Jeg føler at sommeren nettopp har startet, men snart er den allerede over. I hvert fall for meg. Nå er jeg tilbake i Bergen en tur, før jeg skal tilbringe de siste dagene av ferien i Jotunheimen. I år har jeg kun hatt norgesferie, og selv om været ikke har vært helt perfekt, og brunfargen ikke har satt seg i år, så har det vært mange fine dager. Savner allerede dagene på sjøen, lange morgener på terrassen og fine, lyse kvelder med venner og familie.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

IMG_6211 Bukse fra Bikbok og tee fra Monki Det har ikke akkurat vært den store lesesommeren, men jeg har lest én bok da i hvert fall. Som jeg nevnte tidligere, har jeg lest Freakonomics. Nå har jeg lest hele og den anbefales absolutt! Boken er skrevet av økonomen Steved D. Levitt og journalisten Stephen J. Dubner. Levitt bruker økonomiske analyser til å motbevise "etablerte sannheter". En bok som er verdt å lese hvis man ønsker å komme med overraskende argumenter i diskusjoner!

Likes

Comments

IMG_6571 IMG_6581IMG_6582Buksene er fra Bikbok, vesken fra Zara og skjorten er fra stradivarius Bukser med sleng er favoritt hos meg og denim går aldri av moten. Denim fra topp til tå synes jeg gir et veldig kult utrykk!

Likes

Comments

jane-birkin-02g Kollasjer Blogg redigert2 Blogg redigert3
Blogg redigert4
So fab! Jane Birkin var jo et av de største stilikonene på 60/70-tallet og fortsatt like inspirerende. Slengbukser og enkle elementer preger stilen, superhot, og ikke minst like aktuelt nå.

Likes

Comments

IMG_0243IMG_0240 IMG_0241 Her er et bildedryss fra helgen! Hadde det som sagt helt fantastisk!

Likes

Comments

IMG_6527 IMG_6528 IMG_6529 IMG_6522 IMG_6512 IMG_6514     IMG_6541 IMG_6544 Årets høydepunkt i Tønsberg er over for i år, og jeg har kost meg så masse. Hele byen er snudd på hodet under slottsfjellfestivalen, og alt er bare magisk. Med konstant smil om munnen har jeg hatt det helt fantastisk!! Elsker denne festivalen, og gleder meg allerede til neste år! Dette var festivalantrekket dag 3, eneste dagen jeg tok bilder med speilrefleksen:)

Likes

Comments

IMG_6397IMG_6396 Er ikke så blek, lover!!

Likes

Comments

IMG_0186 Et par dager på hytta på Tjøme, har vært så deilig. Det er et skikkelig sommerparadis, og jeg har så mange gode barndomsminner herfra. Intet tvil det beste stedet å tilbringe de beste sommerdagene.

Likes

Comments

IMG_6208 Jeg elsker lange, avslappende morgener, og våkner gjerne litt tidligere bare for å få litt ekstra tid om morgenen. Ikke alltid det blir realisert da, men jeg liker å tro det.  Svart kaffe må jeg ha, og terrassen er mitt favorittsted for å nyte den. Som 20% siviløkonom, måtte årets sommerlesning bli en økonomisk bok, Freakonomics. Veldig interresant, og stiller spørsmål som "Hva har en lærer og en sumobryter til felles?" "Hva er likheten mellom Ku Klux Klan og en gruppe eiendomsmeglere?"  Man må ikke studere økonomi for at denne boken skal være relevant. Er du er nysgjerrig på hvorfor ting ikke alltid er som de gir seg ut for å være og hvordan etablerte sannheter ofte er feilaktige, er boken å anbefale.

Likes

Comments