Header

MEMORIES

Hei alle sammen!

Jeg håper alle sammen har hatt en kjempefin 17.mai så langt. I dag sto jeg opp veldig tidlig, ca klokken halv 7 om morgenen. Dagen startet med at jeg dro nedover til byen for å se på barnetoget først. Alle som gikk i tog var kjempeflinke og det var god stemning. Faktisk er det første gang i året jeg ikke går i tog, siden nå går jeg på VGS. Men uansett var det gøy å se på toget. Rett etter toget dro hele familien min til Dalabrekka skole, som er skolen til lillebroren min. Der spiste vi pølse/brød, kake og til drikke brus. Når vi var ferdig der, ble jeg kjørt rett til byen igjen, for jeg skulle møte mine venninner. Jeg møtte Anniken og Cecilie. Når klokken ble 13.10 dro vi for å se på russetoget, det var utrolig mange russ i toget. De hadde vannpistoler, de sprute veldig mye vann. De traff nesten oss.

Deretter dro vi å kjøpt brus og is, eller jeg kjøpte brus og vennene mine kjøpte is. Så tok vi en tur til kaia for å ta bilder med bunaden oss. Resultatene på bildene ble superbra.

Senere dro venninnene mine, da dro jeg også hjem. Vi skulle få besøk, vi spiste sodd og Pavlova kake. Nå tror jeg ikke at jeg kunne vært mettere!


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Ferie

Hei alle sammen!

I går så kom vi til Oppdal, vi kom ca klokken 19 på kvelden. Det første vi gjorde når vi kom fram var å besøke tante og onkel på hytta. Der spiste vi middag som var hamburger og chips, og det smakte veldig godt. Onkel hadde selv grillet hamburger. Etter det så dro vi videre inn til selve Oppdal for å sjekke inn på Quality Hotel Skifer. Der har vi et connection rom, sånn at jeg og Julian får ha et eget rom. Resten av kvelden så begynte jeg å redigere litt på vloggen, siden jeg har en vloguke i påskeferien.

I dag så stod vi opp tidlig. Først inntok vi en bedre frokost på hotellet før det bar opp til Vangslia for å gjøre seg klar til første dag i bakken. Nydelig påskevær med sol og blå himmel! Ble noen turer i Vangslia før vi dro videre til Ådalen og Stølen. Føret var kjempefint, men det enkelte plasser bærer det preg av at det begynner å bli vår med litt lite snø. Etter en hel dag i bakken så dro vi tilbake til hotellet. Vi har spist middag samt spist enda mere påskegodis:) Vi avslutter kvelden med tv-titting. Viktig å få nok søvn slik at man er opplagt til en ny dag i bakken i morgen.

Likes

Comments

Hei alle sammen!

Da var det tirsdag igjen, og jeg har hatt en kjempeartig helg! Faktisk beste helga i april. På lørdagen som var fløy jeg og moren min nedover til hovedstaden for å være med på et stort youtubetreff ved tigern/jernbanetorget. Det kom over 100 youtubere og veldig mange seere. Ca tilsammen var det rundt tusen mennesker utenfor Oslo S på meetupet. Jeg og moren min kom fram til Oslo S ca klokken 10.00 og vi rakk å kjøpe litt lunsj før treffet. Jeg skulle være ved tigern kl 11.30, fordi jeg skulle møte Kristine Frivold, Silje Mari og Marie litt før meetupet. Været i Oslo var helt topp.

Rett etter meetupet dro jeg, Kristine, Marie og Silje til Oslo City for å dra på starbucks cafe. Jeg bestilte meg en karamell frappe, den var sykt god. Vi tok også trikken til Majorstuen for å shoppe litt, men jeg kjøpte meg ingenting. Jeg angrer nå at jeg ikke kjøpte meg noe, men for sent nå. Butikkene vi så på var Brandy Melville, Douglas, Bikbok og Monki. Når klokken ble 3 ble vi sultne, og da dro vi på Peppes pizza for å spise mat. Det var kjempegodt med mat.

