Eftersom denna vecka hittills har varit extremt tråkig så tänkte jag att vi kör lite sköna TB bilder från i somras. Den första bilden var från första dagen på sommarlovet när jag och ett gäng var på Furuvik och tittade på Tjuvjakt. Ta mig tillbaka tack! Den andra bilden var från en väldigt mysig dag i stugan med Elmer. Och den sista var när jag och min fina vän Ella testade Järvsö creperie, väldigt gott. Borde väll längta till jullovet men sommaren frestar mig en aning mer...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Denna helg har varit väldigt lugn. Den har enbart spenderats med vänner och pojkvän. ( som helgerna brukar se ut ) igår mötte jag upp min vän Alice, vi fotade lite outfits bilder som tex denna bild. Den här röda mössan är ny favorit i garderoben ( kanske lite tomtenisse varning ) men det är kul nu till vintern med lite färg. Juste nu idag så gick även jag, Elmer och några vänner på den nya filmen solsidan. Verkligen en recommend recommend.

Likes

Comments

Fast oj oj oj har man hittat den optimala nyårs klänningen eller vad? Passar verkligen till lite festligheter. Förutom denna klänningen som glittrade upp denna onsdag så har den varit rätt så jobbig. Jag hade ett stort prov i matte direkt på morgonen, tror det gick helt ok liksom. Hade även svenska redovisning och ett prov i ¿dans?. Mer plugg blir det nu tills i morgon ( kul )

Likes

Comments

Rätt så lugn start på denna vecka. Måndagar brukar faktiskt rulla på ganska så bra. Har inga ansträngande lektioner, idag tränade vi även inför Lucia vilket var väldigt roligt. Önskar väl dock att det var helg igen som det var när dessa 2 bilder blev tagna.

Likes

Comments

Ganska lugn helg med familj och pojkvän. Fjällen är väll inte riktigt mitt favorit ställe på jorden, men med mysigt sällskap så går det bra.

Likes

Comments