Hej!

Det är tisdag och höstlovet har anlänt, kom väldigt angeläget. Jag har faktiskt inte gjort sådär jättemycket vilket har varit välbehövligt. Jag har bara umgåtts med Maja, städat mitt rum och rensat en hel del. Maja är verkligen en stjärna, vill alltid hjälpa till. Nu sitter jag här med några levande ljus tända och tänkte se på en serie. Det är därför det är så härligt med lov, man kan planera sin egen tid, göra det som känns rätt. Jag skall även dra till gymmet imorgon hade jag tänkt, medans som jag skall göra lite ärenden på stan. Tänkte även ringa Tilde, saknar henne så mycket nu när hon inte är här. Det är därför facetime är så bra. Nej nu skall jag lägga mig i min nybäddade säng så ni får ha en fortsatt bra Tisdag så hörs vi!

Over and out - Thea

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Helgen har verkligen svept förbi. I fredags var det en riktig myskväll med Hanna & Maja. Det bjöds på lite mys, skratt och även sömn ifrån min sida! Det blev ett tydligt tecken på att jag skulle gå hem så runt 23 tiden traskade jag hem. Igår så har jg varit uppe på nordby med mitt UF-företag, delat ut blanketter men även shoppat lite saker som verkligen behövdes. Jag kan slänga upp ett inlägg lite senare på vad jag köpte. Sedan så blev det hem snabbt för att sedan göra sig iordning till Erica som fyllde 18 år igår. Grattis igen världens finaste vän och tack för igår! Idag har det varit simskola och sedan en blöt tur hem på cykeln. Regnet föll som bara den på mig när jag skulle hem. Jag har sedan dess städat mitt rum och kollat på gossip girl! Just nu skall jag läsa lite i min bok som jag har på svenskan, sedan förbereda inför sista veckan innan lov! Hoppas ni har haft en bra helg!
Over and out - Thea

  • 20 Readers

Likes

Comments

Hej!
Idag är det onsdag och man känner verkligen hur hösten drar in över landet. Man märker hur löven ligger på marken och inte hänger på träden, byter dess färg. Det är otroligt mycket plugg just innan lovet. Jag måste plugga inför ett engelskaprov, ett svenska prov och måste bara ligga i fas med allting. Jag vill även möblera om i mitt rum men då måste jag rensa i mitt rum. Det finns alldeles för mycket grejer i mitt rum så jag måste göra mig av med saker. Nu är även Riverdale tillbaka på Netflix, världens bästa grej! Tills dess dom släpper nästa avsnitt så får jag kolla Gossip Girl!
Over and out - Thea

  • 26 Readers

Likes

Comments

Hej!
Jag lyssnar ofta på olika poddar men det är en som verkligen har fastnat. Det spelar ingen roll om hur många gånger den har spelats i mina öron, kan höra den igen. Det är självklart P3dokumentär jag pratar om. Jag tycker dom verkligen producerar bra avsnitt, man lär sig otroligt mycket. Det är ett avsnitt speciellt som jag har lyssnat på flera gånger. Den heter mordet på Fadime, en riktig obehaglig historia som handlar om Fadime. Familjen kan inte godta en svensk pojkvän så hela släkten sitter och planerar hennes död. Det skrämmer mig hur stort hedersmord är men ändå så har jag nästan inte hört något om det. Vi måste uppmärksamma det i samhället så att flera får vetskapen. Jag skall inte dra hela historian men jag tycker verkligen ni borde lyssna!
Over and out - Thea

  • 36 Readers

Likes

Comments

Hej haha!

Det känns som det var hundra år sedan jag skrev något här. Det har inte hänt något mer speciellt än att skolan dödar än. Man försöker alltid ligga i framkant men ändå är det något som stressar ihjäl än. Nu är det väll ganska lugnt men snart drar stormen igång. Jag har ett engelska prov kommandes och även ett matteprov. Sedan så har jag lite småsaker som måste bli gjorda. Jag åker till Budapest på söndag med skolan faktiskt, superkul men även stressande. Jag missar en hel skolvecka så jag måste verkligen ligga i, lär även behöva ta med plugget dit men det är okej. Det skall bli kul att se en ny stad och ett nytt land. Det har faktiskt inte hänt så mycket mer än att jag fyllt 18 år. Det är fortfarande svårt att ta in, jag kan hamna i fängelse, ta körkort och rösta. Jag hoppas att bloggningen flyter på, tycker ju faktiskt att det är kul!

Nu skall jag plugga matte innan en powerwalk skall ske med en vän. Jag hoppas eran dag har varit bra så hoppas jag att vi syns imorgon!

Over and out - Thea

inte mina bilder hihi, google

Likes

Comments

Hej!
Det var ett tag sedan vi sågs men det har inte hänt så värst mycket sedan vi hördes av. Det är onsdag så snart är det helg igen. Jag har inte gjort så mycket denna veckan förutom skolan och träning. Idag blir det ett styrkepass och plugg, fyyy va tråkigt de låter hahaha. Jag skall nog inte göra så mycket mer idag, kanske träffa en kompis. Jag hoppas ni får en bra dag!
Over and out - Thea

  • 90 Readers

Likes

Comments

Hej!
Idag är det fredag och har faktiskt inte längtat mer än just nu. Det är första skolveckan som just har passerat och jag är glad att den är över. Jag sitter just nu på tåget påväg till Uddevalla. Jag skall träffa en väldig saknad vän, de blir mys. Det gäller att ta vara på dessa stunder innan skolan drar igång på riktigt, då finns inte dessa stunder. Det är strålande sol och jag vet inte vad jag skall göra på denna tågresa. Nu blir det bara att sätta på en podd och njuta av livet!
Over and out - Thea

  • 107 Readers

Likes

Comments

Hej!
Jag lever verkligen till fullo här i Spanien. Vi utnyttjar dagarna till max, det kan vara allt ifrån att spela kort till att ligga i solen. Vi bara tar det lugnt och vilar upp oss innan skolan börjar på måndag. Det låter verkligen helt sjukt, känns som det var förra veckan vi fick sommarlov. Vi åker hem på söndag så nu skall jag bara njuta dom sista dagarna innan flyget går hem emot swe. Det skall bli "skönt" att komma tillbaka till rutiner, haahaa alla använder den meningen såhär tid. Men hur många menar det egentligen ?? Aja nu skall jag sova vi hörs!
Over and out - Thea

  • 129 Readers

Likes

Comments

Denna dagen kommer spenderas vid havet, så stora härliga vågor! Detta är livets liv!

  • 138 Readers

Likes

Comments

Hej!
Det är lördag kväll och jag ligger på helspänn i min säng. Imorgon bitti bär det av emot varmare breddgrader, nämligen Spanien om någon missade de. Jag skall åka ditt med familj men även min bästa kompis Emma. Vi skall verkligen njuta denna sista veckan innan skolan börjar, sola, bada, och bara chilla. Jag packade färdigt för bara några timmar sedan och skall inte överdriva med att nästan hela mitt bagage består av badkläder. Jag kommer bada, bada och bada Hahahaha. Det var även idag som sista dagen på sommarjobbet blev avklarat. Det kändes skönt men ändå sorgligt, har spenderat hela sommaren där typ. Jag skall försöka lägga mig någorlunda i tid, vi höres imorgon förhoppningsvis!
Over and out - Thea

  • 141 Readers

Likes

Comments