DET ÄR BARA ETT SKÄMT,HAHA

Okej,mitt första inlägg blev ett inlägg med mina egna åsikter. Idag i skolan var det en person (nämner inga namn) som skulle dra några skämt och det var specifikt det här som jag tänkte ta upp här. Det lät ungefär såhär: -Visste ni att öl innehåller kvinnliga hormoner?

(nån person svarade)

-Va? det gör de väl inte?

-Jo,när män dricker det börjar de både prata oavbrutet och kan inte köra bil.

Det första jag reagerade på var att alla killar som va i rummet började skratta medans vi tjejer försökte agera som att vi inte brydde oss. Men sen säger en tjej i rummet:

-Vadå? Kvinnor kan väl visst köra bil?

(personen som sagt "skämtet")

-Jo,men det var ju bara ett skämt,de är ju bara på skoj.

Jag fattar inte riktigt det roliga med skämtet,jag menar hela skämtet går ju ut på att just kvinnor pratar alldeles för mycket och inte kan köra bil. Har inget emot personen som sa skämtet. Men alltså vissa människor säger idag att vi lever i ett jämställt samhälle,men om du frågar mig så nej. Att vara dålig på att köra bil har väl ändå ingen som helst betydelse på vad man har för kön mellan benen. TJEJER KAN KÖRA BIL MINST LIKA BRA SOM KILLAR. Visst,alla tjejer kanske inte är bra på att köra bil men det är ju för fan inte varenda kille heller? Att prata mycket beror ju precis på hur man är som person. ALLA pratar olika mycket med olika personer och det är liksom så det är. Visst,det var bara ett skämt men undrar så varför det är kul att trycka ner kvinnor överhuvud taget. Kanske gör detta till en stor grej,men blir faktiskt irriterad på sånt här. ska bara tillägga att nej, jag hatar INTE män. Feminist eller inte men att båda könen har samma värde är nått jag står för,så alltså ja jag är en feminist. Men det är så mycket mer än att kvinnor ska ha samma rättigheter som män. Men män ska även ha samma rättigheter som kvinnor.

PUSS Å HEJ!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments