Hejsan! Hur mår ni idag? Själv mår jag bra! Idag har jag varit jätte trött och det är på grund av att jag var på Super camp regional den här helgen. Det är ett golf läger som man blir utvald till. Och jag blev så himla glad och stolt när jag och mina fyra kompisar blev utvalda till det. Vi åkte iväg under fredagen till Borås. Där vi gjorde oss iordning och la oss. Nästa dag var det lördag och den riktigt tuff. En jobbig men mycket lärorik dag där vi spelade, hade fys tester och föreläsningar. Har inte så mycket att berätta utom att den här helgen har varit så bra och jag vill verkligen göra om det och det ska jag också. För vi ska träffas i maj igen vilket är jätte roligt.
Men jag tackar alla ledare, tränare och vänner för en jätte trevlig helg!

You know me / Thea

Likes

Comments

Hejsan! Hur mår ni idag? Själv mår jag bra! Den här helgen är jag i Borås på elit läger och mer om det berättar jag senare. Men måste bara berätta om när en av ledarna skulle vrida och töja ut mina leder och så för jag har ont. Jag har då en sned rygg och hade vred på den så den vände på sig. Helt sjukt!
Berättar mer om det en annan gång.You know me / Thea

Likes

Comments

Hejsan! Hur mår ni idag? Själv mår jag bra! Den här helgen har varit sååå underbar. Igår så tittade jag på GG hela morgonen och sedan gjorde jag mig iordning för kalas! På kalaset firade vi min moster Theresia och min morfar Roland. Hade det jätte trevligt och mysigt. Tog såklart också en sväng till fåren och hälsade på, sååå mysigt.
Men idag då tog jag en till lång morgon. Efter det tog jag lite frukost och sedan gick jag en lång promenad men vovvarna. Städade till lillagubben och pluggade i några timmar! Gick en till lång promenad men mina vovvar efter det. Sedan pluggade jag igen. Och så såg min dag ut tills klockan var 16:33 då jag tog helgen och titta på GG igen.

You know me / Thea

Likes

Comments

Hejsan! Hur mår ni idag? Själv mår jag bra! Idag har dagen varit så skön. Måndagar är alltid sköna, fyra lektioner på hela dagen, perfekt. Jag hade matte, spansk, SO och idrott. På idortten hade vi redskap gymnastik och jag tycker själv det är så kul. Men när jag kom hem slutade jag inte skolan. Utan pluggade hela eftermiddagen. Pratade också lite med bästa vännen, lyser upp min dag. Var så skönt att bara prata lite grann. Slutade plugga runt 18:30 och sedan dess har jag tittat på GG.

You know me / Thea

Likes

Comments

Hejsan! Hur mår ni idag? Själv mår jag bra! