Leiligheten min har lenge vært sterkt preget av sølv, krystaller og hvite overflater, med andre ord helt uten farge. Jeg har vært utrolig lei og det gjør det mye kjedeligere å være hjemme. Endelig fikk jeg startet prosjektet jeg har tenkt på en stund, og selvom jeg ikke er ferdig har det blitt mye bedre! Jeg gleder meg til å bli ferdig selvom det er en kjempe morsom ting å drive med. Dessverre forstod jeg at det å finne interiør er litt vanskeligere nå som alt er byttet ut med juleartikler og det er såå typisk meg. Jeg skal alltid starte med ting når det passer seg minst, men jeg har motet oppe og skal en tur på H&M Home når det passer for der har de utrolig mye fint!

Jeg jobber senvakt i kveld så jeg har hatt mye disponibel tid, middagen skal snart stå på bordet og jeg skal lage en liten handleliste for turen til H&M. Ha en fin tirsdag <3 


Jeg legger til: ​Om du vil ha gelenegler til 250,- så sørg for å lese innlegget under dette! 

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments


Back in the days jobbet jeg mye med å legge negler på mennesker som kontaktet meg. Jeg syns det var utrolig koselig og jeg fikk faktisk faste kunder etterhvert! Jeg vil opplyse om at jeg ikke har noe sertifikat, men jeg har veldig gode referanser og lang erfaring. Poenget er at om du bor i Oslo området og ønsker en manikyr (gelenegler) til en overkommelig pris så gjerne ta kontakt med meg! Jeg har flere bilder å vise til om ønskelig.

Instagram: thea_mariel

Facebook: Thea Marie Løken

Ta kontakt med meg om du er interessert eller om du har noen spørsmål <3

Likes

Comments

Antrekk

Dress from Nelly
Boots from Nelly
Jacket from CubusI går var det avgårde på det som var årets første julebord. Vi spiste en finere middag på en italiensk restaurant og noen av oss tok valget med å dra videre ut. Vi endte opp på et ganske ålreit sted, og jeg fikk luftet de nokså slitne dancing movsene mine. Jeg koste meg utrolig mye, og jeg setter utrolig stor pris på det nettverket jeg har etablert meg her. Det er så morsomt når det skapes vennskap gjennom jobb, og det er utrolig viktig for meg som ikke går på skole.

Neste helg reiser jeg "hjem" og skal være med på julebordet til min forrige arbeidsplass, og det gleder jeg meg utrolig mye til! Den gjengen ble som en familie for meg og jeg savner de utrolig mye, så jeg er kjempe glad for at jeg ble invitert. Julebordene er like legendariske hver gang, så jeg er forberedt på en kaos kveld!

Likes

Comments

Det er ikke uten grunn at Gøteborg er en av mine favoritt byer. Jeg elsker den byen og benytter ofte anledningen til å ta en tur i kort eller lang tid. Jeg fikk lurt mamma med på en tur som vi snart skal dra på, og da blir det inkludert en overnatting. Om ikke Gøteborg imponerer deg ellers på året, så vil du definitivt bli imponert i disse juletidene. For ikke å snakke om julemarkedet på Liseberg! Det skal vi også selvfølgelig få med oss og jeg gleder meg så mye.

Jeg syns også at shoppingen de tilbyr er bedre enn i Oslo. Norge generelt er så dårlig på internasjonale butikker og merker, det er nesten frustrerende. Jeg har uten sjokk skrevet ned Sephora og Åhlens på min check-list, og gleder meg til å ikke måtte begrense meg på grunn av utvalget. Målet er å komme hjem igjen med maksimal julestemning og forhåpentligvis noen julegaver!


I'm so excited!


Likes

Comments


Christmas party season is coming..


Products;

Dress from Nelly
Perfume Gucci Guilty
IsaDora Liquid Lip Chrome
IsaDora Glitter Liner
Lashes from Kiss Lash Couture


Are you ready?

