Nu är det 2016! Fast det vet ni säkert redan haha.

Iallafall har jag inte haft lust/tid att skriva nåt de senaste dagarna eftersom jag har varit med Oskar och chillat. Hans epa blev nyss klar så vi drog raggen i Storsund och drog till Älvsbyn. (De tog ett jävla tag) Då vi var i Älvsbyn så köpte vi lite godis och sen så åkte vi skridskor med Oskars kompis Pontus. Då vi blev less så drog vi till Pontus och såg på Adventure Time (Bästa serien btw). När vi väl var tillbaks i Storsund käkade vi hemgjord pizza och var lite med Oskars kompis Axel.

Livet leker helt enkelt!

/Thea

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejhej!

Idag har det inte hänt nå speciellt så jag tänkte att jag skulle skriva lite annat istället!

2016 är snart här och jag är redo, resor är planerade, konsertbiljetter är köpta och nu kan jag bara vänta. 2016 kommer att bli året då jag börjar gymnasiet, då jag ser på Håkan Hellström live och då jag drar till Barca. Men jag kommer också behöva bestämma mig för vilken linje jag ska gå. Det enda jag kan tänka på är gymnasievalet, inget annat. Det är en sån sjukt stor stressfaktor just nu och jag vill bara bli av med den. Få det gjort liksom!

Men 2016 kommer att bli ett helvetes bra år, det känner jag i hela mig!

/Thea

Likes

Comments

Hejsan!

Idag vaknade jag tidigt (06:40) för att fara till VC och ta prover. Mamma lämnade mig sen i mormor och morfars lägenhet för att få sova lite! Jag och morföräldrarna drog på en shoppingrunda (Dollarstore och ÖoB). Sen när vi var tillbaka i lägenheten så tog jag en välförtjänt powernap (jag somnade vid fyra inatt).
När mamma var klar med jobbet så hämtade hon mig och vi drog för att köpa min nya mobil. En iPhone 5s blev det och jag är så nöjd!
Vi drog hem igen och började med middagen (Blomkålssoppa med rostade hasselnötter, mums!).
Snart är det träning, första efter juluppehållet. Jag taggar!

/Thea

Likes

Comments

Tjatja!

Idag har det egentligen inte hänt så mycket, dagen startade med ett äckligt ljud som visade sig vara kamininstallatören som satte våran skorsten på plats. Efter ett tag hämtade jag öronproppar och satte på mig hörlurar för att försöka somna om, ingen vettig människa vaknar klockan åtta på eb lovmorgon. Right? Jag lyckades med att somna om och jag vaknade klockan ett, en mycket vettigare tid.

Till lunch blev det en rawsmoothie med hallon och blåbär och till middag så fixade jag lite kidneybiffar med guacamole och strips. (Bild finns) Toppen!

Efter det så drog jag till stan för att se Mockingjay pt 2 för andra gången. Hanna hade ingen att se den med så jag blev hennes räddare i nöden! (Den var lika bra som första gången, fast nu tittade jag då muttarna kom)

Är just nu påväg hem för att hitta till sängen, får hoppas att jag somnar direkt eftersom jag har tid för provtagning tidigt imorgonbitti. Önska mig lycka till!

/Thea

Likes

Comments

"​​Hi"

​Hejsan och välkommen till min alldeles egna blogg! 

Här kommer jag att uppdatera er om vad som händer i mitt liv och huvud. Oftast går det runt ganska mycket i bådadera, jag sportar, jobbar och har ett socialt liv (wow). Det kommer mest troligt bli ganska mycket om gymnasievalet eftersom att det snart är dags. Jag vill väldigt gärna gå IB (International Baccalaureate) men det inte finns här i Piteå eller någon närliggande stad skulle jag behöva flytta, annars får jag gå Samhälls vilket inte heller är dåligt.
Men ni förstår, det händer ganska mycket i mitt liv just nu och jag planerar att skriva det här!

/Thea

Likes

Comments