Jo du, det er et veldig godt spørsmål. Denne frøkna her har nemlig bestemt seg for endelig opprette en blogg hvor jeg kan dele hva jeg vil, når jeg vil. En blogg, høres så 2008 ut. Dette var noe folk drev med på ungdomsskolen, men jeg har bestemt meg for å lage det når jeg er over 20 og studerer. Vi får se hva denne bloggen bringer, men spennende blir det uansett.

Men hvem er jeg? Jo, jeg er Thea. 21 år fra Asker. Elsker å reise, men lommeboken tillater ikke det like mye som jeg skulle ønsket. Hva mer kan jeg si om meg selv? Jeg er ikke akkurat den personen med det mest spennende livet, men om du vil vite mer om meg så er det bare å følge med videre!


SYDNEY OPERA HOUSE (ahh vil tilbake!)

Som sikkert noen av dere vet legger jeg flittig ut bilder på Instagram, så var vel kanskje på tide å skaffe seg en blogg også. Jeg har vel holdt på ordentlig med Instagram i 2 år, hvor jeg har samarbeidet med flere ulike brands og tatt det litt mer seriøst. Hvis du følge med er brukernavnet @thealilleng :-) Jeg elsker å ta bilder, redigere og dele de, og se responsen jeg får av følgerene mine. Jeg kan sitte timesvis på Instagram for å finne inspirasjon og nye mennesker å følge. Hvis jeg bare kunne hatt en app på mobilen min hadde det vært Instagram, så mye elsker jeg den appen haha.

XOXO

Likes

Comments

Som kanskje noen av dere vet har jeg lenge samarbeidet med Eco Tan by Sonya Driver over Instagram. Men nå tenkte jeg å fortelle dere litt mer om selve produktene og hva jeg synes om disse. Eco Tan er et australsk organisk merke som holder til på Gold Coast i Australia, et helt fantastisk sted! Produktene er organiske, giftfrie, veganske og cruelty free, noe som er helt fantastisk, hvem vil mate kroppen sin med giftstoffer? Ikke jeg hvertfall!

Over det siste året har jeg prøvd ut Eco Tan sine fleste produkter og jeg er storfornøyd. De fører flere typer selvbruningsprodukter og kroppspleie. Favoritten min av alle produktene jeg har prøvd er Cacao Firming Mousse. Den gir en dyp glød og en solbrun farge til huden og holder i 7-10 dager hvis man påfører fuktighetskrem etter man har dusjet osv.Om man bare ønsker en lett glød anbefaler jeg Invisible Tan , dette er i krem form og er lettere å påføre enn Cacao Firming Mousse. Resultatet varer i ca 7 dager +/- . Dette var favoritten min før de ga ut Cacao Firming Mousse.

De har en egen selvbruning til ansiktet som heter Face Tan Water, og bekjemper både acne samtidig som den gir deg den fineste sommergløden. Denne fester seg ikke på kviser, så du får ikke mørke flekker rundt om i ansiktet noe som er supert for ung hud! Anbefaler virkelig denne om du ønsker den mest naturlige gløden!

I dusjen bruker jeg Pink Himalayan Salt Scrub for å få bort rester av den forrige selvbruningen og for å få bort døde hudceller. Jo renere huden er jo bedre vil selvbruningen holde. Scrubben er super og lukter friskt og deilig, og får bort alle døde hudceller! Når jeg dusjer etter å ha tatt på selvbruning bruker jeg Foaming Body Wash, denne er veldig skånsom mot huden og ødelegger ikke selvbruningen.

Til sist men ikke minst har de en organisk deodorant. Coconut Deodorant er fri for aluminium (som flere deo'er du kjøper på matbutikken har) og den er unisex så både du og kjæresten kan bruke denne. Den har en mild kokos lukt og holder seg godt utover dagen. Men om du skal trene ville jeg tatt på et ekstra lag 😉


//Innlegget inneholder direktelenker til ecotan sin hjemmeside. 


Likes

Comments