Likes

Comments

Alt man skal se og høre i løpet av livet, altså. I dag ble det delt en artikkel om at mye sminke kan være kreftfremkallende, og en oppfordring til oss som bruker sminke til å droppe denne kjendis - copy greia. Til vanlig pleier jeg å lese artikler som har med sminke og skjønnhet å gjøre fordi det kan være ganske lærerikt. Not this time, ingen konkrete bevis eller kilder.

Det er ingen hemmelighet at jeg bruker sminke, gjerne to og tre lag av gangen. For meg er det alt eller ingenting har jeg innsett, og alle som kjenner meg vet at lite sminke for meg er en spøk. No shade til de som bruker minimalt, det er helt ok. På samme måte syns jeg det er helt ok å dytte ansiktet sitt ned i malingspannet før man drar avgårde på jobb. Jeg vet ikke helt hvor jeg vil med dette, men forhåpentligvis har vi lært til nå at vi skal ha kildekritikk og ikke svelge alt helt.

"Slay that eyeliner, eat that lipstick."

Likes

Comments

De er mange, de er overalt. Vi har alle møtt de. Det er på tide med et oppgjør.

1. Sjekke kvitteringen foran kassen. Jeg, mine kollegaer og de som står i kø hadde satt pris på om du kunne gjennomgå den kvitteringen en annen plass. For det første er det respektløst ovenfor oss som står å prøver å gi deg en god opplevelse, og for ikke å snakke om de som står bak deg.

2. Snakke i telefonen. Når du kommer til kassen midt i en samtale vil ikke jeg kunne yte maks service. Det er direkte uhøflig å ha en samtale i telefonen når jeg prøver å gjøre jobben min for at du skal bli tilfreds. Om du ikke avslutter samtalen, legg telefonen bort for øyeblikket. Takk!

3. Å ta telefonen. Du har fått min oppmerksomhet fordi du trenger hjelp, telefonen ringer og du tar den uten å blunke. Jeg blir stående og min tid finnes det ingen respekt for. Jeg simpelthen går videre til arbeidet mitt når dette skjer. Jeg har ikke tid til å høre om dagens middag eller helgens planer.

4. Kasting av søppel. Plast, papir, kaffekopper. Hvor vanskelig er det å be meg kaste søppelet ditt på riktig plass? Jeg står maks to meter i fra deg og jeg er mer enn villig til å benytte meg av søppeldunken min. Dessuten hvor delikat syns du det er å handle i en butikk hvor det ligger andre menneskers rester av diverse?

5. Koster en pose to kroner?! Ja, det gjør den. Jeg er ikke her for å ha en debatt med deg om hvorvidt dette er innenfor eller ikke. Vil du ha den posen eller ikke?6. Gjør deg ferdig. Når du kommer til kassen forventer jeg at du er klar til utsjekk. Jeg kan ikke ha deg vimsende rundt for at du "skal bare". Jeg har flere kunder i kø, og jeg har mye annet på agendaen enn å vente på at du skal ta avgjørelsen om du vil benytte deg av "3 for 2" tilbudet.

7. Jeg har rett til det! Er du sikker? Har du studert og jobbet med dette på lik linje som jeg? Nei? For om du hadde det hadde du vært klar over at de rettigheten du snakker om ikke eksisterer. Det er ren ønske tenking fra din side, og jeg kan dessverre ikke oppfylle drømmene dine. I godt rules!

8. De som pruter. Du gjør meg oppmerksom på at det er en flekk på plagget, den vil du ikke ha! Med mindre jeg kan gi deg et lite avslag. Så for 10% av er du villig til å kjøpe et ødelagt plagg? Og til de av dere som skal prute på allerede salgsvarer (- %50) vær så snill å la være, jeg tvinger deg ikke til å kjøpe produktet og jeg er ikke giret på noen prutekrig.

9. Er det ingen som jobber her? Dette vet du svaret på like godt som jeg. Som normalt når man er på jobb har man flere baller i luften, og det er ikke tid eller mulighet til å stå rett opp og ned i kassen i åtte timer. Du er heller ikke viktigere enn kunden jeg er i gang med å hjelpe. Vent på din tur.

