over and out - Thea

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 26 readers

Likes

Comments

superbra podd väldigt intressant, jag har lyssnat på några och hoppas denna är lika bra. Har ni några andra poddar som är värd att lyssna på ???

  • 98 readers

Likes

Comments

Hej!
Det är söndag idag, vilket betyder för min del plugg. Det är verkligen värsta dagen på veckan tycker jag, man vet att det är skola dagen därpå plus att jag oftast skjuter upp allt plugg tills idag. Jag vaknade runt 10:00 och åt en god frukost. Nu har jag nyss blivit klart med rummet, städat och dammsugit. Jag skall väll snart äta lunch och sedan är det plugg resten av dagen, skit tråkigt men jag har ju själv gjort så att de blev så :(( dålig egenskap. Jag skall även hinna med att se ett avsnitt av the 100. De kanske blir ett kvällsdopp i havet, får hoppas !
Over and out - Thea

från i veckan <33

  • 102 readers

Likes

Comments

Hej!
Idag är det onsdag och jag har varit ledig idag, superskönt faktiskt. Jag vaknade runt 10:00 utvilad men låg kvar en stund. Det gjorde jag tills det var dags för frukost, två knäckemackor med ägg och en yoghurt. Sedan blev det på med träningsskorna och ut på en powerwalk i solen, runt golfbanan som blev ungefär 4,5 km härligt. Jag kom hem duscha, vek tvätt och hann äta lunch. Nu sitter jag här med Bieber i lurarna och tänkte spela Sims. Någon gång ikväll cyklar jag till Emma, myyyys
Over and out - Thea

  • 126 readers

Likes

Comments

Hej!
Det är söndag kväll och helgen börjar lida emot sitt slut. Jag har haft en kanon helg men skönt att börja på en by vecka. I helgen har jag jobbat, sovit och varit med vänner. Imorgon är det måndag och vi börjar inte fören 13:00 så snacka om sovmorgon???
Det får bli lite plugg, har prov på tisdag. Jag hoppas eran kväll blir bra!
Over and out - Thea

  • 143 readers

Likes

Comments

Hej!
Jag har nyss krupit ner i min däng och skall släcka alldeles strax. Jag har nationella provet imorgon i matte. Jag är supernervös men tycker att jag har förberett mig såpass bra. Jag kan klara det men det är ändå nervöst. Dagen i hela har väll gått till att plugga har inte hunnit med så mycket annat. Imorgon klockan 14:30 så släpper en sten ifrån mitt hjärta för då har jag genomfört np. Imorgon så skall jag gå till banken, fixa lite saker. Men jag skall även på träning, har inte varit där på hundra år så längtar!!!
Godnatt sov gott
Over and out - Thea

  • 168 readers

Likes

Comments

ni måste lyssna super bra!
Over and out - Thea

  • 180 readers

Likes

Comments

Jag har haft en superskön helg, men nu är den snart slut. Jag slutade skolan på topp med brännboll, superkul verkligen. Jag cyklade sedan hem med min tysk för att göra mig redo men även duschat. Vi cyklade tillbaka till skolan för att äta middag med alla andra, utbytesstudenter och deras hosts. Det var verkligen mysigt, asiatiskt och sen gofika efteråt. Vi tog oss ut till nötholmen för att göra en eld och sedan bara leva livet, såå kul. Man pratade med alla olika möjliga men skrattade för de mesta. Där kom jag hem 01:40, vilket resulterade till en trött Thea. Lördagen var lugn tills en början vi åkte till nordby och lite så. Vi kom hem och gjorde oss redo igen, denna kvällen bar det av till Didrik. De flesta utbytesstudenterna hade åkt hem förutom tyskarna, så där träffades vi alla en sista gång. Det var superkul, har fått många nya roliga vänner (som nu åkt hem :( ). Jag och min tysk cyklade hem 02:30 så även där var jag svintrött men allt var värt. Idag morse så lämnade vi av alla tyskar på stationen, ganska tråkigt men hoppas vi ses snart igen!
Nu blire plugg resten av kvällen lite matte och företagsekonomi. Jag hoppas ni har haft de bra!
Over and out - Thea

alla är inte med på bilden!

  • 181 readers

Likes

Comments

Hej!!!
Idag är det tisdag och solen skinner hemma. Man blir verkligen på bättre humör när solen tittar fram. Skoldagen var kort men kom ändå hem klockan 16:30. Jag valde att sitta kvar i skolan och plugga, fick hjälp av Carl !!
😊
Jag cyklade hem och satt mig direkt med matten. Jag är klar med matten för idag och skall nu sätta mig med företagsekonomi. Jag har prov på torsdag så det gäller att plugga, same som igår hahah. Jag skulle egentligen på träning idag men jag har så mycket i skolan. Det får bli så ibland. Jag skall ta fram lite vindruvor och iskallt vatten, plugga lets go!
Over and out - Thea

  • 204 readers

Likes

Comments

Det är den värsta tiden på året när det gäller skolan, för mig iallafall. Vi har så himla mycket i skolan just nu det är helt sjukt. Jag har två prov och en inlämning denna vecka, men nästa vecka då är det nationella i matte. Jag blir nervös när jag bas tänker på det, ushhhh. Jag sitter iallafall med läxorna hela tiden, så det blir inte mycket fritid. Det är därför jag varit så inaktiv, men skall bättra mig. Jag har även tagit emot en tysk tjej idag som skall vara här en vecka. Skolan håller på med ett utbyte så jag fick chansen att få en boende hos mig. Hon är supersnäll så jag tror det blir jättebra. Det blir nog bara plugg ikväll men även tacos till middag, Wihoo
Over and out - Thea

En pool hade lockat mer nu hhaha

  • 209 readers

Likes

Comments