Hej derude!
Jeg ligger ikke rigtigt noget op mere, og har besluttet mig for at lukke bloggen. Er ked af det ikke holdt så længe.

see ya

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej derude!

Idag vil jeg egentlig bare skrive lidt om hvordan mon dag har været, da jeg synes den har været både god og nervepirrende.

Hele denne uge har vi haft projekt-uge, så idag var dagen hvor vi skulle fremlægge det for hele klassen. Vi havde arbejdet rigtig hårdt hele onsdag og torsdag, så det eneste vi egentlig skulle var at øve. Vi var lidt i skolen og lavede de sidste detaljer. Derefter tog vi hjem til min skønne veninde Tina (sammen med Mathilde og Natascha), og øvede det sidste. Efter det tog vi i Fakta og Kvickly for at købe "mad" og sodavand til om aftenen. På vejen derhen (der er lige 30 sek derhen), nåede Natascha og jeg at tage en masse billeder, og de andre var ved at rive hovederne af os fordi vi gik så langsomt, ups haha.
Efter det tog vi hen på skolen igen, og de første fremlæggelser skulle til at gå igang. Ca kl.17:30 kom vores mad (PIZZA!) og så skulle vi fremlægge efter maden også. Det gik egentlig fint nok, så jeg håber vi får en god karakter for det.

Grunden til at jeg i min overskrift også har skrevet solskin, er at solskinnet er ved at komme frem og jeg kan mærke der er sommer på vej - det er sååå skønt!

Jeg har egentlig ikke mere at sige andet ind i skal gå ind og følge Nataschas blog (nataschaschou) her på nouw. Det ville gøre os begge glade!

see ya

Likes

Comments

Hey derude!

Laaaaang tid siden at det sidst har været aktiv her på min blog, men har haft så travlt.

Idag vil jeg gerne skrive lidt omkring "min sundhed". Jeg er for nogle uger startet op på mit træningsprogram igen, og er godt igang. Jeg vil ikke sige jeg går specielt meget op i kost, men jeg tænker lidt over hvad jeg spiser, men er også meget usund - ups.
Som jeg har sagt før går jeg til gymnastik 2 gange om ugen og ellers så prøver jeg også at finde tid og motivation til at træne herhjemme. Jeg har altid været vild med at "bruge mig selv" og dyrke sport, så på den måde har jeg holdt mig igang. Jeg indrømmer blankt, at der bestemt er nogle dage hvor jeg ikke magter at træne, og så bliver der heller ingen træning. Jeg gider ikke lave noget jeg ikke har lyst til. Man skal altid have motivationen til at træne, ellers er det ikke sjovt.

Som sagt går jeg ikke særlig meget op i hvad jeg spiser, men jeg tror jeg vil begynde på det, for jeg lever virkelig usundt (vi snakker mcd en gang om ugen agtig, føj).
Jeg har tænkt mig at ligge et indlæg op omkring min træningsrutine senere, så i måske kan få noget inspiration den vej.
Jeg er lidt blank for ideer til indlæg, og er i tvivl om jeg skal ligge indlæg ud omkring den madplan jeg muligvis vil følge, så hvis du har lyst må du meget gerne like eller skrive en kommentar, hvis det er noget du kunne tænke dig at se ;))

I guess I'll .....⬇️


see ya

Likes

Comments

Hey derude!

Det er ved at være et stykke tid siden jeg sidst har lagt et indlæg op, så her kommer et omkring hvad jeg vil med blogging.

Altså, først og fremmest er det fordi jeg synes det er sjovt. Det er en god måde at udtrykke mig på, og fortælle andre om mit liv. Jeg vil primært have at min handler om mig og mit liv, og ellers bare hvad jeg lige føler for.
Nu har jeg ikke skrevet så mange indlæg endnu, så det er lidt svært at danne sig et indtryk af "temaet", men jeg vil sige at der ikke er et dissideret tema - bare hvad der lige falder mig ind.

Jeg håber da selvfølgelig at der en dag er mange flere der læser og følger med, men det er ikke det vigtigste for mig. Bare jeg kan få lov til at blogge lidt, er jeg tilfreds :)

Jeg håber at dagens indlæg kunne giv et lille indblik, igen, om hvem jeg er, thihi.


(Billederne nedenunder er bare tilfældige, ahah)

see ya

Likes

Comments

Hej derude!

Det er et lille stykke tid siden at jeg har lavet et indlæg, så jeg synes det var på tide. Idag vil jeg bare forklare lidt om hvad jeg vil med mit liv, og hvilke tanker jeg har gjordt mig i fremtiden.

Lige nu går jeg jo i 8. klasse, jeg synes ikke at det er specielt hårdt, men det er gået op for mig, at det ikke er noget jeg skal sove mig igennem. Efter 9. klasse vil jeg gerne i gymnasiet. Jeg har faktisk allerede været ude på nogle forskellige gymnasier til besøgsaftener, og tror jeg har fundet det jeg gerne vil gå på i fremtiden.

Når jeg er færdig med gymnasiet har jeg tænkt mig at tage et sabbat-år. Enten vil jeg arbejde (så jeg kan få moneeys) eller også vil jeg RIGTIG gerne til USA som udviklingsstudent.

Efter sabbat-året ved jeg ikke rigtig hvad jeg skal. Måske advokat, men er ikke helt sikker. Har også overvejet at komme i forsvaret, da jeg synes det ser mega spændende ud. Jeg kunne også rigtig gerne tænke mig at lave noget tv eller lign. Jeg har været med i nogen programmer og der sker snart store ting inde for den branche, men nu må vi se.

Jeg håber ikke det var aaaaalt for kedeligt at læse, og håber også at det var noget i kunne få noget hjælp af eller sån. Men ja..

see ya

Likes

Comments

Hej derude!

Idag vil jeg lave et lille indlæg omkring min dag, da den har været super skøn!

Det startede med at jeg vågnede kl. ca 8, og begynde at stå op. Jeg havde aftalt med mine veninder Tina og Mathilde at vi skulle mødes kl.12:30, da vi skulle ud og skøjte, men sådan gik planerne ikke. På vej over til busstopstedet skulle jeg lige tjekke åbningstider i skøjtehallen, men fandt så derefter ud at der var lukket. Jeg ringede hurtigt til mine veninder, og vi fandt på at tage ind til København i stedet, da det var så dejligt vejr.

Da vi var nået ind til Kbh omkring kl. 13, ville vi finde noget mad. Vi gik mod "Papirøen", for at se om de havde noget lækker streetfood. Der var ikke rigtig noget der tiltalte os, så vi besluttede os for at gå på en cafe i stedet for. Da vi havde trasket rundt i godt en time, uden held med at finde madsted, tog vi på Dominos.
Efter en lækker frokost/aftensmad gik vi mod Nyhavn og købte kaffe. Vi satte os henne ved molen (eller hvad det end hedder), foran Skuespillerhuset og nød solen.
Derefter gik vi lidt rundt og så på København og alt det der.
Jeg skulle møde på arbejde kl. 18, så vi tog hjemad omkring kl. 17. Jeg tog så på arbejde til kl.20, og nu sidder jeg i min sofa, og skal tidligt op imorgen, da jeg skal til Sverige.

Håber i kunne lide det!

see ya

Likes

Comments

Hej derude!

Idag vil jeg gerne vise jer hvordan man kan style en nettrøje, da jeg synes den er mega fed, men kan godt være lidt svær at style. Jeg har valgt kun at vise eksempler til overdelen og har bare de samme bukser på i alle outfits.

OUTFIT 1:
Nettrøje (H&M)
Velour top (H&M)
Habit bukser (Zara)

OUTFIT 2:
Nettrøje (H&M)
T-shirt (Kenzo)
Habit Bukser (Zara)

OUTFIT 3:
Nettrøje (H&M)
Bluse (Ukendt)
Habit bukser (Zara)

Håber det er noget i kan bruge!

see ya

Likes

Comments

Hej derude!

Idag vil jeg bare lige fortælle hvordan min dag er foregået, så i lige får et lille indblik i hvordan mit mærkelige liv står til.

Min dag startede med at jeg vågnede kl. 7:15, fordi der var nogle i min opgang der begyndte at banke - skønt! Det var selvfølgelig rigtig irriterende, men alligevel gjorde det at jeg var klar til at starte min dag tidligt. Jeg stod op, gik tur med min hund, cyklede til bageren, og begyndte ellers stille og roligt at gøre mig klar.

Da jeg var good to go, tog min mor og jeg ind mod Christianshavn, da vi skulle til fødselsdag hos min grankusine på 7 år. Vi tog lidt tidligere derind, så vi kunne nyde det lækre vinter-vejr og det smukke Christianshavn. Da kl. var ca 14 gik vi til fødselsdag og fik boller og lagkage.

Efter en vellykket fødselsdag tog vi hjem af, og hyggede med søndags-slik på sofaen.


Mit outfit: Net-bluse (H&M), top (Ukendt), bukser (Zara), smykker (Pieces, Carat, Pilgrim og Balenciaga)


see ya

Likes

Comments

Hej derude!

I dette indlæg vil jeg fortælle lidt om hvem jeg er.

Jeg hedder Thea Massesson. Jeg er 14 år gammel og bor i Stor København. Jeg blev født d. 13/8 - 02. Lige nu bor jeg i Brøndby med min mor og besøger min far i Valby et par gange om måneden. Jeg har også 3 halvsøskende, men jeg bor ikke sammen med nogle af dem. Jeg har min lille søster på 11 - der bor hos min far, min storebror på 22 der bor i Sydsjælland, og min anden storebror på 24 der bor i USA lige i øjeblikket.

Mit liv går ellers som det skal - føler jeg. Jeg går til gymnastik to gange om ugen, og arbejder 2-3 gange om ugen også. Min hverdag er ret travl, men jeg finder ind imellem tid til at være sammen med mine veninder, og det er skønt. Jeg elsker mine veninder overalt på jorden, og ved ikke hvad jeg skulle gøre uden dem. De betyder alt!

Jeg kan godt lide mad, træning, tøj, penge og Justin Bieber, sån´ er jeg bare.

Håber i fortsat vil følge med!

see ya

Likes

Comments