10. Jeg har dårlig tid! Dette hører jeg ofte. Jeg gjør så godt jeg kan i et høyt tempo, og hvis toget ditt er to minutter unna burde du kanskje revurdert turen inn hit. Jeg kan ikke stå ansvarlig for at du ikke har planlagt tiden din godt nok. Du er forresten ikke først i køen på dette grunnlaget selvom du skulle ønske det selv.


Edit: Jeg elsker å jobbe i butikk og det er heldigvis et flertall av besøkende som er høflig og godt dannet enn de som faller under kategoriene over. Dette er bare for å opplyse and it's kind of funny! Jeg kommer med et innlegg senere om de positive tingene kunder gjør for oss i butikk.

Likes

Comments


Jeg stod opp til et voldsomt snøvær og det snør i store mengder enda. Min umiddelbare tanke var "shit, jeg har ingen sko å bruke" og det er i og for seg sant. Jeg har et par uggs jeg kan bruke, men jeg trenger virkelig noen ordentlig vintersko om snøen blir liggende. Når sko skandalen var over var planen å ta noen ordentlig antrekksbilder ute, men det er praktisk talt umulig om jeg ikke vil bli våt i løpet av to minutter. Derfor ble det noen kjipe bilder i et utrolig kjipt lys.

Jeg har en kort vakt i dag, og når jeg er hjemme igjen skal jeg trene og skrive en oversikt over blogginnlegg jeg vil skrive. Bloggen går bedre enn noen gang, og for å nå målene mine er jeg nødt til å ha en solid plan. Gjerne kom med forslag om hva du vil lese om!

Likes

Comments

Jeg er en sucker for Ebay og det har jeg vært siden jeg fikk tilgang til datamaskin og internett. Det er en hel verden av dill og dall som du ikke får tak i her hjemme, og jeg kan sitte i timesvis å bla meg igjennom klær, mobildeksler, sminkekoster, kjøkkenartikler osv. Jeg har enda ikke funnet noen begrensning for hva du ikke får tak i. Jeg legger mye av det jeg syns er fint i min "watch list", og jeg tenkte å skrive innlegg om min watch list for øyeblikket etterhvert som jeg oppdaterer den. Jeg elsker slike innlegg selv, så det blir gøy å gjøre dette.


Skulder veske HER / Vouge genser HER / Sko HER / Pels jakke HER

Jeg har faktisk bestilt vesken på bilde, og jeg gleder meg masse til å få den hjem! Jakken skal jeg også utvilsomt bestille. Jeg har allerede bestilt litt forskjellig som jeg tenkte å blogge om når jeg mottar det. Det er noen ganger veldig hit or miss med Ebay, så det er ganske spennende å åpne pakker derfra.

Fortell meg gjerne om dette er interessante innlegg!


Husk å følge meg på Instagram: thea_mariel

Likes

CommentsProducts

Velvetease Lip Pencil - Oh honey

Eye Kohl - Teddy

Lip Pencil - Stone


På mitt forrige besøk på Insp Love sin workshop hadde vi besøk av Mac Cosmetics. Dette har jeg skrevet om tidligere, det var derfor vi var så heldig å fikk dele ut fine premier til leserne våre. Vinnerne er forresten trukket og skal ha blitt kontaktet! Vi gikk ikke tomhendt hjem selv da vi fikk med oss en goodiebag hjem. Min inneholdt produktene som er vist over, and lett me tell you! Har du ikke leppeprodukter fra Mac i sminkeskuffen har du en jobb å gjøre.

Mac har aldri skuffet meg, og er mitt go-to merke. Leppeproduktene spesielt er noe alle fortjener å eie, det er ingen grenser for hvilket resultat eller farge du ønsker. Mac har alt! Dessuten har de en fantastisk "hudpleie" serie som heter Prep & Prime som du garantert har hørt om tidligere. Enda en fordel er at du får veldig god kvalitet for en veldig snill pris, og det er det jeg er mest imponert over. Husk å få med dere den helt utrolig nydelige julekolleksjonen deres! 


Hva er dine favoritter fra Mac? 

Likes

Comments