I august tilbrakte vi 12 dager i Fiji. Verdens fineste sted. Rett og slett helt fantastisk og det fineste stedet jeg noen gang har vært. Vi var på 4 forskjellige øyer i Yasawa øygruppen i tillegg til hovedøya, og bodde 3 netter per øy på 3 av øyene, og 1 natt på den fjerde øya.

Mantaray island var den første øya vi ankom, og det var helt fantastisk! Øya var ikke veldig stor, så set var kun ett resort på øya, Mantaray Island resort. Vi var veldig fornøyd med dette stedet. Det var veldig personlig, staffet var superhyggelige, god mat og fantastiske snorkle og dykkemuligheter. Vi kunne gå ett skritt ut fra stranden og det var utrolige korallrev og fisker i alle regnbuens farger. Jeg hadde ikke tenkt at jeg skulle dykke, men jeg er utrolig glad for at jeg gjorde det, en fantastisk opplevelse.

Etter 3 netter på fantastiske Mantaray, var det litt vemodig å dra. Neste stopp var Blue Lagoon resort, og det var virkelig paradis. Dette resortet lå på en øy som heter Nacula, som er en litt større øy. Veldig hyggelig staff her også, og supergod mat. Dette stedet var litt mer upersonlig, men samtidig mer luksus. Vi koste oss masse her også.

Octopus resort tilbragte vi også 3 netter på, maten var veldig god, og vi fikk også Fijiansk tapas en dag, noe som var veldig spennende.

På Beachcomber tilbragte vi den siste natten før vi skulle tilbake til hovedøyen. Denne øyen er ganske spesiell siden den er så liten, man kan gå rundt hele øyen på under 10 minutter, så det var ganske kult! Maten her var ikke så mye å skryte av i forhold til prisen, i hvert fall ikke i forhold til de andre resortene. Så det var litt skuffende. Dette skal være en "party-øy", så ville ikke dratt hit med familie eller som par egentig. Gøy å ha opplevd stedet, men ikke en øy jeg har behov for å måtte komme tilbake til.

Alle resortene hadde opplegg på kveldene, alt fra krabberace til partygames til undeholdning av de lokale. Så det var veldig moro. Vi bodde på dorm på alle resortene, noe som gikk veldig fint! Vi ble kjent med mange forskjellige og hyggelig mennekser, veldig gøy! Faktisk overrasket over hvor mange som reiste alene.

Nei, Fiji, var helt fantastisk, kan nesten ikke beskrives. Må tilbake en gang i livet!

Blue Lagoon! Dette bildet er faktisk helt uredigert!! helt sykt!

Dette er hostellet vi bodde på hovedøyen, veldig hyggelig sted. Bamboo hostel.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments