Header
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

CommentsVar för lat att dra till gymmet så gick ner och gjorde några övningar i källaren, börjar se att jag har gått ner mycket sen jag började gymma! Så det är härligt! Körde mest mage och rumpa idag.
Nu ska jag ner och duscha och sedan ska jag plugga!
👏

Likes

Comments
Likes

Comments

Ååååh längtar verkligen till sommaren, sola, bada och vääääärmen! Blir hyper när jag bara tänker på det. Förra sommaren var lyckad, var i Italien och på konsert, sen var jag bara med vänner osv och det var helt underbart! Men denna sommaren SKA bli bättre, nu ska jag hitta på mer grejer och hoppas det blir många spontantripper och sista minuten resor!
Man blir så himla deprimerad på vintern för att man är vit och det är kallt... Och på sommaren är det varmt och man är snyggt brun ;) Såååååå sommaren får gärna komma snart.
Mitt bästa sommarminne var flera saker men det var nog när vårt lag åkte på cup i Helsingborg, så sjukt roligt! Liksom vem gillar inte fotboll och killar?? ;)
Haha var så töntig att jag skrev en sån lista vad jag ska hinna med att göra nu på sommaren, skrev ganska galna saker men hoppas jag kan uppleva sakerna denna sommaren!! <3>Likes

Comments

Hola.

Var sjuk idag och är fortfarande sjuk så idag ska jag vara hemma också... Hoppas jag blir frisk imon, det är ju freeeedag imon!!
Om jag blir lite bättre senare ska jag städa och fixa lite i mitt rum, men nu ska jag ta de lugnt och sätta på en film bara och mysa!

Likes

Comments

lagt mig med lite popcorn och kollar på en komedi film på 3an!

Likes

Comments

Snart drar jag och Emma till gymmet!
Ska bli så himla härligt efter att man har slitit på gymmet, och att se resultat får en bara motiverad att fortsätta! <3>
Likes

Comments
Likes

Comments
Likes

Comments


Likes

Comments