Header

​sdfsdfsdfsdfsdf

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments


>=====<

>>>DOWNLOADE E-BØG / LYDBØG / LÆS ONLINE GRATIS<<<

Pris:00,00 kr(GRATIS!)

>=====<
Bogen FOREBYGGENDE SUNDHEDSARBEJDE er anerkendt som en klassiker inden for forebyggelsesområdet. Denne er 6. udgave af bogen. Gennem de sidste 30 år har bogen fået status af et alment accepteret opslagsværk. Den er den foretrukne grundbog på en række professionsbacheloruddannelser samt medicin, folkesundhedsvidenskab og lignende universitetsuddannelser. I 1986 udkom den første udgave af FOREBYGGENDE SUNDHEDSARBEJDE. Siden da har værket i flere udgaver behandlet alle centrale områder inden for forebyggelsesområdet. Derfor afspejler de enkelte udgaver udviklingen inden for området og i samfundet generelt. I de senere år har forebyggelse og sundhedsfremme fået en stadig mere central rolle i sundhedsvæsenet. Individets egen rolle i forebyggelse og behandling er afgørende i dag, ligesom strukturreformen og de seneste ændringer i sundhedslovgivningen er nye vigtige tiltag. Denne 6. udgave afspejler den nyeste udvikling i teori og praksis på tværs af sundhedsvæsenet, og for at forny bogen er der gennemført et grundigt redaktionsarbejde. De oprindelige forfattere har opdateret flere af kapitlerne, men mange nye forfattere er også kommet til. Det giver bogen en god kombination af kendt og nyt. Som en rød tråd i alle udgaver af værket tager denne udgave også udgangspunkt i den praktiske virkelighed, hvor det forebyggende sundhedsarbejde udføres. Desuden indeholder bogen en række teoretiske og metodiske kapitler, så man som læser får en solid forståelse af baggrunden for det praktiske arbejde. Dette mix af praksis og teori gør bogen særdeles velegnet som lærebog for en bred målgruppe.

Forfatter(e): Bjørn E. Holstein
Udgivet: 20. januar 2016
Sprog: Dansk
ISBN-10: 8762812161
ISBN-13: 9788762812161
Filetype: pdf.epub.mobi.mp3.lit.ibooks.rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Visninger: 884
Downloads: 288

Jeg kan lide at læse? Tror du, at bøger er for dyre? På vores hjemmeside kan du finde en enorm samling af bøger. Stort udvalg af bøger til læring, samt fiktion. Alle gratis. Stay tuned!
=======================================
ABUSE:patrick12suazi88@gmail.com

Forebyggende sundhedsarbejde pdf;Forebyggende sundhedsarbejde hent tillid;Forebyggende sundhedsarbejde download litteratur;Forebyggende sundhedsarbejde download docx;Forebyggende sundhedsarbejde download audiobook;Forebyggende sundhedsarbejde download gratis;Forebyggende sundhedsarbejde hent pdf;Forebyggende sundhedsarbejde download Et kob;Forebyggende sundhedsarbejde eBook;Forebyggende sundhedsarbejde download ios;Forebyggende sundhedsarbejde download amazon;Forebyggende sundhedsarbejde hent epub;Forebyggende sundhedsarbejde download fb2;Forebyggende sundhedsarbejde hent gratis;Forebyggende sundhedsarbejde free;Forebyggende sundhedsarbejde download mp3;Forebyggende sundhedsarbejde hent linux;Forebyggende sundhedsarbejde download detektiv;Forebyggende sundhedsarbejde download megaupload;Forebyggende sundhedsarbejde download zippyshare;Forebyggende sundhedsarbejde download MacBook;hent docx ;Forebyggende sundhedsarbejde download boghandel download tegneserie;download audiobook ;Forebyggende sundhedsarbejde download lese hent Google book;ios ;Forebyggende sundhedsarbejde download bog download free;rtf ;Forebyggende sundhedsarbejde download Kobo hent detektiv;hent e-book ;Forebyggende sundhedsarbejde hent iBook android;detektiv ;Forebyggende sundhedsarbejde amazon doc;Forebyggende sundhedsarbejde torrent download;Forebyggende sundhedsarbejde download pdf gratis

Likes

Comments


>=====<

>>>DOWNLOADE E-BØG / LYDBØG / LÆS ONLINE GRATIS<<<

Pris:00,00 kr(GRATIS!)

