God morgon på er♥

Idag vakna jag 09:00. Jag tänkte sova länge i dag men jag vaknade av mig själv. Har ni några tips på hur man sover lite längre? Skulle bli jätte glad om ni svarade😊

I dag ska jag bara ta det lugnt och packa lite tills resan. Sen åker jag på Onsdag. Jag är lite nervös men det gå säkert över snart.

Igår så gick jag på promenad i 2 tim. Det kändes jätte skönt för jag har inte varit ute och gått på länge.

Hoppas ni får en grym Söndag<3


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Min Dag

Hej♥

I dag blir mitt första inlägg.

Efter som jag har börjat träna seriöst, så säger min PT att äta någon timme efter att jag har vaknat för att maximera min energi och förbränning. Han säger också att man ska äta mycket protein och lite kolhydrater och då bara naturliga kolhydrater.

Medans jag satt och åt så fick jag ett mail från netonet där det stod att min I Iphone 7 hade kommit.

😊 Så jag skyndade mig att äta klart min protein bombade frukost.

Sedan satte jag på mig mina Freddy pants och en Adidas tröja och gick ner till ICA och hämtade mitt lilla paketet.

När jag kom hem så la jag mig i sängen och öppnade paketet. Jag tog guld för jag tyckte själv att den va fin. Den har en annan knap en vad Iphone 6 hade. Den är snabb så jag tyckte den var bra.

Efter jag hade skickat över alla bilder och kontakter så började jag packa till Sri lanka ditt jag åker om 2 dagar. Vilket blir min första resa så långt bort. Jag är jätte taggad på att lära mig surfa och de kommer bli skönt att kunna sola & bada. Jag har kollat upp hotellet och där finns de ett gym där jag kan träna. jag hoppas att det finns AC på gymmet för de är 30 grader i skuggan.

Jag hoppas ni får en grym fredag♥

Likes

Comments