- LIVSSTIL

Denna veckas schema:

Måndag: Gav ansiktsbehandling till klasskompis, hade idrott, sålde iväg kläder samt hämtade ut p-piller & menstabletter på Apotek.

Tisdag: Skola kl 09, hade engelska som första lektion, åkte sedan till Gävle sjukhus då farmor & farfar var där. Käkade lunch med dem, åkte tillbaka till stan & hämtade en smoothie, sedan iväg till skolan för en sista lektion, svenska. Blev hämtad av mamma efter det, åkte & fixa lite små ärenden. Hem, åt mat och sälja iväg min gamla telefon.

Onsdag: Matte som första lektion kl 08. Vid 09 har jag hantverkslektion & hälsosamtal. Idrott som sista ämne för dagen och sedan hem.

Torsdag: kort dag då jag bara går från 08 till 11:40 med då en timmes hål också mellan 09 till ungefär 10:15.

Fredag: Har två lektioner på den dagen, material & miljö samt svenska. Har dessutom 2 timmars hål så då ska jag käka lunch med R. Efter skolan drar vi hem till mig. Helgen ska spenderas hos mig och sedan på måndag så ska vi hem till R. på sportlovet ska vi till Borlänge för bad och shopping <3

Likes

Comments

- LIVSSTIL

Alla har vi planer och mål. Jag har iallafall mina mål och planer redo. skrivit ner dem och tänker positivt om dem. Tänka att "Ja, jag klarar detta". Bara man tänker positivt och följer målen, försöker att uppfylla dem samt tro på dig själv så funkar det.

Mina mål och planer har jag tänkt ut, tillsammans med R. Att jag och R ska hjälpa varandra för att nå våra mål. Jag har världens bästa mamma, som alltid stöttar mig och finns där, tillsammans med min bonuspappa som också finns där för mig och stöttar mig och båda ger mig så bra råd.

R som alltid är där och stöttar mig, som kom in i mitt liv och gav mig den där extra pushen som gjorde mig "Frisk". Och vi har nu varit tillsammans i lite mer än 3 månader. Han ger mig alltid stödet jag behöver. Han är som min bästavän. Jag kan verkligen berätta allt utan att han säger något. Jag kan vara på mina bra och dåliga sidor och ha älskar mig lika mycket endå.

Såhär har jag iaf tänkt:

* Skaffa ett jobb, eller något som jag kan göra efter skolan så jag kan få in lite extra pengar. Jag får mer erfarenhet och Får mer grejer till CV:t.

* Fixa en lägenhet som jag kan inreda då mitt rum hemma hos mamma har jag inrett klart. Den lägenheten vill jag ha tillsammans med Rasmus. Så vi får vårat eget tillsammans. Men det får bli när både han och jag har en bra inkomst.

Likes

Comments

- OM MIG

Vad skulle du aldrig

Äta? - Surströmming
Dricka? - ingen aning
Skoja om? - Jag har förut skojat om graviditet men nu lärt mig att det inte är något att skoja om.
Hakroppen? - En partners namn ( En symbol funkar men inte namn )
Vilja uppleva? - våldtäkt, mord.
Kunna arbeta med? - kontorsjobb
Säga nej till? - choklad
Googla? - Don´t know
Göra offentligt? - gå naken
Blogga om? - sina egna åsikter ( då man inte får säga något 🙄 )

Vad hittar man alltid/ofta…

På ditt skrivbord? - har inget skrivbord.
Under din säng? - dammråttor
I din jackficka? - hörlurar
Bakom din kylskåpsdörr? - ingefärashots
Vid sidan av ditt handfat? - tvål och tandborste
Högst upp i din bokhylla? - mina porslinsdockor
Längst ner i din tvättkorg? - ja kläder i guess
Framför näsan på dig? - min dator eller mobil
I dina tankar? - allt möjligt

Likes

Comments

- NEW IN

JAG VET! jag suger på att uppdatera, jag har haft bloggtorka, inte haft en enda idé vad jag ska blogga om. Vad vill ni själva se?

Iaf var det lördag igår, och Jag, Natta och R åkte ut till Köpis. Vi åt på ikea, gick runt och kollade, samt shoppade lite inne på köpis.

För Nattis vart det klistermärken, och ett par örhängen som vi var tvungna att åka in till stan igen för. Men vad gör man inte för henne.

För mig vart det 2 par jeans, utan slitningar denna gång då jag inte har några blåa jeans utan slitning. så det vart ett par mörka och ett par blåa jeans.

* Ljusa jeans - märket 2ND One - 99 kr ( ord: 599 ) Från Carlings

* Mörka jeans - Cubus egna - 59 kr ( ord 299 ) Från Cubus

* Chocker - Gina tricot - 25 kr ( ord 129 )

Likes

Comments

- NEW IN

R hade för ett tag sedan beställt två kepsar med King & Queen på. Och bara för några dagar sedan så fick vi dem. Otroligt snygga och matchar oss perfekt. Nu är det bara tröjorna och "Promise ring" som fattas. Det ska fixas när pengarna kommer in.

Visst var dem endå snygga?

Likes

Comments