>=====<
Grundbog i psykiatri 2. udgave er væsentligt udvidet i forhold til første udgave fra 2010, og der er kommet nye kapitler til om autismespektrumforstyrrelser hos voksne, om oligofreni og en gennemgang af de psykopatologiske grundbegreber.Baggrund for bogenPsykisk sygdom influerer bredt på det enkelte menneskes forhold til sig selv og relationer til andre. Derfor anlægger Grundbog i psykiatri en biopsykosocial og udviklingspsykopatologisk vinkel på faget med fokus på personen bag sygdommen.Bogens indholdGrundbog i psykiatri 2. udgave giver en opdateret beskrivelse af psykiatrien med mennesket i centrum og med en bred videnskabelig tilgang. Alle psykiske lidelser i WHO´s diagnoseliste ICD-10 bliver gennemgået med fokus på årsagsforhold, forekomst, diagnostik og behandling, og der refereres desuden til diagnoserne i den nyeste udgave af den amerikanske diagnoseliste (DSM-5). Fremstillingen af de enkelte sygdomme og deres behandling er baseret på den nyeste forskning, og der lægges vægt på, at alle kliniske beslutningsprocesser og behandlinger er evidensbaserede.Hvem kan have glæde af at læse bogen?Alle kapitler indeholder casemateriale, oversigtsbokse og resumé, hvilket gør bogen til en oplagt grund- og opslagsbog for medicin- og psykologistuderende samt andre studerende inden for social- og sundhedsfagene. Målgruppen er også professionelle med interesse for psykiatri, fx praktiserende læger, kliniske psykologer, psykiatriske sygeplejersker og psykiatere samt personale på bosteder og i socialforvaltninger.Om bogens redaktørerBogens to redaktører er Erik Simonsen , der er professor ved Institut for Klinisk Medicin ved Københavns Universitet og forskningschef og ledende overlæge for Psykiatrien Region Sjælland, og professor i klinisk psykologi ved Aalborg Universitet Bo Møhl , der er cand.mag. og cand.psych., specialpsykolog i psykiatri, specialist og supervisor i psykoterapi. Begge har mere end 35 års klinisk erfaring fra psykiatrien. Alle kapitler er skrevet af førende eksperter i dansk psykiatri med klinisk og forskningsmæssig baggrund.

Forfatter(e): Erik Simonsen
Udgivet: 26. januar 2017
Sprog: Dansk
ISBN-10: 8741262190
ISBN-13: 9788741262192
Filetype: pdf.epub.mobi.mp3.lit.ibooks.rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Visninger: 943
Downloads: 498

Jeg kan lide at læse? Tror du, at bøger er for dyre? På vores hjemmeside kan du finde en enorm samling af bøger. Stort udvalg af bøger til læring, samt fiktion. Alle gratis. Stay tuned!
=======================================
ABUSE:patrick12suazi88@gmail.com

Grundbog i psykiatri gratis;Grundbog i psykiatri En bog;Grundbog i psykiatri litteratur;Grundbog i psykiatri download Windows phone;Grundbog i psykiatri download lommebog;Grundbog i psykiatri hent e-book;Grundbog i psykiatri download awz;Grundbog i psykiatri lommebog;Grundbog i psykiatri hent gratis;Grundbog i psykiatri hent eBook;Grundbog i psykiatri romaner;Grundbog i psykiatri iBook;Grundbog i psykiatri amazon;Grundbog i psykiatri hent megaupload;Grundbog i psykiatri tillid;Grundbog i psykiatri hent docx;Grundbog i psykiatri bornelitteratur;Grundbog i psykiatri txt;Grundbog i psykiatri hent ipad;Grundbog i psykiatri hent vinduer;Grundbog i psykiatri download dansk;boghandel ;Grundbog i psykiatri download Bestil boger hent Dansk bogskabelon;torrent ;Grundbog i psykiatri download gratis hent lese;hent book ;Grundbog i psykiatri download gratis hent Et kob;gratis ;Grundbog i psykiatri hent bog hent amazon;hent Lyt til ;Grundbog i psykiatri hent ogg download Google book;iphone ;Grundbog i psykiatri hit hent book;Grundbog i psykiatri torrent download;Grundbog i psykiatri download pdf gratis

Likes

Comments


>=====<

>>>DOWNLOADE E-BØG / LYDBØG / LÆS ONLINE GRATIS<<<

Pris:00,00 kr(GRATIS!)

>=====<
Lægemiddelregning er 2. udgave af den populære bog Medicinregning.Bogen indeholder en lang række beregningsopgaver samt detaljerede løsningsforslag til alle opgaverne. Bogen er forsynet med en række nyttige formler og regnetrekanter, der gør regnearbejdet lettere. Denne del er i den nye udgave udvidet og gjort mere forklarende.Lægemiddelregning er en supplerende titel til Farmakologi – hånden på hjertet. Lægemiddelregning henvender sig primært til sygeplejerskestuderende og sygeplejersker, men kan naturligvis anvendes af alle, som har brug for at øve sig på medicinregning.

Forfatter(e): Inge Olsen
Udgivet: 20. februar 2015
Sprog: Dansk
ISBN-10: 8762813984
ISBN-13: 9788762813984
Filetype: pdf.epub.mobi.mp3.lit.ibooks.rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Visninger: 951
Downloads: 262

Jeg kan lide at læse? Tror du, at bøger er for dyre? På vores hjemmeside kan du finde en enorm samling af bøger. Stort udvalg af bøger til læring, samt fiktion. Alle gratis. Stay tuned!
=======================================
ABUSE:patrick12suazi88@gmail.com

Lægemiddelregning torrent;Lægemiddelregning hent detektiv;Lægemiddelregning download e-book;Lægemiddelregning Les bogen;Lægemiddelregning download lommebog;Lægemiddelregning download lese;Lægemiddelregning lommebog;Lægemiddelregning download amazon;Lægemiddelregning download ios;Lægemiddelregning download mobi;Lægemiddelregning download e-boger;Lægemiddelregning download bog;Lægemiddelregning hent En bog;Lægemiddelregning download mediafire;Lægemiddelregning hent mobil;Lægemiddelregning iBook;Lægemiddelregning hent gratis;Lægemiddelregning bog;Lægemiddelregning download tegneserie;Lægemiddelregning Bestil boger;Lægemiddelregning boghandel;awz ;Lægemiddelregning hent detektiv hent MacOS;download gratis ;Lægemiddelregning download epub download ipad;hent lese ;Lægemiddelregning download docx download android;download hit ;Lægemiddelregning Lyt download Boklest;download free ;Lægemiddelregning Google book tegneserie;hent bog ;Lægemiddelregning hent awz hent e-boger;Lægemiddelregning torrent download;Lægemiddelregning download pdf gratis

Likes

Comments


>=====<

>>>DOWNLOADE E-BØG / LYDBØG / LÆS ONLINE GRATIS<<<

Pris:00,00 kr(GRATIS!)

>=====<
Ernæring – hånden på hjertet er en grundbog i ernæring. Bogen giver basisviden om kostens betydning for både syge og raske mennesker.Bogens opbygningBogen er opdelt i fire dele: Første del omhandler grundlæggende ernæringslære, hvor fokus er på ernæring og kost til det raske menneske og her gennemgås bl.a. energi, næringsstoffer, anbefalinger og kostvaner. Anden del omhandler klinisk ernæring, hvor fokus er på ernæring og kost til det syge menneske, herunder viden om faste og stressmetabolisme, underernæring og kost til grupper med særlige behov. Tredje del omhandler ernæring i sygeplejepraksis og giver viden om ernæringsscreening og vurdering samt ernæringsterapi herunder kostformer og diæter ved forskellige sygdomme og tilstande. Sidste del behandler de kulturelle, æstetiske og psykosociale perspektiver på mad og måltider.Bogen præsenterer stoffet overskueligt og er rigt illustreret med figurer og fotos, der underbygger teksten. Layouttet er levende og pædagogisk opbygget, og læseren kan undervejs få uddybbet stoffet med ekstra faktuelle, kliniske og opsummerende indformationer.MålgruppeErnæring – hånden på hjertet er en lærebog til sygeplejerskestuderende og kan bruges gennem hele uddannelsen både i den teoretiske og kliniske undervisning.Andre studerende inden for det sundhedsvidenskabelige område kan også have glæde af bogen. Den kan endvidere anvendes af færdiguddannet sundhedspersonale som opslagsbog med opdateret viden på området.

Forfatter(e): Mette Borre
Udgivet: 26. januar 2015
Sprog: Dansk
ISBN-10: 8762811294
ISBN-13: 9788762811294
Filetype: pdf.epub.mobi.mp3.lit.ibooks.rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Visninger: 831
Downloads: 345

Jeg kan lide at læse? Tror du, at bøger er for dyre? På vores hjemmeside kan du finde en enorm samling af bøger. Stort udvalg af bøger til læring, samt fiktion. Alle gratis. Stay tuned!
=======================================
ABUSE:patrick12suazi88@gmail.com

Ernæring - Hånden på hjertet gratis;Ernæring - Hånden på hjertet download e-bog;Ernæring - Hånden på hjertet hent torrent;Ernæring - Hånden på hjertet hent detektiv;Ernæring - Hånden på hjertet litteratur;Ernæring - Hånden på hjertet download dansk;Ernæring - Hånden på hjertet hent Lyt til;Ernæring - Hånden på hjertet download epub;Ernæring - Hånden på hjertet download Windows phone;Ernæring - Hånden på hjertet download docx;Ernæring - Hånden på hjertet dvd;Ernæring - Hånden på hjertet ipad;Ernæring - Hånden på hjertet doc;Ernæring - Hånden på hjertet e-boger;Ernæring - Hånden på hjertet hent mediafire;Ernæring - Hånden på hjertet hent free;Ernæring - Hånden på hjertet download fb2;Ernæring - Hånden på hjertet downloade;Ernæring - Hånden på hjertet epub;Ernæring - Hånden på hjertet DjVu;Ernæring - Hånden på hjertet Dansk bogskabelon;Kob en bog Ernæring - Hånden på hjertet download tegneserie mobil;hent gratis Ernæring - Hånden på hjertet txt hent gratis;boger Ernæring - Hånden på hjertet hent fb2 download linux;download iphone Ernæring - Hånden på hjertet download MacBook download Les bogen;hent downloade Ernæring - Hånden på hjertet download online hent litteratur;download mediafire Ernæring - Hånden på hjertet hent Lyt til vinduer;Ernæring - Hånden på hjertet torrent download;Ernæring - Hånden på hjertet download pdf gratis

Likes

Comments


>=====<

>>>DOWNLOADE E-BØG / LYDBØG / LÆS ONLINE GRATIS<<<

Pris:00,00 kr(GRATIS!)

>=====<
Tredje bind i Lucinda Rileys store serie De syv søstre, der denne gang tager læseren med til England – fra det smukke og idylliske Lake District i nord til storbyen London i syd – hvor den tredje søster Star leder efter sit ophav.Star d’Aplièse står ved en skillevej i sit liv, efter at hendes elskede adoptivfar, Pa Salt, er død. Ligesom sine fem søstre har Star også modtaget en ledetråd til at finde sine rødder. Men Star – der er den mest forsigtige og tryghedssøgende af søstrene – er bekymret for, hvad det kan betyde for hendes forhold til de andre søstre, ikke mindst til den dominerende CeCe. Hun beslutter sig dog alligevel for at følge det første spor, Pa Salt har efterladt hende, hvilket fører hende til et gammelt antikvariat i London, hvor hun skal spørge efter en kvinde ved navn Flora MacNichol.Hundrede år tidligere lever den nittenårige Flora MacNichol et lykkeligt og ubekymret liv i det naturskønne Lake District, hvor hun bor tæt på sit store idol, forfatterinden Beatrix Potter. Men skæbnen vil det anderledes og fører Flora til London, hvor hun indlogeres hos en af selskabslivets største personligheder, Alice Keppel, der er kong Edward 7.s elskerinde. Her bliver Flora en uskyldig brik i et spil, som hun ikke kender reglerne til.Efterhånden som Star dykker længere og længere ned i Floras utrolige historie, bliver hun også klogere på sin egen og måske klar til endelig at træde ud af sin søsters skygge.

Forfatter(e): Lucinda Riley
Udgivet: 21. september 2017
Sprog: Dansk
ISBN-10: 8763850206
ISBN-13: 9788763850209
Filetype: pdf.epub.mobi.mp3.lit.ibooks.rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Visninger: 822
Downloads: 365

Jeg kan lide at læse? Tror du, at bøger er for dyre? På vores hjemmeside kan du finde en enorm samling af bøger. Stort udvalg af bøger til læring, samt fiktion. Alle gratis. Stay tuned!
=======================================
ABUSE:patrick12suazi88@gmail.com

Skyggesøsteren hent kindle;Skyggesøsteren download kindle;Skyggesøsteren download epub;Skyggesøsteren hent cd;Skyggesøsteren hent boger;Skyggesøsteren hent linux;Skyggesøsteren hent bornelitteratur;Skyggesøsteren lydbog;Skyggesøsteren e-bog;Skyggesøsteren hent gratis;Skyggesøsteren hent eBook;Skyggesøsteren Kobo;Skyggesøsteren hent fb2;Skyggesøsteren doc;Skyggesøsteren download hit;Skyggesøsteren hent lydbog;Skyggesøsteren hent lese;Skyggesøsteren hent En bog;Skyggesøsteren download tillid;Skyggesøsteren download lese;Skyggesøsteren docx;download txt ;Skyggesøsteren hent dvd hent dvd;txt ;Skyggesøsteren hent gratis download mobi;amazon ;Skyggesøsteren txt bornelitteratur;Dansk bogskabelon ;Skyggesøsteren download bornelitteratur download free;hent ogg ;Skyggesøsteren e-book hent lommebog;Boklest ;Skyggesøsteren txt download txt;Skyggesøsteren torrent download;Skyggesøsteren download pdf gratis

Likes

Comments


>=====<

>>>DOWNLOADE E-BØG / LYDBØG / LÆS ONLINE GRATIS<<<

Pris:00,00 kr(GRATIS!)

>=====<
Pædagoguddannelsen er konstrueret omkring en række kompetencemål, der igen er fordelt imellem en stribe vidensmål og dertil relaterede færdighedsmål. Denne udgivelse er komponeret omkring samtlige af de kompetencemål, der gælder for grundfagligheden, og i de fleste tilfælde opererer udgivelsen med, at ét vidensmål med det relaterede færdighedsmål udgør ét kapitel. I nogle tilfælde har redaktører og forfattere dog fundet det naturligt at ”splitte” videns/færdighedsmålene op i flere kapitler.Bogens 29 kapitler giver en grundig og mangfoldig introduktion til centrale pædagogiske tematikker og giver pædagogstuderende mulighed for at gå på opdagelse i de mange vigtige forhold og spændende spørgsmål, som udgør det pædagogiske arbejdsområde.Udgivelsen giver et inspirerende, kvalificerende og diskuterende afsæt for studierne på pædagoguddannelsen, og samtlige kompetencemål og tilhørende vidensmål og færdighedsmål på hele 1. studieår er behandlet af en eller flere forfattere.Det store hold af forfattere, der bidrager til denne udgivelse, har alle fingeren på den pædagogiske puls. Nogle har deres daglige gang på landets pædagoguddannelser, hvor de underviser, udvikler og forsker, nogle er forskere på landets universiteter, og en håndfuld er konsulenter i forskellige pædagogiske sammenhænge.Udgivelsen henvender sig særligt til studerende på første studieår af pædagoguddannelsen – grundfagligheden, men den kan bruges under hele uddannelsen. Bogen kan desuden fungere som opslagsværk og er generelt interessant for alle med bred interesse for pædagogik.

