Det är just så det känns, att gå tillbaka till rutiner. Man glömmer allt om skolan när man har lov, så är det iallafall för mig. Jag har verkligen haft ett riktigt bra lov, hunnit med att resa men även bara varit hemma och myst i min ensamhet. Idag var som sagt första skoldagen och det gick helt okej, tisdagar är inte favvodagen precis. Dagen är seg och lång så är glad att den dagen är över snart. Jag kom hem och gjorde lite välbehövliga saker, har även pluggat en del. Det vankades även simträning, superskönt att få simma, älskart!
Nu skall jag sova och vakna på bästa sätt!
Over and out - Thea

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 65 readers

Likes

Comments

Jag har som i vanlig ordning valt att skjuta upp allting, varför gör jag alltid så?
Jag vet ju hur det känns varje gång så nu måste jag verkligen skärpa mig. Det är sista dagen på lovet för imorgon börjar skolan igen, längtar inte tillbaka. Jag skall bara plugga idag måste skriva på en samhällsinlämning men även en annan uppgift i invalet. Jag skall iallafall ut på en promenad lite senare. Det händer nog inte något mer kul än det :/
När börjar ni skolan ?
Over and out - Thea

  • 75 readers

Likes

Comments

Det var verkligen så trevligt. Jag och Maja blev bjudna på pannkakslunch hos Hanna. Det var allt möjligt serverat, färska jordgubbar, mer bär och bland annat citron. Vi satt kvar där en lång stund och bara prata om resan typ Hahah, mycket skratt och minnen gjorda. Hanna skulle dra så jag och Maja gick till henne. Vi satte på den omtalade serien 13 reasons Why, helt okej men jag har ju bara sett första avsnittet det blir nog bättre. Jag har även hunnit med att städa rummet, tvätta och rengöra ansiktet. Nu blir det modern family tills jag somnar, vi hörs imorgon!
Over and out - Thea

  • 92 readers

Likes

Comments

Det är så jag skulle beskriva min dag idag. Jag har verkligen inte gjort något vettigt men så skall det vara ibland. Jag har myst ätit frukost med Freja. Sen så har resten av dagen spenderas med att se på ex on the beach. Det är väll inte något vettigt men riktigt underhållande, kommer sitta bänkad nästa vecka. Jag har även rakat benen så efter det känner jag mig alltid lite fräschare. Nu skall jag invänta Freja så vi kan äta middag för att sedan kolla på Riverdale!!
Over and out - Thea

  • 102 readers

Likes

Comments

Det är verkligen inte en rolig dag. Jag och mina vänner sitter nu på bussen påväg hem till lilla Strömstad. Jag vill verkligen inte hem, tror tjejerna kan hålla med. Vi har hunnit göra en massa och verkligen utnyttjat dagarna till fullo, men ändå så kändes som vi har missat massa. Det är iallafall inte sista gången jag är ute och reser med tjejerna, vi hade det så mysigt och skrattade typ hela tiden. Vi får det att funka och alla har kul tillsammans inte någon som blir utanför. Jag älskar er !!
Jag har inte med mig någon dator så själva dagarna isig kommer antingen upp nu ikväll eller imorgon!
Over and out - Thea

  • 117 readers

Likes

Comments

Det är måndag och dagen är kommen!
Vi är påväg till Köpenhamn, och det är fint väder ute. Vi kommer fram någon gång vid 16:00 tiden, väll där vet jag inte vad som händer men vi skall nog bara ta de lite keno ;)
Jag hör av mig när vi är framme!!!
Over and out - Thea

  • 144 readers

Likes

Comments

Heeej!!!
Vi har fått påsklov!!!
Det är verkligen välbehövligt nu innan nationella och andra inlämningar. Jag började mitt lov igår hos tandläkaren, inte jättekul men det gick hyfsat snabbt. Jag mötte upp Hanna och vi gick till Mellow, satt där ett tag och bara prata i solen. Vi cyklade sen hem för att sedan åka på en minitrip till Skee med Maja. Vi kom hem och vi gick till Hanna, hoppade studsmatta <33
Jag blev bjuden på mat där så jag fick min första kantarellmacka för iår. Jag var även med Emma igår supermysigt. Idag då, jag skall fixa lite smått för att sedan hänga med Maja och Hanna ikväll, så mysigt!!
Over and out - Thea

  • 160 readers

Likes

Comments

Hej!
Jag orkar ingenting, denna dag var ingen bra dag för lilla mig. Jag började morgonen med att försova mig, så det blev ingen frukost. Jag skyndar till skolan och börjar dagen med mattestöd och därefter rullar dagen på. Jag kommer hem och känner huvudet dunka, har verkligen inte tid för sånt. Jag fick avboka matten med farfar men så blir det ibland. Jag har nyss ätit en supergod köttfärssås med zucchini och paprika blandning, perfekt ersättning för pasta. Det är dessutom sista veckan innan påsklov, wihoo!
Resten av veckan blir blir plugg och träning!
Over and out - Thea

  • 184 readers

Likes

Comments

Min älskade syster kom hem ifrån USA, hon tog med sig lite presenter. Den gråa handduken kommer ifrån Calvin Klein och är till för ansiktet, perfekt när man håller på med ansiktstvätt. Jag fick även ett doftljus och en ny tvål, älskar dofter!!!!
Over and out - Thea

  • 220 readers

Likes

Comments

Det är söndag och snart en ny vecka. Det kommer bli skönt med en ny vecka och nya tag. Denna dagen har verkligen varit bra, inte någon söndagsångest här inte. Jag skall läsa lite i boken men mer en så behövs inte. Jag hade simskola i vanlig ordning kom hem och åt en macka, sedan gjorde jag matte. Jag hann även en powernap på en timme så det var verkligen något jag behövde. Jag har träffat Hanna och ikväll bokar vi resan till Köpenhamn. Jag skall lägga mig tidigt ikväll så jag är redo för en ny vecka!
Over and out - Thea

  • 232 readers

Likes

Comments