View tracker

Sebastian Ingrosso <- -> Amy Thompson

Hej fina ni. Det var längesen. Jag tänkte dra en liten update till varför uppdateringen varit lite "nere" de senaste dagarna.. Jag har mått hyfsat bra från ångestattacker och liknande de senaste veckorna vilket är fruktansvärt skönt. Men jag har ändå inte känt mig helt på topp. Som många av er kanske vet så går jag på sömn medicin om kvällarna för att kunna slappna av, få lugn i kroppen och kunna sova riktigt, men den senaste tiden så är det som om medicinen inte verkat. Jag har somnat, ja, men sedan vaknar jag efter någon halvtimme igen och så håller det på hela natten, jag får alltså ingen riktig sömn utan vaknar från och till hela hela tiden.

Jag har kämpar mig igenom skolan den senaste veckan och jag är så fruktansvärt stolt över det då jag fått klart två prov som jag inte har gjort, så nu har jag äntligen det borta från mina axlar inte för att dem var försenade gjorda eller så men jag har fått dem klara äntligen. Men eftersom jag inte fått tillräckligt med sömn som jag behöver för att jag ska fungera så har all min energi gått åt till skolan och att överhuvudtaget orka. Jag har gått direkt till sängen och somnat när skoldagen varit slut. Jag vet inte vad den dåliga sömnen kommer ifrån men slutar det inte snart så ska jag så klart kolla upp det med min terapeut. Hoppas iallafall ni alla andra haft det amazing den senaste tiden!

Vad som hänt i övrigt den senaste veckan är att vi haft något som kallas "En julkväll i Gibson" på vår skola. Vår PR ansvarige på skolan håller i det och han har fixat så fantastiska möjligheter och överraskningar till oss elever! Vi brukar på dessa kvällar i Gibson få en överraskning i form av att vi får skypa med någon slags erfaren artist/manager eller annan person som är erfaren inom musikbranschen, sedan får vi elever ställa våra frågor och lite så till honom/henne.
Hittills har vi skypat med Justin Biebers PT & Manager Patrick, Steve Angello, Danny Saucedo och andra som jag tyvärr inte kunde komma på just nu haha.. Nu i tisdags var våra "skype kompisar" Amy Thompson - Hon skapade hela Swedish House Maffia och var sedan manager åt de tre killarna i bandet och har även jobbat med många andra kändisar. Sebastian Ingrosso - artist och singer/songwriter som var en av de tre killarna i Swedish House Maffia tillsammans med vår "gamla skype kontakt" Steve Angello. Idag är Ingrosso själv artist och har gjort många hits tillsammans med Axwell. Sist men inte minst så skypade vi med Mark Stanaj , dessvärre vet jag inte jätte väl vem han är så kan inte säga så mycket och fick tyvärr inte med någon bild på honom.

Imorgon åker ju jag till Malmö till min faster och lilla kusin Love. Ska bli så mysigt att få träffa dem och även få komma hemifrån lite. Jag tänkte först ta med mig datorn så jag kunde uppdatera, jobba lite med bloggen och liknande, men jag känner att jag behöver komma ifrån lite på riktigt från allt. Jag behöver koppla och spendera all min tid med min faster och kusin. Hoppas ni har överseende med det, men det vet jag att ni har ;) Därför önskar jag er alla nu en super mysig helg så här när det börjar närmar sig jul!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag skulle verkligen vilja tipsa om en serie som jag fastnat vid. Är det någon mer än jag som helt och hållet älskar att titta på serie? Jag började för några veckor sedan kolla på The Carrie Diaries, en sjukt bra "tonårsserie" om en tjej i min egen ålder, 17. Jag trodde först inte att jag skulle tycka om den då den verkade lite för "tjejig" för min smak men jag är helt fast!
Rekommenderar den verkligen till ALLA, den finns på netflix också vilket jag tycker är super bra.

Jag fick äntligen idag reda på att jag fått ledigt från jobbet på lördag, detta betyder att det ser ut som att jag äntligen kan få åka till Malmö och tillbringa helgen hos min fina faster och lilla kusin Love!!!
I snart 4 månader har vi försökt få ihop så att vi kan träffas och eftersom dem bor omkring 20-25 mil härifrån, jag har inget körkort och min faster har inget körkort så är det väldigt svårt att få ihop då jag oftast jobbar helgerna. Detta var den enda helgen som skulle kunna funka innan nyår och det verkar som att det går. Tror inte ni förstår min lycka!!<3
Nu ska jag kolla ett avsnitt av The Carrie Diaries innan jag ska göra mig iordning och dra till skolan en sväng.