Forfatter(e): Johannes Andersen
Udgivet: 1. oktober 2015
Sprog: Dansk
ISBN-10: 8792711979
ISBN-13: 9788792711977
Filetype: epub.pdf.mobi.fb2.doc.djvu.ibooks.txt.lit
Visninger: 753
Downloads: 448

Jeg kan lide at læse? Tror du, at bøger er for dyre? På vores hjemmeside kan du finde en enorm samling af bøger. Stort udvalg af bøger til læring, samt fiktion. Alle gratis. Stay tuned!
=======================================
ABUSE:patrick12suazi88@gmail.com

Pædagogik MacBook;Pædagogik download Windows phone;Pædagogik hent book;Pædagogik hent dvd;Pædagogik Et kob;Pædagogik hent fb2;Pædagogik hent pdf;Pædagogik download txt;Pædagogik hent vinduer;Pædagogik Kob en bog;Pædagogik hent dansk;Pædagogik hent cd;Pædagogik android;Pædagogik download zippyshare;Pædagogik hent boghandel;Pædagogik docx;Pædagogik hent e-book;Pædagogik download downloade;Pædagogik gratis;Pædagogik download gratis;Pædagogik Bestil boger;Les bogen ;Pædagogik hent Kobo download Boklest;ios ;Pædagogik download Google book download kindle;hent audiobook ;Pædagogik download megaupload download DjVu;hent Windows-telefon ;Pædagogik mobil download pdf;hent doc ;Pædagogik download cd download free;download eBook ;Pædagogik download zippyshare hent hit;Pædagogik torrent download;Pædagogik download pdf gratis

Likes

Comments


>=====<

>>>DOWNLOADE E-BØG / LYDBØG / LÆS ONLINE GRATIS<<<

Pris:00,00 kr(GRATIS!)

>=====<
Pædagoguddannelsen er konstrueret omkring en række kompetencemål, der igen er fordelt imellem en stribe vidensmål og dertil relaterede færdighedsmål. Denne udgivelse er komponeret omkring samtlige af de kompetencemål, der gælder for grundfagligheden, og i de fleste tilfælde opererer udgivelsen med, at ét vidensmål med det relaterede færdighedsmål udgør ét kapitel. I nogle tilfælde har redaktører og forfattere dog fundet det naturligt at ”splitte” videns/færdighedsmålene op i flere kapitler.Bogens 29 kapitler giver en grundig og mangfoldig introduktion til centrale pædagogiske tematikker og giver pædagogstuderende mulighed for at gå på opdagelse i de mange vigtige forhold og spændende spørgsmål, som udgør det pædagogiske arbejdsområde.Udgivelsen giver et inspirerende, kvalificerende og diskuterende afsæt for studierne på pædagoguddannelsen, og samtlige kompetencemål og tilhørende vidensmål og færdighedsmål på hele 1. studieår er behandlet af en eller flere forfattere.Det store hold af forfattere, der bidrager til denne udgivelse, har alle fingeren på den pædagogiske puls. Nogle har deres daglige gang på landets pædagoguddannelser, hvor de underviser, udvikler og forsker, nogle er forskere på landets universiteter, og en håndfuld er konsulenter i forskellige pædagogiske sammenhænge.Udgivelsen henvender sig særligt til studerende på første studieår af pædagoguddannelsen – grundfagligheden, men den kan bruges under hele uddannelsen. Bogen kan desuden fungere som opslagsværk og er generelt interessant for alle med bred interesse for pædagogik.

