Brorsan var på besök en vecka, klippt ihop lite från dom grymma dagarna!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sitter vid mitt skrivbord och pluggar till matte nationella som förstör denna vecka. På torsdag ska jag och många andra i svenska skolor skriva matte nationella i 4 timmar. Ser inte fram emot det. Men något jag verkligen ser fram emot är att träffa min bror i morgon! Samuel kommer ner hit och hälsar på i fyra dagar. Jag går ju i skolan, men annars ska vi ligga på stranden, äta god mat och bara umgås. Ska bli så skönt att få vara med honom lite.

Om en månad flyttar jag hem. Då har jag sommarlov och börjar sen trean. Dom här 8 månaderna har gått så otroligt snabbt, nästan läskigt snabbt. Inte långt kvar till att jag sen tar studenten heller, tror det är runt 390 dagar! Men dessa sista fyra veckor kommer bli fyllda med så mycket roligt och lite plugg så klart.


Likes

Comments

I lördags åkte vi på vår sista hum resa, till Granada. En otrolig stad, ungefär två timmar från Fuengirola. Vi gick en vandring i tre timmar upp på ett berg där människor bor i grottor. Otroligt häftigt att se ett annat levnadsätt. Utsikten var också fin, Sierra Nevada bergen och hela staden.

Om mindre än två månader går vi ut tvåan och flyttar hem. Sommarlov hemma i Sverige. Ser fram emot att komma hem men samtidigt kommer jag sakna Spanien och det här så mycket. Tidigare har jag räknat ned dagarna till t.ex. loven, nu räknar man ner till att flytta hem.. 

Likes

Comments

Haft ett otroligt lov med mina älskade föräldrar. Dom har varit här i en veckan ungefär och Olivia följde med oss på roadtrip till Nerja, Zahora och avslutade med Gibraltar. Det har varit ett av de bästa resorna jag har gjort. Införskaffade en Go Pro hero 5 förra veckan vilket jag använt effektivt under resan. ENJOY

Likes

Comments

Sitter i sängen och lyssnar på Maggio. Har ingen aning om vad jag ska skriva kring det som hänt. Igår i skolan blev stämningen konstig och jag fick höra om en last bil som kört in i Åhlens vid tc. Jag ringde direkt mamma, som inte ens hade hört talas om det. En terror attack, i min hemstad.

Det är svårt att veta hur man ska hantera en situation som denna, men jag tycker att istället för att hata ska vi se den kärlek som spreds i Sverige igår. Tänk hur många kärleksfulla meddelanden och samtala som skickades, man såg till att ens familj och vänner var okej och man i stundens hetta sa hur mycket dom betyder för en. Hur många människor som försökte rädda liv, som öppnade sina dörrar för främlingar. Så mycket KÄRLEK. En person gjorde något hemskt, samtidigt som tusentals gjorde något fint. Vi är starka och tillsammans kommer vi vinna kriget mot hatet.

Igår hände något förjävligt i Stockholm och det känns som att svenska befolkningen står i chock. Jag beklagar sorgen till de som förlorade någon under gårdagen.

Likes

Comments

I fredags bar det av till Sevilla med skolan. Vilken stad!! Verkligen jätte fint var det. Men dagen var lite för lång med dåliga guider och ingen fritid. Men vi hade roligt och besökte Plaza España där flera filmer spelats in.

I lördags var jag i skolan hela dagen och skrev högskoleprovet. Det var så jobbigt och somnade direkt när jag kom hem..

Likes

Comments

Varit en rätt tuff vecka med en del som hänt, så blev otroligt glad nu när jag haft en bra dag. Varit och spelat golf med Olivia vilket var jätte roligt.Likes

Comments

En rätt intensiv vecka och landar nu i sängen med Alex och Sigges senaste podcast avsnitt. Är otroligt trött, var i Marbella igår med några kompisar vilket var riktigt roligt!:)

Har en otrolig längtan till sommaren och värmen. Kunna ligga på stranden varje dag och sen komma hem till ett långt lov.. Ser fram emot det otroligt mycket.

Likes

Comments

​Hej!! 

Var hemma under lovet en vecka vilket var skönt att få vila från skolan, men nu är det tillbaka till verkligheten. 

Den här helgen har varit helt otrolig! Varit strålande sol med 25-30 grader hela dagarna så vi har mest bara varit på stranden och ute på kvällarna. Otroligt att bada i havet i Mars. 


Likes

Comments

I fredags kl 06:00 åkte vi från Fuengirola till Sierra Nevada. Det är en skidort ungefär 2,5 timmar från Funkan. När vi kom dit var det en del att fixa, skiduthyrning och liftkort, men en timme senare var vi ute i backen. I början var det bra skidåkning men blev rätt slaskigt på eftermiddagen. Solen sken och vi satt i t-shirt och njöt. En grym dag.

Igår åt vi middag hemma hos Felix vilket var jätte mysigt. Och så god mat!! Idag blir det mest plugg bara.

Likes

Comments