Header

- NEW IN

Igår var det fredag, vilket spenderades först med att jag var på skolan, som hade trivseldag. Började kl 09 då vi samlades i klassrummet och alla vart tilldelade i grupper. Lärare blandade ihop Ekonomi, samhäll. stylist och hudklassen för att vi alla ska lära känna varandra bättre.

Dagen flöt på, grupp 1 och 2 fick ha dans först, då dansade vi salsa vilket var oerhört kul. Mycket höfter och rumpa. LIKE! Efter det blev det Drama, då vi pratade om vad man kan göra för att trivas på skolan, och gjorde någon övning. Sedan fick vi lunch vid 11:45. Gick till det nya matstället dock var det fullt så vi fick dra in till stan igen, tog där en smoothie med Mango, banan och apelsin i samt kokosmjölk. SJUKT GOTT!

Rasmus kom sedan till gallerian och där tittade vi på lite kläder. Fick med mig en basic body, och två par trosor. från BikBok och GinaTricot.

Bodyn - 49 kr ( ord. 149 kr )

Trosor - Svarta med spets - 19 kr ( ord. 59 kr )

Svarta trosor med text "Flawless" - 39 kr (ord. 129 kr )


Åkte hem efter det, duschade och pratade lite med mamsen. Åkte sedan till max, köpte mat och hem till pappas lägenhet där vi käkade, lämnade bilen och gick sedan till stan där vi titta på bion. Kollade på filmen Passenger i 3D.

Kritik/feedback om filmen? Jag tyckte den var bra, lite dåligt slut bara. Dock var 3Dn otroligt dåligt, inte alls som man ville ha den. R tyckte lite sådär om filmen, han tyckte att den var bra men inte av dem bästa. Han hade antagligen mer förväntningar av den.

Likes

Comments

- OUTFITS

Dagens Outfit: Svarta jeans, vitstickad tröja, svarta stövlar, marinblå jacka.

Dagens Mående: Helt okej för att det är Tisdag, dock att skolan har börjat är ju lite sådär.

Dagens Sminkning: ögonbryn.

Dagens Frisyr: utsläppt, plattat.

Dagens Favoritlåt: Money - Broiler

Dagens måste: Endast skola mellan 09 till 13:55. Annars hem och städa, kanske färga hår.

Dagens vill ha: -

Dagens längtan: -

Likes

Comments

- OUTFITS

Detta med klädval, att ta fram outfiten man ska ha dagen efter, Den där j*v*a klädångesten, beslutsångesten man har, iaf jag har VARENDA kväll. Hur gör ni när ni väljer kläder? dagens outfit? Tar ni bara rakt ur sådär eller planerar ni, letar inspo eller annat som kan vara till hjälp?

Jag kollar alltid för inspo, letar och försöker matcha med det jag har hemma i min byrå. Samma när jag ska åka hem till R t.ex. Då jag liksom inte kan ta med min byrå så sitter jag och försöker para ihop kkäder och se vad som matchar med vilket. Därför jag ibland inte gillar att packa. Men nu när skolan börjar så är jag ju hemma, Då har jag ju min byrå samt garderob, alla skor och väskor att checka igenom och mixa med. Dock har det blivit mindre på väskfronten. Har bara svarta väskor som jag använder, 2 st som är lite mer till skolan.

Jag har ALLTID varit en väskgalen person. Ja men, samlade på väskor eller skor. Men nope, nu har jag kanske 4 väskor som jag använder regelbundet. och skor vill jag bara bli av med, använder 2 par nu under vintern.


Likes

Comments

- LIVSSTIL

Idag har det inte hänt så mycket, har dem 2 senaste dagarna legat i sängen och glott serier tillsammans med R. så vi har nu bestämt att dem 2 dagar av lovet som är kvar ska vi hitta på grejer.

Idag firade vi R, som fyllt 19 år. Utav mig fick han en tisha, en svart med vit tryck. Jag älskar att köpa kläder åt honom, och jag hoppas han gillar det också, får hoppas.


Jag älskar blommorna R fick av sin mormor och morfar. Så fina!

Likes

Comments

- HUMÖR

Grattis min stora kärlek, på din 19-årsdag.

Jag vet att jag har sagt grattis, och skrivit det överallt, och nu även här. Men du ska veta hur glad jag är som har dig! I LOVE YOU BIG TIME!! 💘

Du är allt och lite till <3

Likes

Comments