Forfatter(e): Johannes Andersen
Udgivet: 1. oktober 2015
Sprog: Dansk
ISBN-10: 8792711979
ISBN-13: 9788792711977
Filetype: pdf.epub.mobi.mp3.lit.ibooks.rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Visninger: 985
Downloads: 565

Jeg kan lide at læse? Tror du, at bøger er for dyre? På vores hjemmeside kan du finde en enorm samling af bøger. Stort udvalg af bøger til læring, samt fiktion. Alle gratis. Stay tuned!
=======================================
ABUSE:patrick12suazi88@gmail.com

Pædagogik download Google book;Pædagogik tegneserie;Pædagogik download eBook;Pædagogik download Lyt;Pædagogik download bog;Pædagogik hent Google book;Pædagogik hent ios;Pædagogik downloade;Pædagogik awz;Pædagogik download torrent;Pædagogik e-book;Pædagogik download En bog;Pædagogik download Lyt til;Pædagogik download boger;Pædagogik ios;Pædagogik download Windows-telefon;Pædagogik hent litteratur;Pædagogik hent bornelitteratur;Pædagogik download tillid;Pædagogik download lese;Pædagogik lydbog;iphone ;Pædagogik download Goodreads book;download lydbog ;Pædagogik download Windows phone lommebog;eBook ;Pædagogik ogg hent tegneserie;download pdf ;Pædagogik hent ogg hent e-boger;mp3 ;Pædagogik download mobi hent En bog;download linux ;Pædagogik hent cd e-book;Pædagogik torrent download;Pædagogik download pdf gratis

Likes

Comments


>=====<

>>>DOWNLOADE E-BØG / LYDBØG / LÆS ONLINE GRATIS<<<

Pris:00,00 kr(GRATIS!)

>=====<
Bogen FOREBYGGENDE SUNDHEDSARBEJDE er anerkendt som en klassiker inden for forebyggelsesområdet. Denne er 6. udgave af bogen. Gennem de sidste 30 år har bogen fået status af et alment accepteret opslagsværk. Den er den foretrukne grundbog på en række professionsbacheloruddannelser samt medicin, folkesundhedsvidenskab og lignende universitetsuddannelser. I 1986 udkom den første udgave af FOREBYGGENDE SUNDHEDSARBEJDE. Siden da har værket i flere udgaver behandlet alle centrale områder inden for forebyggelsesområdet. Derfor afspejler de enkelte udgaver udviklingen inden for området og i samfundet generelt. I de senere år har forebyggelse og sundhedsfremme fået en stadig mere central rolle i sundhedsvæsenet. Individets egen rolle i forebyggelse og behandling er afgørende i dag, ligesom strukturreformen og de seneste ændringer i sundhedslovgivningen er nye vigtige tiltag. Denne 6. udgave afspejler den nyeste udvikling i teori og praksis på tværs af sundhedsvæsenet, og for at forny bogen er der gennemført et grundigt redaktionsarbejde. De oprindelige forfattere har opdateret flere af kapitlerne, men mange nye forfattere er også kommet til. Det giver bogen en god kombination af kendt og nyt. Som en rød tråd i alle udgaver af værket tager denne udgave også udgangspunkt i den praktiske virkelighed, hvor det forebyggende sundhedsarbejde udføres. Desuden indeholder bogen en række teoretiske og metodiske kapitler, så man som læser får en solid forståelse af baggrunden for det praktiske arbejde. Dette mix af praksis og teori gør bogen særdeles velegnet som lærebog for en bred målgruppe.

Forfatter(e): Bjørn E. Holstein
Udgivet: 20. januar 2016
Sprog: Dansk
ISBN-10: 8762812161
ISBN-13: 9788762812161
Filetype: epub.mobi.txt.fb2.pdf.djvu.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Visninger: 763
Downloads: 421

Jeg kan lide at læse? Tror du, at bøger er for dyre? På vores hjemmeside kan du finde en enorm samling af bøger. Stort udvalg af bøger til læring, samt fiktion. Alle gratis. Stay tuned!
=======================================
ABUSE:patrick12suazi88@gmail.com

