Hei igjen!
Nå er det lenge siden jeg har blogget og det er rett og slett fordi jeg ikke har hatt noe å skrive om eller hatt tid.

Nå sitter jeg på toget på vei hjem fra Oslo. I Oslo var vi på julemarked og dette er noe jeg har gledet meg veldig lenge til faktisk. Jeg ble litt skuffet over at det ikke ble mer shopping, men jeg får ta det igjen senere!

Håper dere har hatt en bra dag! Nå blir d hjem og slappe av litt med en film els, også i morgen er det finale i håndball og den må jeg få med meg!
GOD JUL vakre mennesker ❤️

Vi blogges senere, forresten på det ene bildet syntes mamma jeg så ut som ronja røverdatter hahhah.

-theanataliehornberg

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hei igjen dere!

Noen av mine juletradisjoner er å være hos tante og lage hjemmelaget sylte og bake julekaker. Dette er noe jeg har vært med på hele livet. Jeg syntes ikke det er jul uten å ha gjort dette. Idag så tok vi igjen opp denne tradisjonen, noe så koselig bake og høre på musikk og koser oss. Denne tradisjonen er noe jeg kommer til å føre vidre når tante ikke orker mer, denne skal være i familien i mange år. Den skal gå til barn og barnebarn og vidre. Nå kan jula komme❤️

Det vi lagde:
- Sylte
- Risboller
- Brune pinner

-theanataliehornberg

Likes

Comments

Hei folkens! Idag tenkte jeg egentlig å skrive et innlegg om en gutt som betyr mye for meg, men jeg vet ikke om jeg skal eller ikke. Jeg syntes dere skal stemme over om jeg skal eller ikke. Add meg På snap:theanatalie003,, så tar vi en q&a også snart. Husk å send inn spørsmål og om dere vil jeg skal skrive det innlegget eller ikke. Det kan også være anonymt.

-theanataliehornberg

Likes

Comments

Beklager for at innlegget som skulle komme i går ikke kom, dette var rett og slett fordi jeg sovna🙈 Men skal skrive det nå:

Dette her er en sykdom jeg virkelig hater, jeg er så sint på denne sykdommen. Den dreper så mange uskyldige voksne og barn. Nemlig kreft. Det finnes så mange typer kreft, og den kan være arvelig. Det er selfølgelig fælt at voksne dør av kreft, men helt ærlig så syntes jeg det er verre når barn dør. Jeg har selv mistet min mormor, som ble rammet av kreft, i hjernen: svulst. Dette var så fælt, men jeg var ikke så gammel. Tror jeg var 6 år. Men hadde jeg mistet lillebroren min Pga kreft, tror jeg nok at jeg hadde syntes at det var litt verre. Jeg tror jeg syntes dette fordi: når man er voksen har man jo opplevd mer, enn et barn. Men denne sykdommen er fortsatt helt forferdelig, denne er den værste sykdommen jeg vet om! Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg hater kreft! Det er så mange som dør av denna møkka sykdommen! Jeg er så sur på denne sykdommen! Fuck Cancer! Så alle mine tanker går Til de som prøver å kjempe mot kreften! Stå på❤️

-theanataliehornberg

Likes

Comments

Hei! Håper dere likte gjesteinnlegget igår❤️ tusen takk michelle.

Håper dere har hatt en bra dag på skole og jobb. Idag har jeg tenkt til å fortelle en historie som er veldig trist for meg. Jeg skal også fortelle om en sykdom jeg syntes er helt forferdelig. Alle sykdommer er fæle, men denne går ekstra inn på meg. Kommer i kveld!

-theanataliehornberg

Likes

Comments

Likes

Comments

Heihei! Idag tenkte jeg å komme med noen julegave tips, dette er ikke like lett for alle. Helt ærlig syntes jeg det er drit vanskelig å finne på julegaver. Jeg skal prøve å komme med noen tips:

Til mamma/mor:
-Gavekort
-Massasje behandling
-Frisørtime
-Neglebehandling

Foreldre er jo også veldig glad i hjemmelagde ting, så lag også noe som er hjemmelaget. De vil som oftest bare ha en liten ting.

Du kan f.eks lage:
-Et kort, som du skriver alt du liker ved henne.
-En tegning
-Et maleri osv...
-En kopp, med bilde

Til pappa/far:
En Standar gave til far er som oftest boxer og sokker. Men dette kan jo bli litt kjedelig når man får det hver gang. Du kan f.eks kjøpe:

-En kopp, med noen bilder
-En genser
-Et gavekort
-Hvis din far skrur biler eller andre ting kan du kjøpe: Verktøy
-Votter/hansker/lue.
Kjøp sånne ting som han ikke kjøper eller bruker så mye penger på selv.

Til søsken:
Dette er noe jeg syntes er veldig vanskelig. Men til min bror pleier jeg å kjøpe klær fordi gan er ikke så veldig glad i å kjøpe dette selv. Så:
-En genser
-Joggebukse
Osv..
Eller du kan kjøpe helt andre ting.
Til min søster pleiere jeg p kjøpe pyntegjenstander eller klæreller andre ting. Beklager for at jeg ikke kom med så gode forlag. Håper det hjalp litt iallfall.

-theanataliehornberg

Likes

Comments

Hei og god morgen!

I dag er det en Veldig bra dag. Fordi 1. Det er fredag, 2. Det er 1. Desember 3. Og bare 23 dager til jul❤️❤️

Jeg er kjempe glad i jula. Litt senere idag vil det komme julegave tips for de som trenger det!

Kos dere idag og i helga❤️

-theanataliehornberg

Likes

Comments

Hei igjen, vakre mennesker.

Idag så har jeg hatt håndballtrening, og til nå så har jeg bare sittet å slappet av litt.
Litt utover uka.
Fredag: tips til julegaver
Lørdag: ikke helt sikker ennå
Søndag: gjesteinnlegg

Jeg vet ikke helt hvor mye tid jeg får til å skrive på lørdag siden jeg har en håndballkamp, men vi snakkes i morgen❤️

Natta❤️

-theanataliehornberg

Likes

Comments


Nå begynner jeg å bli drit lei av å høre folk som blir mobbet! Hva faen er vitsen?

Mobbing

Hva er vitsen med å mobbe noen som kanskje er for lave, noen som ser litt annerledes ut, har det tøft, ikke har det så bra hjemme eller er litt overvektig. Jeg begynner å bli dritt lei av at mennesker skal dømme og mobbe isteden for å hjelpe. Slenge dritt, det er så lett å sende dritt på Internett, men du tørr ikke å si det i virkeligheten.La være da! De som mobber har det ofte tøft selv, snakk heller med noen enn å la det gå utover andre! Det er så mange som har prøvd selvmord akuratt Pga mobbing og dette er ikke greit! Noen har klart det og noen har ikke, men uansett det er ikke greit! Du ødelegger for deg selv, for familien til vedkommende, venner og alle! Så vær så snill slutt med mobbingen! Du ødelegger andre og deg selv, innerst inne vet jeg at du som mobber er et godt menneske. Ikke la noen ville ta livet sitt Pga mobbing, hjelp heller den personen. Jeg kjenner mange jenter som kutter seg nettopp Pga di blir mobbet av forskjellige grunner eller har det tøft! (Det er sikkert mange gutter å). Hjelp dem! Jeg vil heller leve alene resten av livet å hjelpe en person som blir mobbet og vurderer selvmord, jeg vil heller hjelpe den personen og bli alene resten av livet enn å ikke hjelpe og ha mange venner.

Hjelp hverandre, for å få et bedre samfunn!

Stopp mobbing!

Likes

Comments