Header

Hei alle sammen!

Nå har vi pakket sammen rotet vårt og allerede i morgen reiser vi tilbake til Norge. Flyet går i morgen klokken 14.30. Må innrømme det skal bli godt å komme hjem igjen nå. Jeg kommer til å savne Mallorca. Reisen til Mallorca har vært helt fantastisk. Jeg har fått shoppet litt klær og sminke, det kommer en kanskje Spania haul.

Legger ved litt bilder jeg kan se tilbake på for å kjenne savnet idet vi lander i Norge. Ønsk meg en god tur, så blogges vi senere.

Hva har dere gjort i dag?

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Hei alle sammen!

I dag har vi hatt en deilig dag på stranda. Først stranda og deretter var vi litt ved bassenget. Vi kom til stranda kl 10, og forlot stranda klokken 5. Når vi kom tilbake til hotellet, var vi alle kjempetrøtte. Det som er så dumt med dette hotellet er at vi ikke har nett på rommene. Når jeg skal surfe på nett, må jeg alltid gå ned i resepsjonen. Uansett har dagen i dag vært kjempekoselig. Jeg har fått en del farge på kroppen min, har jo blitt mer brun.

Nå skal jeg snart legge meg å sove, så blogges vi mer i morgen!

- Hva har dere gjort i dag?

Likes

Comments

Hei alle sammen!

God morgen fra Mallorca! Andre heldagen er i gang. Nå skal vi dra ned til bassenget være der i noen timer. Vi drar kanskje til stranden etter på, vi vet ikke helt ennå. Det vi har gjort fram til nå er egentlig spist frokost & tatt litt bilder. Jeg gleder meg sykt mye til å vise reisen min! Mest sannsynlig i kveld skal vi til byen.

Jeg skal ned å sole meg nå, så blogges vi senere!

Likes

Comments

Hei alle sammen!!

Nå er jeg faktisk i Mallorca og blogger. Storkoser meg masse... Hotellet er veldig fint og stort. Vi har innebasseng, utebasseng og en fin strand. Her skal vi få det kjempefint i en uke. Det er 32 grader , og sykt varmt. Når jeg får tid skal jeg blogge så mye jeg kan.

Nå skal vi gå videre å se, så blogges vi senere!

- Har dere vært i Mallorca?

Likes

Comments

Hei alle sammen!

Nå sitter jeg på flyplassen på vei til Mallorca. Gleder meg så sykt mye til å reise snart. Flyet har avgang klokken 19.35, det er ikke lenge til. Det skal bli så deilig å komme seg bort fra Norge nå. På Mallorca skal jeg bade, kose meg, bli brun, slappe av og bare nyte dagene. På nyhetene hørte jeg at det var en blåhai på Mallorca, jeg håper den har svømt sin vei før vi kommer. Haier er ikke det jeg liker best når jeg skal svømme. Jeg skal også filme en god del og ta bilder til youtube, instagram og bloggen. Dette ble en kort innlegg dessverre, men jeg blogger mere i morgen folkens.

Vi snakkes!!

Likes

Comments

Hei alle sammen!

Allerede i morgen reiser jeg til Mallorca sammen med my family. Jeg har fått pakket alt ferdig, bortsett fra tannkost og tannkrem, hehehe! Til og med har jeg fått ladet opp kameraer, macen og iPhonen min. Vi kjører fra Kristiansund i morgen sånn rundt klokken 10. I kveld før jeg legger meg må jeg sette vekkeklokken min på 07.30. Hvis dere lurer på om jeg skal blogge i Spania, så skal jeg selvfølgelig gjøre det. Det er jo alltid koselig å ha innleggene som minne også. Jeg aner ikke om jeg kommer til å blogge hverdag, men jeg får se hva jeg gjør. Jeg skal lage en travel diary til youtube, stay tuned!

Nå må jeg gjøre ting resten ferdig, så blogges vi mer i morgen!

Likes

Comments

Hei alle sammen!

Om noen få dager reiser jeg til Mallorca sammen med familien min. Her skal jeg være i en uke fra første juli til niende juli. Jeg gleder meg utrolig mye til å komme til varmere strøk. Vi skal ta direkte fly fra Trondheim Værnes. Flyet oss går lørdags kveld, vi må kjøre fra Kristiansund tidlig om morgenen. Vi er fremme i Mallorca sånn ca klokken tolv om natta. Jeg håper virkelig jeg kan sitte ved vinduet på flyet, for da kan jeg ta bilder og filme turen.

Jeg har begynt å pakket til Mallorca, er snart ferdig å pakke. Mangler bare å pakke toalettsaker, solkrem, hånduker og rettetang.

Nå skal jeg dra på trening, så blogges vi senere!

Likes

Comments

Hei alle sammen!

I dag var det trekkfag opp i muntlig eksamen, jeg var utrolig spent om jeg skulle opp i noen fag eller ikke. Vi fikk vite det på fronter klokken 10. På fronter hos oss står det hvem som ble trekt opp til eksamen. Jeg ble selvfølgelig ikke trukket opp til eksamen. Når jeg så at jeg ikke sto på fronter, ble jeg sykt letta og glad. Jeg synes eksamen er veldig stressende, nå trenger jeg å ikke stress i det hele tatt. Ingen på linja mi kom ikke opp heldigvis. Vi ble ferdig på skolen i dag klokka 12. Det var sykt deilig å slutte tidligere på skolen i dag.

Ellers skal jeg senere i dag på hus konsert til trinnet til broren min. Han skal opptre mye gøy i dag, å det gleder jeg meg til. Det starter kl 17.30. Jeg har vurdert å dra på trening i dag, men jeg tror jeg dropper det. I forrige uke trenet jeg 4 ganger uken, da blir jeg vel veldig sliten etter det. Jeg drar heller i morgen da.

På torsdag som kommer nå er det siste skoledag før sommerferie, det gleder jeg meg veldig mye til. Allerede neste uke reiser jeg til syden. Det kan jeg fortelle mer senere i annen innlegg. Til de som skal ha eksamen ønsker jeg lykke til dere! Dette går bra!

Nå skal jeg bake, også blogges vi mer senere.

Kom dere opp i muntlig eksamen :) ?

Likes

Comments

Hei alle sammen!

Akkurat nå befinner jeg og pappa i Ålesund. I dag tidlig dro vi klokken 06.00 i morges mot Ålesund og kom frem rett før kl 09.00. Det eneste vi har gjort frem til nå er at vi har vært å sett på butikker og drukket kaffe latte på dromedar. Grunnen at vi er i Ålesund er for å fikse noe på bilen våres. Etter på skal vi på en treningssenter for å trene mens vi venter på at bilen skal bli ferdig. Jeg har også fått kjøpt meg en god del klær også, det er jeg veldig fornøyd med. Etter treningen dro vi å spiste på Peppes pizza. Også kjører vi hjemover kl. 18.00 på kvelden.

Og i morgen skal jeg filme et par videoer, så stay tuned! :)

Hva gjør dere akkurat nå?

  • HELG
  • 85 lesere

Likes

Comments