Klokken 16.00 måtte jeg dra til hotellet for å skifte antrekk til Gullsnutten. Gullsnutten startet kl 19.55 på tv og jeg måtte være der kl 19.00. Men ellers så var det sykt bra, og jeg savner det allerede. Skulle ønske at jeg kunne være der lenger, men det går ikke siden det er skole. Jeg kommer aldri til å glemme denne dagen.

  • 67 lesere

Likes

Comments

Hei alle sammen!

I dette innlegget vil jeg gi dere noen få tips til å få sterke og lange negler. Jeg har allerede begynt å spare til lange negler, siden jeg har veldig korte negler nå.

1. Først og fremst ikke bit negler, det er faktisk like mye bakterier under neglen din som på en doskål.

2. Drikk mye melk/meieriprodukter, det hjelper mye og forsterke neglene.

3. Masser neglene dine litt for å få bedre blodsirkulasjon, det hjelper masse.

4. Alltid husk på å fjern gammel neglelakk.

5. Fil neglene dine, da fliser dem ikke opp eller brekker.

6. Bruk en god fuktighetskrem.

7. Ta neglelakk pauser en gang i blandt.


Håper du ble fornøyd med tipsene mine!

  • 112 lesere

Likes

Comments

JUL

Hallo dere, og godt nytt år!

Jeg håper dere har hatt en kjempefin feiring, det hadde iallfall jeg. I Kristiansund var veldig dårlig vær. Det var en liten storm med regn, vind og haggel. Vi var forberedt på dette. I kveld har vi spist gammel salta sei med godt tilbehør og en nydelig dessert. Jeg har hatt en kjempefin ferie, og de tre siste dagene skal brukes til å lade batteriene før skolestart.

Fremover kommer det vanlige videoer på min youtube kanal. Bare følg med! YouTube kanalen min: HER! Gjerne gå å abonner! Følg meg. 

Til dere må ha en kjempefin kveld videre, snakkes vi senere!

- Hvordan var feiringen din?

  • JUL
  • 194 lesere

Likes

Comments

MEMORIES

Hallo dere!

2016 begynner å nærmer seg slutten. Nå er det siste dagen i 2016 noe som er helt sykt! Jeg skjønner ikke hvor blir av tiden. Det har gått utrolig fort, og 2016 har helt klart vært ett av mine favoritt år. Året her har det skjedd så mye gøy, og det må virkelig skje mye gøy for at 2017 skal slå dette året. I den anledning vil jeg kort fortelle om ting som har skjedd i 2016.


- Tur til Trondheim

I april var jeg og familien min en tur til Trondheim.


- Stavanger

I april dro jeg og familien min nedover til Stavanger. Vi dro fordi farfaren min ble alvorlig syk.


- Trondheim tur med Maren

I mai dro jeg og Maren til Trondheim for å møte Silje Marie. Vi overnattet hos søskenbarnet til Maren. Det var kjempegøy!

-Traff Kristine Frivold & Kristiansand

I sommer møtte jeg Kristine Frivold fra Youtube. Det var så gøy å møt henne. Jeg savner henne så mye <3 Kommer aldri til å glemme denne dagen.

-Oslo tur

Rett etter Kristiansand dro jeg og familien min oppover mot Oslo. I Oslo var det veldig varmt temperatur. Det var veldig koselig.

​- Barcelona!

I høstferien dro jeg og familien min nedover til Barcelona. Vi var i Barcelona i seks dager. Det var fyllt med masse shopping, gåing, god mat og fine opplevelser. Denne turen kommer jeg til å huske resten av livet!

- Små hverdagsgleder

Slike små hverdagsgleder som å spise ute, shopping med venninner, overnattinger. Alltid like koselig!

​2016 har virkelig vært et supert år! Jeg håper virkelig det var interresant med et slikt innlegg.

​- Gjerne fortell hva dine høydepunkter i 2016 har vært!

Likes

Comments