​Det var helt fantastisk å besøke denne Koalaparken! Det var vel egentlig kenguruene vi var mest begeistret over, det var så veldig hyggelig å kunne henge med de, haha. Det var helt sykt mange kenguruer og de gikk fritt innenfor et området. Vi ga dem kenguru-mat og kunne chille og ta bilder. Denne dagen var veldig bra!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Forrige uke var vi på weekendtrip til Byron Bay, et helt fantastisk sted på kysten, sør for Brisbane. Turen var helt super med både strandliv, uteliv og surfing. Lørdagen var vi også på whale-watching, noe som var helt fantastisk. Vi fikk se hvaler på veldig nært hold, utrolig fin opplevelse. Vi fikk også surfet for første gang, noe som var veldig gøy! Byron Bay er akkurat sånn man ser for seg det typisk Australske, chill vibe, surfing, strender. Skal definitivt tilbake dit!

veldig kult å se hvaler så nærme

Speider etter hvaler

Likes

Comments

Vinteren i Brisbane er i følge de lokale ganske varm i år, noe som er utrolig deilig! Forrige uke var vi på dagstur til Gold Coast, Burleigh beach. Utrolig fint sted og vi fikk litt sol på de enda bleke kroppene våre. 

Likes

Comments