag. Och jag köpte två saker så här kommer lite bilder.

Byxor är från ginatricot
Modell: Alex low Waits superstretch.
Kostar: 299kr

Tröja från bikbok
Kostar: 149kr

I know kanske inte dem bästa bilderna..


Hoppas ni får en bra fortsatt dag<33

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon alla fina!

Hoppas ni får en underbar dag. Själv vet jag inte riktgt vad jag ska göra idag, men planen är nog att jag ska till väla med några vänner.

Om jag hittar något så kan jag nog göra ett inlägg om det.

Jag har inte varit så aktiv och jag skulle inte säga att jag har någon direkt anledning till varför jag inte har varit det heller.

Det jag mest ville säga med detta inlägget är att jag hoppas att du får en fantastisk dag och att du är fin som du är. Love you<33

Likes

Comments


Hej alla fina!

Okej så där kom några förslag på frisyrer, eller egentligen är det samma frisyr men olika färger. Jag har funderat på att klippa mitt hår till den här frisyren, bara pågrund utav att jag är så trött på att mitt hår bara hänger helt tråkigt.

Så jag tänkte att om man klipper en frisyr så kan man bara styla det lite snabbt innan skolan?

Jag har just nu blont i topparna och min vackra utväxt.... är väldigt trött på dem här färgerna nu.
Skulle behöva lite hjälp med att välja vilken av dem som är finast (alltså då färgerna). Så jag lägger en röstning där nere så kan ni bara klicka i vilken ni tycker bäst om!

PUSS&KRAM

Likes

Comments

Hej alla fina!!

Ville bara säga att jag verkligen inte har varit aktiv men jag ska försöka bättra mig!

Igår var jag i skolan som vanligt och sedan var jag ute och åt med mina klasskompisar vilket var jätte mysigt!

Idag har det helt seriöst inte hänt något typ😂 jag är just nu hos min kompis och har kollat på mello och nu kollar vi bara på lite youtube!

Typ allt jag har att säga men hoppas ni får en fortsatt bra kväll och sov så gott❤

PUSS&KRAM

Likes

Comments

Yes, äntligen är det lov.

Jag kan ju inte vara den ända som har längtat sönder till det här lovet, och verkligen behöver det.

Idag hade min skola skolavslutning, det vi fick göra idag var att ha juldans vilket vi har haft alla år haha. Ja jag menar verkligen varje år, jag har gått på samma skola sedan jag började på skolan för första gången. Och det är alltid juldans.

Fast det är bara kul, men nu när man börjar bli lite äldre får jag erkänna att det är lite pinsamt när man får dansa med en vuxen (vilket jag fick göra idag😓) HAHA. Men det är väll bara att se det från ljusa sidan, vi behövde inte jobba.

Det vi fick göra sedan var bara att få våra betyg och dricka julmust osv. Så man kan ju säga att vi hade en väldigt lugn dag, började 9 och gick till 12.

Efter skolan  åkte jag och två kompisar till väla, jag har äntligen fått köpt något till mina föräldrar👍

Hoppas ni får en jätte bra jul och gott nytt år❤

PUSS&KRAM

Likes

Comments

Hej alla fina!

Jag förstår om denna frågan kan vara lite jobbig. Men det skulle vara intressant att kolla hur många som faktiskt går och bär på dem här tankarna, så tryck gärna i på den knappen som passar dig!❤️


PUSS&KRAM

Likes

Comments

Hej alla fina!!

I onsdags förra veckan åkte jag på läger med min klass haha det var lite speciellt. Vi kan ju säga så, ingen av oss sov så speciellt mycket den första natten. Vi var på det lägret från onsdagen till fredagen så eftersom att jag nu fick så lite sömn kan man ju tycka att jag skulle sovit länge där på lördags morgonen men nej, haha jag fick gå upp kl 05:00 på morgonen för att vi sedan skulle åka från knutan kl 06:00. Vi skulle alltså åka därifrån kl 6...
Och då var vi på väg mot Ängelholm, ni undrar säkert vad vi skulle göra där. Min mamma är en makeup artist men hon har även blivit lärare så nu jobbar hon på en skola och lär ut smink kunskaper, så denna gången åkte vi dit för att hennes elever skulle sminka men alla dem som går sista året hade typ skitit i att följa med men det var tre första års elever som hängde med även fast dem inte lärt sig så mycket.

