Header

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

  • 13 lesere

Likes

Comments

Hei alle sammen!

I dette innlegget vil jeg gi dere noen få tips til å få sterke og lange negler. Jeg har allerede begynt å spare til lange negler, siden jeg har veldig korte negler nå.

1. Først og fremst ikke bit negler, det er faktisk like mye bakterier under neglen din som på en doskål.

2. Drikk mye melk/meieriprodukter, det hjelper mye og forsterke neglene.

3. Masser neglene dine litt for å få bedre blodsirkulasjon, det hjelper masse.

4. Alltid husk på å fjern gammel neglelakk.

5. Fil neglene dine, da fliser dem ikke opp eller brekker.

6. Bruk en god fuktighetskrem.

7. Ta neglelakk pauser en gang i blandt.


Håper du ble fornøyd med tipsene mine!

  • 27 lesere

Likes

Comments

JUL

Hallo dere, og godt nytt år!

Jeg håper dere har hatt en kjempefin feiring, det hadde iallfall jeg. I Kristiansund var veldig dårlig vær. Det var en liten storm med regn, vind og haggel. Vi var forberedt på dette. I kveld har vi spist gammel salta sei med godt tilbehør og en nydelig dessert. Jeg har hatt en kjempefin ferie, og de tre siste dagene skal brukes til å lade batteriene før skolestart.

Fremover kommer det vanlige videoer på min youtube kanal. Bare følg med! YouTube kanalen min: HER! Gjerne gå å abonner! Følg meg. 

Til dere må ha en kjempefin kveld videre, snakkes vi senere!

- Hvordan var feiringen din?

  • JUL
  • 115 lesere

Likes

Comments

MEMORIES

Hallo dere!

2016 begynner å nærmer seg slutten. Nå er det siste dagen i 2016 noe som er helt sykt! Jeg skjønner ikke hvor blir av tiden. Det har gått utrolig fort, og 2016 har helt klart vært ett av mine favoritt år. Året her har det skjedd så mye gøy, og det må virkelig skje mye gøy for at 2017 skal slå dette året. I den anledning vil jeg kort fortelle om ting som har skjedd i 2016.


- Tur til Trondheim

I april var jeg og familien min en tur til Trondheim.


- Stavanger

I april dro jeg og familien min nedover til Stavanger. Vi dro fordi farfaren min ble alvorlig syk.


- Trondheim tur med Maren

I mai dro jeg og Maren til Trondheim for å møte Silje Marie. Vi overnattet hos søskenbarnet til Maren. Det var kjempegøy!

-Traff Kristine Frivold & Kristiansand

I sommer møtte jeg Kristine Frivold fra Youtube. Det var så gøy å møt henne. Jeg savner henne så mye <3 Kommer aldri til å glemme denne dagen.

-Oslo tur

Rett etter Kristiansand dro jeg og familien min oppover mot Oslo. I Oslo var det veldig varmt temperatur. Det var veldig koselig.

​- Barcelona!

I høstferien dro jeg og familien min nedover til Barcelona. Vi var i Barcelona i seks dager. Det var fyllt med masse shopping, gåing, god mat og fine opplevelser. Denne turen kommer jeg til å huske resten av livet!

- Små hverdagsgleder

Slike små hverdagsgleder som å spise ute, shopping med venninner, overnattinger. Alltid like koselig!

​2016 har virkelig vært et supert år! Jeg håper virkelig det var interresant med et slikt innlegg.

​- Gjerne fortell hva dine høydepunkter i 2016 har vært!

Likes

Comments

JUL

Heihei dere!

Får noen timer siden postet jeg julegavevideoen min her bloggen, og da tenkte jeg at det hadde vært koselig om jeg postet et innlegg om julaftenen min også! På lørdagen var det jo selvfølgelig julaften. Jeg hadde en kjempekoselig julefeiring sammen med Julian, mamma, pappa, bestefar og mormor. Når jeg og Julian sto opp tidlig om morgenen, gikk vi å åpnet julestrømpen. Julestrømpen var kjempefullt av godteri. Vi var så heldige at vi fikk smake litt godteri før julefrokosten. Mens vi ventet på frokosten så vi siste episode av "Snøfall". Etter vi så snøfall gikk vi rett på julemorgen. Når klokken begynte å nærme seg 1, dro hele familien min til gravstedet for å tenne lys til farfar. Senere på dagen begynte vi å ordne oss klare, før bestefar og mormor kom. Til julemat spiste vi en deilig pinnekjøtt og tilbehør. Nam! Julian og jeg var veldig utålmodig, fordi vi ventet på at vi skulle åpne julegavene. Det tok ca 1 time til vi ble ferdige å åpne gavene. Hvis dere vil se hva jeg fikk til jul i år, kan dere bla et hakk ned, der er det en julegave video. Slutten spiste vi en god dessert, før jeg tok på min jule pysjamas og slappet av resten av kvelden!

Jeg håper også dere har hatt en kjempefin julefeiring, og at dere har hatt en koselig andre juledag!

  • JUL
  • 124 lesere

Likes

Comments

Hei alle sammen!
I dag har jeg vært på besøk på jobben til pappa. Pappa jobber på kontoret til Norske Shell i Kristiansund. Der fikk jeg spise julelunsj. Det ble servert grøt, og det var selvfølgelig mandel i grøten. Fikk dessverre ikke den, men den som fikk den fikk en godtepose i premie. I tillegg var det masse av julekaker og marsipan :) Sitter faktisk nå på datamaskinen til pappa og skriver innlegg.

Resten av dagen vil gå med til å forberede seg til jule og nyttårsfeiring. Skal kjøpe ballonger som jeg skal bruke på nyttårsaften & til en senere video. Gleder meg til i morgen, lille julaften. Spekemat, grøt og Grevinnen & Hovmesteren er noe av det jeg gleder meg til.

Ha en fortsatt fantastisk dag alle sammen! :)

  • 150 lesere

Likes

Comments

JUL

Heihei dere!

Wiii, endelig ferie! Nå har jeg endelig juleferie, og det skal bli så deilig! Jeg har ventet på denne ferien så lenge, og jeg skal ihverfall nyte den. Skal blant i ferien være mest hjemme, være med familien og treffe noe venner. I dag var det siste skoledag før juleferien, det var veldig koselig. Vi ble ferdig på skolen i dag klokken 11. Når jeg kom hjem rett etter skolen så vlogget jeg til Youtube. Det har jeg gjort helt siden fra 1 desember, det har vært mye arbeid med vlogging hverdag. Folkens!! det er julaften om 3 dager. Jeg gleder meg så sykt mye. Kjenner at magen min kribler allerede, siden jeg elsker jul! Julen har god stemning. I jula skal jeg blogge, det lover jeg dere.- Blogges vi senere!

Likes

Comments