Forebyggende sundhedsarbejde download vinduer;Forebyggende sundhedsarbejde download Lyt;Forebyggende sundhedsarbejde download e-bog;Forebyggende sundhedsarbejde mediafire;Forebyggende sundhedsarbejde hent tillid;Forebyggende sundhedsarbejde download boger;Forebyggende sundhedsarbejde epub;Forebyggende sundhedsarbejde boger;Forebyggende sundhedsarbejde hent gratis;Forebyggende sundhedsarbejde boghandel;Forebyggende sundhedsarbejde Dansk bogskabelon;Forebyggende sundhedsarbejde download awz;Forebyggende sundhedsarbejde detektiv;Forebyggende sundhedsarbejde online;Forebyggende sundhedsarbejde download Et kob;Forebyggende sundhedsarbejde download boghandel;Forebyggende sundhedsarbejde download lommebog;Forebyggende sundhedsarbejde download ipad;Forebyggende sundhedsarbejde hent doc;Forebyggende sundhedsarbejde hent MacBook;Forebyggende sundhedsarbejde dvd;download docx ;Forebyggende sundhedsarbejde download Lyt til Windows-telefon;download free ;Forebyggende sundhedsarbejde download Kob en bog download gratis;hent online ;Forebyggende sundhedsarbejde download amazon download android;hent bornelitteratur ;Forebyggende sundhedsarbejde hent bog hit;download Lyt til ;Forebyggende sundhedsarbejde lese download litteratur;hent lommebog ;Forebyggende sundhedsarbejde hent txt bog;Forebyggende sundhedsarbejde torrent download;Forebyggende sundhedsarbejde download pdf gratis

Likes

Comments


>=====<

>>>DOWNLOADE E-BØG / LYDBØG / LÆS ONLINE GRATIS<<<

Pris:00,00 kr(GRATIS!)

>=====<
Bogen EN ANDEN GREN er en kærlighedshistorie skrevet af Jesper Wung-Sung. For første gang skriver han her om sine oldeforældre San Wung Sung og Ingeborg Danielsen i romanform. Året er 1902, hvor Tivoli åbner dørene for en spektakulær og eksotisk udstilling. Gæsterne kan opleve ægte kinesere fra Canton, Shanghai og Hong Kong blandt parkens forlystelser. De arbejder, tilbereder mad og underholder. I programmet kan læses, at det er “aldeles forbausende og grænser til det utrolige, hvad en Kineser kan udholde af legemlige Pinsler”. San Wung Sung er en af kineserne. Ingeborg Danielsen er en af gæsterne. Og de to vækker skandale - for kvinder, der omgås kinesere, er halvkvinder. Det skriver de i avisen. Og det får Ingeborg at vide af sine nærmeste. Men det er på grænsen af det utrolige, hvad Ingeborg kan udholde for den mand, som hun ordløst og intenst har forelsket sig i. EN ANDEN GREN er en fortælling om at brænde sine broer og følge et andet menneske, en anden vej.

Forfatter(e): Jesper Wung-Sung
Udgivet: 1. september 2017
Sprog: Dansk
ISBN-10: 8763850249
ISBN-13: 9788763850247
Filetype: epub.mobi.txt.fb2.pdf.djvu.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Visninger: 676
Downloads: 415

Jeg kan lide at læse? Tror du, at bøger er for dyre? På vores hjemmeside kan du finde en enorm samling af bøger. Stort udvalg af bøger til læring, samt fiktion. Alle gratis. Stay tuned!
=======================================
ABUSE:patrick12suazi88@gmail.com

En anden gren download vinduer;En anden gren hent bornelitteratur;En anden gren e-book;En anden gren hent e-book;En anden gren e-bog;En anden gren pdf;En anden gren download free;En anden gren lommebog;En anden gren download litteratur;En anden gren hent En bog;En anden gren download boger;En anden gren hent e-boger;En anden gren hent detektiv;En anden gren hent cd;En anden gren Lyt til;En anden gren book;En anden gren hent kindle;En anden gren litteratur;En anden gren download bog;En anden gren bog;En anden gren mobil;hent torrent ;En anden gren hent ios hent boger;download ogg ;En anden gren hent linux hent DjVu;MacBook ;En anden gren hent rtf txt;MacOS ;En anden gren download Kob en bog downloade;Les bogen ;En anden gren hent kindle download En bog;torrent ;En anden gren hent Windows phone hent Et kob;En anden gren torrent download;En anden gren download pdf gratis

Likes

Comments