- LIVSSTIL, - TIPS & INSPO

Igår var vi, hud16 och 14 + sty14 till Falun, där vi skulle göra ett studiebesök på Krämfabriken. Grymt häftigt var det att se hur man gör produkterna och vad företaget gör! . Vi fick gå en rundvandring och sedan fick vi en goodiebag, med 3 olika produkter som dem gör i fabriken. Bland annat en fotkräm från Pedicare, en dagkräm från Sasco och sedan en natursalva. Vi ska dessutom få en rabatt kod, så den kommer ut i ett annat inlägg och den rabattkoden kommer gälla på deras egen webbshop ---> Här!

Efter besöket så åkte vi ut till "stan", käkade och sedan gick en rundvandring i fina Falun. Vi lämnade Falun runt 14:30.

Likes

Comments

- LIVSSTIL

Lite bilder från i Tisdag då vi hade temadag 2!

Vi hade först föreläsning och självkänsla och självförtroende på Uddans & Co, efter det gick vi vidare till Gävle yogaskola för ett yoga pass. Sjukt mysigt ställe!

Likes

Comments

- LIVSSTIL

Godmorgon solstrålar!

Hoppas ni har sovit gott och kommer få en fantastisk onsdag! Idag kommer det bli hantverk hela dagen. Byte av behandlingar och rubbet! kommer bli otroligt roligt.

xoxo

Denna kille alltså, JAG SAKNAR HONOM!!! Grattis baby på våran 5 månaders dag! bara en månad kvar till ett halvår! kan du tänka dig det? :*

Likes

Comments

- LIVSSTIL

Måndag: Hade kunder idag på +40 så vi skulle känna på att få arbeta med en mogen hud. Vilket var otroligt roligt och min kund gick därifrån och var hu nöjd som helst.

Tisdag: Idag börjar vi 12:30 och ska då först ha en föreläsning och sedan ett yoga pass med hela hud 14/15/16. Efter det kanske jag träffar på R en liiiten stund då han har ledigt och skulle in till Gävle med sina kompisar.

Onsdag: Ansiktsbehandlingar med hud15 då vi ska byta. Dem ska få göra på oss och vi på dem. En enkel och simpel onsdag med roligheter där med!

Torsdag: Vi tar bussen till Falun 8:30 ca och ska då till Krämfabriken där. Blir en spännande rundvandring och sedan innan hemfärd ska vi in till Falun och käka och då kanske hälsa på Faluns plusgymnasie också.

Fredag: Denna dagen var lite allt och inget. Vi ska både få behandlingar men samtidigt ge hade jag för mig. Vi får se hur Fredagen slutar. Jag ska iaf till R i slutet av dan och ha en mysig helg med honom! Hoppas, Hoppas på fint väder!

Likes

Comments