View tracker

Det är söndag och vad förknippar typ alla med söndag?
Jo Söndagsångest, lite konstigt att man fortfarande efter alla år i skolan så väljer man att skjuta upp alla läxor tills sista minuten, konstigt???
Jag skall iallafall plugga idag, det blir nog inte så mycket mer händelserikt denna dag. Jag måste få in en uppsats som jag har en hel del kvar att jobba med tyvärr, skall dock duscha ikväll så att man blir lite fräsch, ha en fin söndag
Over and out - Thea

Likes

Comments

View tracker

En absolut favorit för mig när det kommer till doft. En fräsch doft som luktar lite åt det manliga hållet skulle jag vilja påstå men den luktar supergott, är ganska dålig på att beskriva dofter. Det kommer iallafall ifrån Victoria Secret och kan säkert köpas på de flesta internetsidorna. Jag köpte den dock i USA

Over and out - Thea

Likes

Comments

View tracker

Nu har jag precis landat i sängen, har varit och tränat. Det är alltid jobbigt med simträning men det är ju något av det roligaste jag vet och när man simmar med kompisar blir allt roligare. Jobbigt var det men när man är klar och står i duschen - bästa känslan. det blev wok till middag och pappa gjorde den supergod hoppas han gör den snart igen. Jag har även hunnit sicka in samhällen så det känns också bra. Nu skall jag sova och vakna på rätt sida imorgon ;)
Over and out - Thea

Likes

Comments

Hej!
Jag vaknade halv tio idag och det var såå skönt, ingen stress och att bara vakna av dig själv är nog världens bästa känsla. Jag har inte gjort så mycket hittills skall dock sätta mig med allt plugg som jag har nu framför mig, men det blir bra. Jag dricker chai och njuter av att bara ligga i min morgonrock utan smink och skolmat haha, hoppas ni får en bra dag idag!
Over and out - Thea

Likes

Comments

Hej!!
Denna dag har gått ganska fort och jag har äntligen gjort klart matteprovet som jag var så nervös inför men jag tror det gick ganska bra, återstår bara att se. Det känns så bra att det är över så nu kan blicka på andra saker, skall skriva klart en samhällsinlämning men även sortera på rummet, massa skit och skräp sol bara samlar damm på rummet. Imorgon så är jag ledig??
Vi har fixat såå att vi slipper komma dit och bara jobbs individuellt hemma, så skönt!
Nu skall jag äta en macka och sedan börja med mina läxor.
Over and out - Thea

Finaste Martin

Likes

Comments

View tracker

Hej!
Idag så började min morgon med simning på badhuset, supermysigt jag pappa och mamma åkte ner. Nu känner man sig sådär fräsch och ren. Idag då, så skall jag snart skypa matte med farfar det sista innan provet imorgon, som jag hoppas skall gå bra. Jag skall även skriva på en samhällsinlämning. Det var jättebra igår förresten träffade Emma och bara hade livets kväll, så mycket skratt och kärlek<33
Nej nu skall jag övningsköra hem och sedan äta frulle, skriver mer sen!
Over and out - Thea

Bästa Emma <33

Likes

Comments

Hej!

Idag är det lördag och det är första helgen sedan skolan började igen, dock så var det en väldigt kort skolvecka men det uppskattas. Jag vaknade 09 och drog mig sakta upp ur sängen för att äta lite frulle. Sedan så vart det full fart med farfar och matten, så tacksam över att han vill hjälpa mig:)

Jag har iallafall gjort matte typ hela denna dag, jag skall snart springa upp till Maja och mysa en liten stund. Sedan så bär det av mot Emma så jag har bestämt mig för att gå till Emma, frisk luft och motion. Jag har bara varit inne idag så jag tror det hade varit riktigt skönt.

Imorgon så skall jag plugga matte, vi har prov på måndag och sedan så skall jag skriva klart en samhällsinlämning som skall in på måndagkväll.

Jag hoppas ni får en bra lördagskväll så hörs vi ikväll!

Over and out - Thea

Likes

Comments

Hej!
Hur har eran dag varit?
Jag har haft min första skoldag idag och den gick väldigt bra, vårt schema har blivit mycket bättre så vi slutar tidigt 3 gånger i veckan vilken bara är en bonus. Jag skall strax åka hem och sätta mig ner med läxorna har en del att göra tyvärr, skall plugga matte men även skriva på en inlämning. Vädret hos oss är det sämsta, tänkte gå på en promenad ikväll men vägrar om det skall regna så mycket. Det är ju ändå snart helg!
Over and out - Thea

Likes

Comments

Detta är två böcker som jag nyss har fått hem i brevlådan, superkul då jag följer bägge två på sociala medier och kan nu läsa genom böcker dom skrivit. Jag hittade bägge böckerna på www.bokus.se jag tänkte göra en bokrecension när jag har läst dom.
Over and out - Thea

Likes

Comments

Nu tänkte även jag berätta mina nyårslöften inför 2017.

Leva mer hälsosamt:
Jag har tänkt att försöka mig på detta, minska på socker och allt som är onödigt skulle jag säga men även börja träna mer. Det kommer bli bra i längden. Jag har inte ätit något sött sedan 2k17 och det gäller att hålla ut så långt man kan.

Plugga mer:
Jag har tänkt på detta mycket och jag vill bli ännu bättre. Jag pluggar och gör det jag ska men jag kan plugga mer känner jag själv jag vill nå högre mål och det gör man med hjälp av plugget så att man alltid känner sig redo inför prov eller inlämning. Jag vill aldrig få ångest pågrund av att jag har slarvat.

Tillräcklig med sömn:
Jag har varit bra med sömnen men jag vill bli ännu bättre då jag faktiskt har halkat efter med det nu på senaste tid. Jag tror på att studierna blir bättre om man sover tillräckligt, jag vill sova minst 9 timmar per natt. Jag skall senast gå och lägga mig 22:30, annars så funkar det inte för mig. Jag tycker det är helt sjukt hur vissa kan gå och lägga sig 01-02 på natten.

Uppskattning:
Jag vill uppskatta mig själv mer men även andra och tänka på vad man säger till andra. Hur man helt enkelt vill uppfattas av andra människor. Jag tror att det är bra med uppskattning.

Detta är mina mål som jag främst skall jobba med 2017, take care
Over and out - Thea

PS inte min bild

Likes

Comments