Hej!
Jag lyssnar ofta på olika poddar men det är en som verkligen har fastnat. Det spelar ingen roll om hur många gånger den har spelats i mina öron, kan höra den igen. Det är självklart P3dokumentär jag pratar om. Jag tycker dom verkligen producerar bra avsnitt, man lär sig otroligt mycket. Det är ett avsnitt speciellt som jag har lyssnat på flera gånger. Den heter mordet på Fadime, en riktig obehaglig historia som handlar om Fadime. Familjen kan inte godta en svensk pojkvän så hela släkten sitter och planerar hennes död. Det skrämmer mig hur stort hedersmord är men ändå så har jag nästan inte hört något om det. Vi måste uppmärksamma det i samhället så att flera får vetskapen. Jag skall inte dra hela historian men jag tycker verkligen ni borde lyssna!
Over and out - Thea

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 14 Readers

Likes

Comments

Hej haha!

Det känns som det var hundra år sedan jag skrev något här. Det har inte hänt något mer speciellt än att skolan dödar än. Man försöker alltid ligga i framkant men ändå är det något som stressar ihjäl än. Nu är det väll ganska lugnt men snart drar stormen igång. Jag har ett engelska prov kommandes och även ett matteprov. Sedan så har jag lite småsaker som måste bli gjorda. Jag åker till Budapest på söndag med skolan faktiskt, superkul men även stressande. Jag missar en hel skolvecka så jag måste verkligen ligga i, lär även behöva ta med plugget dit men det är okej. Det skall bli kul att se en ny stad och ett nytt land. Det har faktiskt inte hänt så mycket mer än att jag fyllt 18 år. Det är fortfarande svårt att ta in, jag kan hamna i fängelse, ta körkort och rösta. Jag hoppas att bloggningen flyter på, tycker ju faktiskt att det är kul!

Nu skall jag plugga matte innan en powerwalk skall ske med en vän. Jag hoppas eran dag har varit bra så hoppas jag att vi syns imorgon!

Over and out - Thea

inte mina bilder hihi, google

Likes

Comments

Hej!
Det var ett tag sedan vi sågs men det har inte hänt så värst mycket sedan vi hördes av. Det är onsdag så snart är det helg igen. Jag har inte gjort så mycket denna veckan förutom skolan och träning. Idag blir det ett styrkepass och plugg, fyyy va tråkigt de låter hahaha. Jag skall nog inte göra så mycket mer idag, kanske träffa en kompis. Jag hoppas ni får en bra dag!
Over and out - Thea

  • 68 Readers

Likes

Comments

Hej!
Idag är det fredag och har faktiskt inte längtat mer än just nu. Det är första skolveckan som just har passerat och jag är glad att den är över. Jag sitter just nu på tåget påväg till Uddevalla. Jag skall träffa en väldig saknad vän, de blir mys. Det gäller att ta vara på dessa stunder innan skolan drar igång på riktigt, då finns inte dessa stunder. Det är strålande sol och jag vet inte vad jag skall göra på denna tågresa. Nu blir det bara att sätta på en podd och njuta av livet!
Over and out - Thea

  • 85 Readers

Likes

Comments

Hej!
Jag lever verkligen till fullo här i Spanien. Vi utnyttjar dagarna till max, det kan vara allt ifrån att spela kort till att ligga i solen. Vi bara tar det lugnt och vilar upp oss innan skolan börjar på måndag. Det låter verkligen helt sjukt, känns som det var förra veckan vi fick sommarlov. Vi åker hem på söndag så nu skall jag bara njuta dom sista dagarna innan flyget går hem emot swe. Det skall bli "skönt" att komma tillbaka till rutiner, haahaa alla använder den meningen såhär tid. Men hur många menar det egentligen ?? Aja nu skall jag sova vi hörs!
Over and out - Thea

  • 107 Readers

Likes

Comments

Denna dagen kommer spenderas vid havet, så stora härliga vågor! Detta är livets liv!

  • 116 Readers

Likes

Comments

Hej!
Det är lördag kväll och jag ligger på helspänn i min säng. Imorgon bitti bär det av emot varmare breddgrader, nämligen Spanien om någon missade de. Jag skall åka ditt med familj men även min bästa kompis Emma. Vi skall verkligen njuta denna sista veckan innan skolan börjar, sola, bada, och bara chilla. Jag packade färdigt för bara några timmar sedan och skall inte överdriva med att nästan hela mitt bagage består av badkläder. Jag kommer bada, bada och bada Hahahaha. Det var även idag som sista dagen på sommarjobbet blev avklarat. Det kändes skönt men ändå sorgligt, har spenderat hela sommaren där typ. Jag skall försöka lägga mig någorlunda i tid, vi höres imorgon förhoppningsvis!
Over and out - Thea

  • 119 Readers

Likes

Comments

Hej!
Det är torsdag och solen skinner här i Strömstad. Jag började dagen med jobb. Det går så himla fort och helt plötsligt så står jag där med jackan i handen redo att cykla hem. Emma kom förbi jobbet och hälsade på. Jag har även hunnit med att se en dansk serie med mamma. Jag skall hinna duscha och sedan cykla till Emma. Vi skall laga någon middag tillsammans och bara mysa tror jag. Imorgon är jag ledig så då vet jag inte riktigt vad vi hittar på. Jag hoppas ni får en fin dag!
Over and out - Thea

  • 123 Readers

Likes

Comments

Hej!
Idag är det tisdag, jag är ledig och skall försöka utnyttja dagen till max. Jag vaknade dock kvart i tolv, men antar att det var bra att få sova ut. Jag har kollat lite serier och skall nu städa rummet, ta fram nya fräscha lakan, dammsuga, vika kläder etc. Jag har en podd gåendes på högtalaren så det blir bra. Idag händer det nog inte så mycket mer, skall bara städa och se på gossip girl. Jag skall väll sakta men säkert även börja packa. Jag åker till Spanien på söndag och om jag känner mig själv rätt så lär det bli sista minuten packning. Imorgon skall jag bruncha med Erica & Hanna, jättemysigt har inte träffat dom på hur länge som helst!
Over and out - Thea

  • 131 Readers

Likes

Comments

Hej!
Jag cyklade till Emma igår efter hon hade slutat jobba. Vi myste och bara gick igenom det som hade hänt på de sista. Vi såg även klart pll, dock det värsta slutet någonsin. Det blev till att jag tyckte att hela programmet var onödigt haha. Vi gick och la oss 01 någon gång och låg och prata tills 02:30. Emma skulle jobba klockan 10 så jag cyklade hem i samma veva. Idag har jag alltså inte gjort så mycket, skall dock jobba klockan 15-22:30. Det blir ett kvällspass men det gör inte så mycket, hade inget annat planerat ändå. Nu skall jag bara röja undan lite och se på gossip girl innan jag börjar. Mitt rum är rent men ändå inte, det lixom döljer sig i lådor massa grejer som jag aldrig använder men inte slänger. Jag skall jobba imorgon också men jag måste ta tag idet. Det känns som alltid försvinner när skolan börjar. Garderoben måste få sig en ordentlig uppfräschning!
Vi hörs nog inte mer idag!
Over and out - Thea

Ifrån en mysig lunch med min finaste @hannaheino <3

  • 140 Readers

Likes

Comments