Hej, i dagens inlägg kommer ni få se två av mina favoriter till fredagsmys.

Det första är Icas egna "i love eco" minimajskakor i smaken ost. De är som små tunna riskakor som smakar en blandning mellan chips och ost riskakor. Det är inte för många i påsen så att man tröttnar, utan jag vill bara ha mer och mer. Riktigt goda👍

Den andra favoriten är naturgodis. När jag plockar naturgodis så brukar jag alltid ta nötter med yogurt, mörk eller ljuschoklad på. Mina absolut favoriter är de rosa och vita "äggen". De är en blandning mellan ljus och mörk choklad med en mandel i. Det är några jag verkligen tipsar.

Det är dem jag väljer om någon frågar vad vi ska ha till fredagsmys. Ta dem med någon/några som betyder mycket för dig och titta på en bra film. Det är mitt bästa fredagsmys tips:)

Likes

Comments

Jag och min familj spenderar ofta en vecka på västkusten under sommarlovet och så blev det i år igen. Där är det alltid blåsig och kallt, men inte den här gången. Nu var det strålande sol varje dag så vi tog vara på det. Det blev många dagar med strand häng och kvällarna tillbringade vi på klipporna och fiskade krabbor.

Samtidigt som vi var i Varberg var det också Hallifonia. Det är när folk samlas och tittar på lite annorlunda sporter, te.x. skimboard och wakeboard.

Vi var också en sväng på Gekås där jag började må ganska dåligt, men det blev bättre sen. Näst sista dagen var vi på Liseberg där jag och min lillasyster åkte flumeride för första gången. Det var en härlig vecka med ett härligt sällskap :)

Likes

Comments