Vardag

Hejhopp!
Snart har ännu en vecka gått. Tiden går så fort, helt sinnes. Idag är det endast 3 veckor kvar tills jag åker till Australien. 21 dagar, det kommer gå så fort. Rätt vad det är så sitter jag där på planet till andra sidan jorden och som jag längtar. Är spänd, nervös, glad och förväntansfull. Det ska bli så himla kul och skönt att få komma iväg.

Denna veckan började med en ledig måndag som spenderades med min bästa vän. Sen har den rullat på med jobb tisdag-fredag. I torsdags kväll var jag hemma hos en vän och gjorde spraytan. Hon hade en kundkväll, så det bjöds på tilltugg, bubbel och massa skratt. Verkligen ett roligt koncept. Det var första gången jag testade att göra spraytan, och jag gillar att vara brun, tycker det är så fräscht och fint. Jag har helnöjd med resultatet och Sofie var superduktig för att vara så ny på att göra spraytan. Kan lätt tänka mig att göra detta fler gånger. Kanske inte innan Australien men när jag kommer hem igen och det fortfarande är grått och tradigt väder här hemma.

Har inte heller tränat ett enda pass denna veckan för har känt att jag har haft en förkylning i kroppen så jag bestämde mig för att lyssna på min kropp och vila. Köpte även hem vitaminer och har haft en hög konsumtion på ingefära, citron och honung. Har verkligen inte tid eller lust att bli sjuk nu. Men ta i trä så har det hjälpt och nästa vecka blir det tillbaka till träningen. Ska bli hur gött som helst.

Just nu är jag på väg till min kompis Eleonora. Ikväll ska hon ha 20-talsfest eftersom hon har fyllt år. Hon bor en bit bort så ska även sova hos henne ikväll och åka hem under morgondagen istället. Är så taggad faktiskt och tror det kommer bli en grym kväll. Dessutom va det längesen vi sågs nu så ska bli kul att träffa henne igen och snacka lite skit :)

Vi hörs en annan dag! Ha det bra!

Likes

Comments

Hejsan! Jag heter Thea och är en 21-årig tjej från Skåne. Varför har jag då startat en blogg? Jo, för om en månad åker jag till AUSTRALIEN!! Så sjukt.. Därför tänkte jag ha en blogg där jag kunde skriva om mina olika upplevelser under resan, men även förberedelser innan jag åker. Vem är då jag? Jag är som sagt 21 år, är en glad, sprallig tös som gillar att hitta på saker, älskar träning och umgås med vänner och familj. Tog studenten för snart 2,5 år sedan och sedan dess har jag jobbat. Första året jobbade jag inom hemtjänsten och nu i snart 1,5 år har jag jobbat på en skola. Under första året jobbade jag som resurs kopplad till en elev och nu på senare tiden jobbar jag 2 förmiddagar i veckan som allmän resurs i förskoleklass och på fritids varje eftermiddag. Men när jag inte jobbar så är mitt största intresse träning. Har hållit på med alla möjliga sporter, som fotboll, innebandy, gymnastik osv, men sen jag var drygt 4 år gammal har jag tränat jujutsi och det gör jag än idag. Att gymma är också ett intresse som växt och blivit väldigt stort under detta året.

Vi hörs och ha det bra!


Likes

Comments