Likes

Comments

View tracker

Här är DEL NR 1 !

Sommaren 2015 slutade jag 9:an och flyttade hemifrån. Jag flytta till Tingsryd, blev sambo med min pojkvän, kom in på världens bästa skola och förlorade alla mina vänner. Min sambo jobbade så klart men det var en sommar som jag tyvärr inte fick något sommarjobb.. Därför ägnade jag min sommar till tre saker. Fixa i mitt nya hem, sola på balkongen med en bok i handen och tränade varje dag. Ungefär så såg det ut den sommaren. Jag vägde mig inte alls, jag tänkte inte så mycket på att just gå ner i vikt utan tränade för att jag tyckte det var fruktansvärt roligt och för att jag inte hade något annat att göra då mina vänner hemma i Ronneby struntade i mig när jag flyttade. Nu insåg jag att jag fastnade för gymmet och träning för att jag verkligen gillade det och inget annat!

Jag gick ändå upp en hel del när jag flyttade ihop med min sambo.. Jag kan inte säga kilon eftersom jag inte vet då jag inte vägde mig när jag flyttade hemifrån, men jag började väga mig nu i början av Februari 2016 och det som visades på vågen var inte okej.. jag vägde mig av EN anledning och det var för att jag både kände och såg att det börjat gå utför för mig tyckte jag! Jag kände mig fet, jag kände mig så osexig som ens gick att tänka sig, jag ville inte ens längre visa mig i underkläder för min sambo som jag vet tycker om mig lika mycket oavsett 20 kilo övervikt eller utan. Jag kände själv att jag ville ha en förändring NU.
Jag tänker inte berätta vad vågen visade, inte än iallafall, kanske så småningom. Men jag tycker inte att det är det viktiga. För mig är vågen bara en siffra, men där emot är den en väldigt bra ”sporrning” för mig när jag just vill gå ned i vikt, jag kunde följa varje vecka för att se om det visade något resultat på vågen och på så sätt kunde jag antingen ge sig själv en käftsmäll eller så överväldigades jag av glädjetårar och en klapp på axeln vissa söndagar.
Jag har tränat som en idiot på många olika sätt, grupp träningar, själv inne på gymmet, promenader eller simning sedan i Februari. Jag har lärt mig vad jag kan göra för att tappa mitt sötsug på faktiskt ganska kort tid, jag har lärt mig vad jag kan äta, vad jag inte kan äta och när jag kan äta. För att säga det själv så har jag hela ”gå ned i vikt paketet” för mig själv för jag vet verkligen hur jag ska göra om jag vill.

Men tro inte att jag lever utan problem av min vikt idag för så är inte fallet.. Jag känner mig inte sexig, jag känner mig inte lika snygg och fin som jag vill göra och som jag vet att jag kan göra. Träningen går till och från, vissa månader ÄLSKAR jag att träna, vissa månader kan det vara det värsta som finns och dem månaderna skiter jag också i det. Men problemet är inte träningen… Mitt problem som idag gör att jag inte går ner i vikt.. Mitt problem som jag jobbar med just nu, igår, idag, imorgon och i över morgon är kosten.. Jag har så svårt med söt suget, portionerna och små ätandet. Det som stör mig absolut mest är att jag vet vad jag ska ta till när sötsuget slår mig för att kunna få bort det utan några onyttigheter och jag vet vad jag borde äta som är minst lika gott istället för exempelvis den där pizzan och det är det som stör mig. Problemet är att när jag varje gång känner det där ”fan, jag skulle inte käkat det där…” då äter jag så klart mer. Varför inte ta lite till liksom? En chokladbit mer eller mindre.. JA, där har vi den!!!! En chokladbit mer eller mindre spelar ingen roll / en portion mer eller mindre spelar ingen roll / en potatis mer eller mindre spelar ingen roll. Men den gör ju det!! Det sjukaste är att jag vet. Jag vet att den spelar roll men ändå gör jag inget åt det och jag frågar mig själv hela tiden vad är det som är så j*vla jobbigt med att inte äta den? Vad är problemet med att inte göra som du vet att du borde? Herregud… Blir så arg på mig själv varje dag när jag vet att jag tänker så och när jag skriver detta för att jag vet ju att det är så.