Själv fick jag göra samma sak som dem fick göra alltså använda ansiktsvatten och sedan återfukta (jag blev jätte nervös) haha. Men det var kul jag fick ju lära mig mer om hur det går till när det är stressigt som in i, och då hur man tar ansiktsvatten på en "kund" och fuktkräm.

Så på lördagen fick jag inte heller så mycket sömn, vi var där från 7 till på eftermiddagen så det var en lång dag.
Ängelholm hade en modevisning med massa affärer då min mamma fick göra nästan allt jobb när det gällde sminkningarna, vi fyra gjorde först och främst ansiktsvatten och fuktkräm sedan utmanade dem sig lite och försökte hjälpa till med lite smått.

Jag tror inte att jag gjorde så mycket mer den lördagen och jag gjorde inte så mycket på söndagen heller, jag var väldigttrött. Måndagen gick jag i skolan som vanligt samma sak på tisdagen det som var speciellt var nog att jag hade sv prov som det faktiskt kändes som att det gick bra på, iallafall för att inte ha tränat så bra.
Nu idag då det är onsdag så händer det inte så mycket mer än att jag går i skolan och ska försöka att göra läxan när jag kommer hem👍🏼

Tack för att ni läste ha en bra onsdag eller ha en bra dag vilken dag du nu läser detta:*


PUSS&KRAM

Likes

Comments

Hej du.

Ja precis du, du som ska vara stolt över dig själv.
Sluta vara missnöjd med dig själv. Sluta önska att du såg ut som någon annan. Sluta jämför dig med andra. Sluta önska att någon ska tycka om dig lika mycket som de tycker om någon annan. Sluta sök uppmärksamhet från de som sårar dig. Sluta hata din kropp, ditt ansikte, din personlighet, ditt annorlunda du. Du ska älska det för du är så speciell. Utan alla de sakerna skulle inte du vara du, och varför vill du vara som någon annan?
Du är asbra galning! Var stolt över den du är och le för det kommer smitta av sig. Var stolt över dina sidor som inte är perfekta, för vet du? Ingen är perfekt och det är just de där operfekta sidorna som gör varje individ så speciell, ingen är som du och du är fan underbar❤️

Detta citaten ÄLSKAR jag, det gör mig glad när jag själv känner mig lite nere över min kropp, jag hoppas att det kan hjälpa er med! Läs detta när ni inte känner er så jätte taggade på livet, det kanske hjälper er med❤️

PUSS&KRAM

Likes

Comments

Hej alla fina!!

Här kommer en 20-tals sminkning gjord av http://susannetapper.com

Jag vet inte om hon bara improviserade men sminkningen blev väldigt intressant.

PÅ denna kategorin så kommer det komma sådana här sminkningar bland annat.

(Hahah jag vet att jag ser jätte allvarlig ut på bilderna😂)

PUSS&KRAM

Likes

Comments

hej alla fina!!

Det har varit riktigt dåligt uppdaterat och jag är ledsen för det. Jag har tyvärr ingen bra anledning heller, jag antar att jag bara glömt att skriva...

Fast egentligen så har jag skrivit lite och det är på ett inlägg som kommer att komma under kategorin "Tonårstankar" jag får erkänna jag har inte kommit så värst långt på det inlägget heller men jag vet inte riktigt hur jag ska formulera ut det rätt så att det blir så som jag faktiskt tänker.

Detta var en liten kort update jag ska försöka bli färdig med det inlägget så snart som det är möjligt, och förstås uppdatera mer.

PUSS&KRAM

Likes

Comments