Nå er nærmer det seg Spring Break og det gleder jeg meg veldig til! For vi skal nemlig på Roadtrip på østkysten!! Vi har booket en campervan og skal kjøre fra Brisbane og opp til Cairns i nord. Det blir veldig spennende! Visste dere at i Australia så kjører man på venstre siden av veien og førersetet er på høyre side, det blir uvant ja.

Steder vi blant annet har tenkt å dra innom:

NOOSA


​Første stopp blir i Noosa, det ligger ikke så langt fra Brisbane. Her skal vi surfe:D

FRASER ISLAND

Fraser Island er verdens største sandøy, og her skal vi på guidet tur.

WHITSUNDAYS

Vi skal på seiltur i to netter på Whitsundays, det blir amazing!


TOWNSVILLE / MAGNETIC ISLAND

Magnetic Island er en øy rett utenfor byen Townsville


CAIRNS

Vi ender opp i byen Cairns, her blir vi en natt, og skal vi levere fra oss bilen og flyr hjem til Brisbane.

(Alle bilder tatt fra google.com)

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Silje, Emilie, Marit og Vivian kom på besøk fra Melbourne for noen helger siden. Her er vi på tur ved South Bank, det er her det er en fake strand.

Roomies<3

Vi dro en dag til Surfers Paradise i Gold Coast, da fikk vi kost oss på stranden og spist burger. Senere dro vi hjem igjen til Brisbane og hadde stort vors med venner. Amazing dag.

Min største svakhet er burger og søtpotetfries. Hvis du noen gang er i Surfers Paradise, må du spise burger på Brooklyn Depot, omg, amazing

Sushi ble det også en dag! En av våre største aktiviter her nede er vel å spise.....

Fikk lurt med guttene på photoshoot også, heh

​Takk for besøket jenter! Vi storkoste oss!

Likes

Comments

I august tilbrakte vi 12 dager i Fiji. Verdens fineste sted. Rett og slett helt fantastisk og det fineste stedet jeg noen gang har vært. Vi var på 4 forskjellige øyer i Yasawa øygruppen i tillegg til hovedøya, og bodde 3 netter per øy på 3 av øyene, og 1 natt på den fjerde øya.

Mantaray island var den første øya vi ankom, og det var helt fantastisk! Øya var ikke veldig stor, så set var kun ett resort på øya, Mantaray Island resort. Vi var veldig fornøyd med dette stedet. Det var veldig personlig, staffet var superhyggelige, god mat og fantastiske snorkle og dykkemuligheter. Vi kunne gå ett skritt ut fra stranden og det var utrolige korallrev og fisker i alle regnbuens farger. Jeg hadde ikke tenkt at jeg skulle dykke, men jeg er utrolig glad for at jeg gjorde det, en fantastisk opplevelse.

Etter 3 netter på fantastiske Mantaray, var det litt vemodig å dra. Neste stopp var Blue Lagoon resort, og det var virkelig paradis. Dette resortet lå på en øy som heter Nacula, som er en litt større øy. Veldig hyggelig staff her også, og supergod mat. Dette stedet var litt mer upersonlig, men samtidig mer luksus. Vi koste oss masse her også.

Octopus resort tilbragte vi også 3 netter på, maten var veldig god, og vi fikk også Fijiansk tapas en dag, noe som var veldig spennende.

På Beachcomber tilbragte vi den siste natten før vi skulle tilbake til hovedøyen. Denne øyen er ganske spesiell siden den er så liten, man kan gå rundt hele øyen på under 10 minutter, så det var ganske kult! Maten her var ikke så mye å skryte av i forhold til prisen, i hvert fall ikke i forhold til de andre resortene. Så det var litt skuffende. Dette skal være en "party-øy", så ville ikke dratt hit med familie eller som par egentig. Gøy å ha opplevd stedet, men ikke en øy jeg har behov for å måtte komme tilbake til.

Alle resortene hadde opplegg på kveldene, alt fra krabberace til partygames til undeholdning av de lokale. Så det var veldig moro. Vi bodde på dorm på alle resortene, noe som gikk veldig fint! Vi ble kjent med mange forskjellige og hyggelig mennekser, veldig gøy! Faktisk overrasket over hvor mange som reiste alene.

Nei, Fiji, var helt fantastisk, kan nesten ikke beskrives. Må tilbake en gang i livet!

Blue Lagoon! Dette bildet er faktisk helt uredigert!! helt sykt!

Dette er hostellet vi bodde på hovedøyen, veldig hyggelig sted. Bamboo hostel.

Likes

Comments