Nu i skrivande stund sitter jag i sängen och ska jag ärligt tala om vad jag köpt idag? Jag var sugen på något gott idag, jag tänkte ju att det är fredag och allt så varför inte. Jag kunde inte bestämma vilket jag var mest sugen på, ostbågar eller chips…. så vi tänkte varför inte köpa båda? Det är ju ingen skillnad om vi köper 2 påsar istället för 1? Enda skillnaden är att vi har två sorter att välja mellan… När jag skriver och läser detta så vet man hur fruktansvärt korkat det är. Vem tänker ens så?

Från början av Februari till någon gång i början av juni, gick jag ner 10 KILO…. Fattar ni hur mycket det är? Det var när jag tappade dem som jag fick lära mig allt och jisses vad bra jag mådde! Gud vad snygg jag kände mig, vad frisk jag kände mig och vad lätt och smal jag kände mig. Vad hände? Sommaren kom.. man unnade sig och jag gled tillbaka och här är jag idag.. jag har inte gått upp riktigt dem 10 men ungefär mellan 6-7 kilo har jag gått upp sedan dess.. Det är också mycket. Att gå upp mer än hälften vad man gick ner är också mycket. Om någon skulle fråga mig varför jag inte bara kör igen när jag vet att jag kan och när jag vet att jag mår så bra av det så skulle jag svara ” För att jag inte orkar, det är så mycket annat hela tiden runt om, jag har inte tid” DET ÄR INGEN URSÄKT. Det finns sååå många sätt att gå ned i vikt på som inte ens kräver tid! Det vet jag eftersom när jag gick ner i vikt så krävde det ingen tid alls. Det krävde disiplin, tålamod och styrka och det tar inte någon tid av din vardag? Nu när jag skriver detta måste jag bara säga att jag blev så fruktansvärt motiverad till att gå och slänga allt sött här hemma, komma igång, ta mig i kragen och dra fram de knep för att ta bort sötsuget och små ätandet. Eftersom jag snart kommer publicera detta så att just DU som läser nu kommer vara ett vittne till att jag ännu en gång känner att jag vill och att DU vet att jag kan så kommer jag lägga handen på hjärtat och säga att nu ska jag försöka! Från och med när detta inlägget publiceras så kommer jag försöka börja sakta men säkert. Jag kommer uppdatera varje dag om vad jag känner, vad som händer och hur det går. Kanske kommer detta leda till en motivation att jag lyckas?
Nu har just DU fått följa med och läsa dig igenom hela min vikt resa från början till idag och förhoppningsvis kommer även just du följa med på en fortsatt resa?

Tusen tack till just dig som orkat och velat läsa hela denna texten från början till slut. Det betyder så mycket och tack vare att just du gjorde det så kommer jag jobba några procent extra framöver för att lyckas igen för jag vet att JAG KAN.

Likes

Comments

Fortfarande lite snuvig och med smått huvudvärk lyckades jag ändå vara ganska pigg imorse och drog mig iväg till jobbet för att käna in lite pengar. Kallt och halt var det ute men det är ändå lite mysigt tycker jag, inte när det är halt i och för sig, men när det är kallt. Hoppas på snö till julafton i år!!
Ännu en natt med dålig sömn också men som ovan så påverkade det ju inte mig så överdrivet mycket idag då jag känner mig ganska pigg. Men det är så fruktansvärt jobbigt att inte kunna sova riktigt.. Det tar verkligen på psyket. Hoppas på att dessa sömnproblem blir bättre snart :(

Ikväll står det lite party på schemat, just nu är jag inte alls speciellt taggad, helst skulle jag vilja åka hem efter jobbet och ligga i min mysdress hela kvällen framför serie men hoppas på mer "motivation" senare! Jag och min fina vän Carro ska ju trotts allt kolla på en av de artisterna jag gillar mest och för er som läst min blogg sedan någon vecka tillbaka eller mer vet ju att det är Emil Assergård jag pratar om och ni vet ju också hur hans senaste spelningar var och hur besviken jag var.. Så därför är jag väl inte så taggad men är även spänd på att se honom och hoppas på att han är mycket bättre ikväll!! :)
Sedan bara för att man ska gå ut en kväll så måste ju inte det betyda att man håller på hela kvällen eller håller på jätte länge in på natten heller, vi skulle ju lika gärna bara kunna slänga på oss en klänning och bara kolla på Emil om vi vill och sedan vara hemma i god tid. Men vi får se vad som händer.
Idag kommer även DEL 2 av Min viktresa ut så håll ögonen öppna om du vill höra fortsättningen och det löftet som jag sätter till alla er läsare som kommer läsa den!! :D

Är det förresten någon som kollat på första avsnitten av årets julkalender? Någon som har någon åsikt om den? Själv har jag inte kollat men funderar på att kika lite på den senare om den verkar vara bra. :) Vad jag har fattat det som så heter den Selmas Saga ?

Likes

Comments

Hej alla fina människor.

Har verkligen saknat att skriva av mig så mycket den här veckan men har verkligen inte haft någon ork. Har sedan vi kom hem i söndags legat sjuk :( Berättade ju natten till söndagen att jag hade fått halsont och inte alls mådde bra, sedan dess har jag haft feber från och till, huvudvärk, ont i kroppen och ont i magen, men mår mycket bättre idag än vad jag gjort de andra dagarna.
Häromkvällen när jag var på benen lite passade vi på att julpynta här hemma i lägisen.
R har ju velat ha upp julgranen, ja, helst i sommras men det höll i inte jag med om haha. Men nu var det äntligen dags att få upp allting.
Julgranen kom upp, ljusstakar, en hel del tomtar och glitter samt så hittade vi en super fin ljusslinga men som var lite för stor för att sätta i granen tyckte vi så jag och Oliver kom på en super mysig idé till sovrummet. Det blev verkligen så mysigt med ljusslingan ovanför sängen och längs med väggen. Kommer förmodligen ha kvar den även efter jul! ;)

Eftersom jag fortfarande inte kände mig helt hundra idag så kunde jag tyvärr inte gå på gruppbehandlingen denna veckan.. Mycket tråkigt måste jag säga då det var något jag tror jag skulle behövt idag. Har varit så otroligt känslig den senaste tiden, fått ångest från och till varje dag, lättirriterad och har jätte lätt blivit ledsen över ingenting. Vet inte vad det har och göra med men jag får helt enkelt acceptera läget som det är.
Oops... nu i skrivande stund är klockan 23.32 och jag kom precis nyss på att jag glömt ta min sömnmedicin som jag skulle gjort för ungefär 2 timmar sedan... Fasen också.. Nu blev jag riktigt ledsen på mig själv.... Hatar att ligga och inte kunna sova och nu kommer det ta minst 1 timme tills jag kan få min sömn.. Tar den NU!
Som tur är kommer jag att vara hemma från skolan imorgon också så jag kan ju faktiskt sova ut lite vilket gör mig lite lugnare. Då får jag iallafall lite mer sömn än om klockan hade ringt trotts allt.
Imorgon är dock min nästa tid på individual terapin vilket skär lite i mig.. De är en av de viktigaste timmarna på hela veckan för mig och jag är rädd att jag inte kommer vara tillräckligt frisk och pigg för att gå imorgon men håll alla tummar och tår!!
Vill också vila mig så mycket jag kan då jag även ska jobba både lördag och söndag denna helgen men.. kämpa kämpa kämpa!!! Bara 3 veckor kvar till jullov, julafton och återhämtning!!!

Hoppas ni alla haft en fantastisk vecka trotts skola/jobb och annat som händer här i livet, jag har saknat er alla som är här inne och läser mina ord och inlägg och skriver fina meddelande till mig! <3

Likes

Comments

Dag 2 har dragit förbi och vi har påbörjat dag 3, igår/inatt hände det en jädra massa. En sak som inte är så roligt är att jag har jätte ont i halsen... Känns som om jag håller på att bli sjuk :(
Artisterna igår/inatt var Emil Assegård och Wildstylez, jag själv är ett stort fan av båda två men speciellt av Emil, hade sett fram så mycket emot att få se honom live men ja.. vet inte helt ärligt vad det var som hände, vet inte om det var ljudteknikerna eller om det var Emil själv men helt ärligt var det rent av värdelöst. Jag brukar inte vara kräsen och brukar ändå kunna acceptera det om jag verkligen gillar artisten, men det var alltså så dåligt så till och med jag gick där ifrån.. Usch blir ledsen när jag tänker på det för att det var en sån besvikelse! Helt dött framträdande och platt ljud.. Däremot har jag faktiskt lite fördelar. Den 3:e december ska jag nämligen få chansen att se honom igen så jag hoppas på det bättre då!

Däremot fick vi en riktig comeback efteråt när wildstylez intog scenen. Inte en sekund utan rysningar från topp till tå, tårar av lycka som brände bakom ögonlocken och svetten rann efter konstant hopp, dans och sång i publik havet. Det var helt maaagiskt!!<3
Önska jag fick stå där i publiken och lyssna på denna fantastiska hardstyle varje dag.

Jag har funderat lite på det där med videorna som jag bland annat skrev om i inlägget från dag 2, jag vet inte som sagt inte om man kan ladda upp från datorn till bloggen, men dem jag pratat med säger att man måste ladda upp videorna på youtube eller liknande innan du kan få in dem på bloggen och eftersom det är det enda jag fått höra så känns det ju som att det är det jag isåfall måste göra. Min fråga är då, vad tror ni? Ska jag skapa en kanal på youtube fast som är "kopplad" till bloggen liksom, där jag laddar upp videos som ska upp till bloggen? Svara gärna på röstningen nedan så jag kan bestämma mig!! Hahah

Anton köpte sig en julgran igår när vi tog en tripp till Willys! Julstämning var det här.
Slush är min bästavän mot halsen just nu!
Emil Assegård
Wildstylez!!!!

Jag har inte heller varit inne på mobilen och kollat och nu när jag laddat över bilderna till datorn hittar jag denna... Marcus kände väl att han ville ha hämnd så jag tänker att jag bjuder på den.
Så här såg jag alltså ut när jag däckade någon gång runt 05.30 imorse! :)

Min "frukost" idag/första målet 
Pasta bolognes, super god! Den kommer jag absolut äta resten av DH haha...

Likes

Comments

Tänkte tipsa om en jätte bra djuprengörande asiktsmask från märket Ren Hud, som jag för övrigt tycker är ett väldigt bra märke. Har testat deras ansiktstvätt och ansiktskräm och båda är faktiskt väldigt bra. Dock fastnade jag lite mer för deras ansiktskräm än för tvätten då jag, som jag nämnt tidigare, har väldigt torr hud. Ända problemet till att jag inte köper deras ansiktskräm lika ofta längre är för att jag personligen tycker att den är ganska dyr.

Men denna liknande "ler" masken är verkligen super skön!! Den "bränner" verkligen in i huden och man känner hur den tar. Jag brukar använda den 1-2 gånger i veckan. Jag har försökt att få in som en söndags rutin att ta den i samband med dusch osv då det blir som en liten spa kväll och lite egentid så där slutet på veckan, men jag som personer har ganska svårt att bestämma sånt och verkligen hålla det. Jag kör mer på att göra det när lusten faller in, mycket bättre så. ;)

Även denna ansiktsmask är lite dyrare precis som andra produkter från märket, den här är på 75ml och kostar omkring 60:- men för den här masken kan jag tycka det är värt det då man inte behöver alls mycket till en gång så den räcker väldigt längre!

Likes

Comments

Då var dag två snart riktigt påbörjad, jag har slumrat till, men mest vilat lite de första timmarna av dygn nummer två, somnade till först efter 49 timmar vaken tid!
Något som kanske kommer låta lite konstigt när man pratar om ett lan är att det är för jäkla kallt här inne. Har precis varit på toa och bytt om, två tjocktröjor och långbyxor var det här! Men värmen kommer nog snart igång när alla andra börjar vakna till liv och hålla igång.

Knäppte en del bilder från igår när vi kollade på Freddy Kalas (!!!!) en av mina favorit artister, ja jisses vad bra det var, önskar varenda en av er kunde vara här och se det live med mig.
Jag filmade så klart en hel del men har ännu inte kommit underfund med hur man eller om man kan ladda upp vanliga videos från datorn till bloggen..? Om någon vet så får ni jätte gärna höra av er i kommentarerna nedanför detta inlägget.

Då min systemkamera är lite konstig vad gäller mörker så fick jag ta alla bilder med mobilen, tror det är något som är fel på kameran.. Men som jag brukar säga, dåliga bilder är bättre än inga bilder alls!

Så här såg resten av "gänget" ut när jag gick på toa, haha. ;)
Dock har vi röda lampor längs hela väggen bakom oss så ah... bilderna blev som de blev.

Marcus

Richard, någonstans där under täcket?

Anton
Här är en av mina absoluta favoriter av Freddy Kalas!

Likes

Comments

01.30 ringde klockan inatt och 02.30 var vi packade och ute på vägarna med riktning mot Jönköping. Någonstans omkring 04.00 - 04.30 gjorde vi vårt traditionella "frukost" stopp på McDonalds i Värnamo. 05.30 gled vi in på Elmias parkering, det öppnar ju inte förrän 8.00 men vi chillade lite i bilden, lyssnade på musik i högtalare, jag drack pepsi max och vissa - läs Richard - tog sig en tupplur.

07.00 packade vi på oss skor, jackor med mera och begav oss bort till kön in och ja, vi ställde oss en hel timme innan vilket man måste göra om man vill slippa stå ute alldeles för länge. Det var inte alls speciellt varmt kan jag erkänna, haha! Men in kom vi och vi har precis fått in allt till våra platser, byggt ihop hyllan och käkar nu lite pankisar med sylt som lite mellis. Gjorde ett 10 tal pannkakor igår kväll så att vi slipper köpa mat varje gång vi blir lite hungriga. Invigningen och allt är ju inte förrän 16 så nu ska vi lira lite, chilla och gå och kika på tangentbord!!!! Jag ska äntligen köpa ett av de tangentborden jag alltid velat ha! ;D
Kommer så klart upp ett inlägg senare när jag köpt det!

Vill du se mer av dreamhack LIVE? 

Lägg till mig på snapchat, där kommer jag uppdatera med massa videos både från nu, invigningen och allt annat!
Snapchat: perssoniisa

Likes

Comments

Godmorgon hörni.

Klockan är 08.27 i skrivande stund och faktum är att jag inte alls är trött men vet ni varför? Jag är så övertaggad just nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen.
Har du någonsin hört talats om dreamhack/DH? Jag tror de flesta har gjort det men för er som inte har så är det the Largest Digital Festival. Många ser dreamhack "bara" som ett stort enda lan men det är det verkligen inte. Jag har varit där två vintrar i rad nu, 2014 och 2015 och detta blir mitt tredje. För mig har detta blivit en av årets höjdpunkter som man alltid kan se fram emot när man vill se något positivt och jisses som vi längtat i år.

Jag älskar dreamhack, inte bara för att jag faktiskt spelar och är lite av en "gamer" utan också för att något av de absolut bästa jag vet är att lyssna på är house och hardstyle och ja, gaming, house, hardstyle och goa människor är ungefär så jag skulle beskriva dreamhack. DH är ett 4 dagar långt lan, fyra dagar av några saker jag älskar mest, hur taggad kan ni förstå att jag är då?

Nu kommer vi till grejer till varför jag är så fruktansvärt övertaggad.. min dag är precis fullspeckad vilket betyder att den kommer gå snabbt, sedan inatt smäller det. Kl. 2.00 ringer klockan, då hämtar jag och min sambo upp hans två kompisar och så drar vi mot Jönköping för att vara redo för dreamhack som öppnar 8.00 imorgon på morgonen!!!

Har letat upp lite videos från dreamhack förra året samt en reklam video, en intervju mm. För er som kanske är nyfikna eller kanske inte alls vet vad det är. :)
Jag kan erkänna att jag nästan fick tårar i ögonen av glädje när jag såg videorna och kände fjärilar i hela magen!! Jag har valt ut de videorna som jag tyckte passade bäst in på hur dagarna på dreamhack ser ut.

Reklam video
Invigningen....

som är när dreamhack startar på riktigt. Detta är alltid kl. 16 första dagen (torsdagen/imorgon), fram till invigningen är det tänt på hela Elmia och när invigningen drar igång så slänger dem ner precis allting för att starta dreamhack!

Intervjuer- Sjuukt rolig video så om ni har tid så kolla på hela!! ;)
Rundvanring på dreamhack innan insläpp?
Min dags planering;

09.00 - frukost med mina två fina vänner.
10.00 - PACKA!!!!
13.00 - bussen går till Ronneby för individualterapi.
13.45 - träffa och äta med pappa
15.00 - individualterapi
16.14 - Bussen går hem ( hoppas jag hinner med denna annars blir det stressigt)
17.00 - Köra runt och börja packa släp och bil med stolar, datorer mm.
Brukar ta ungefär 2 timmar.
19.00 - Packa klart det sista som jag inte behöver mer innan dh.
20.00 göra ett antal pannkakor att ha med sig första dagen!
21.00 Sov!!!!​
02.00 - DREAMHACK!

Likes

Comments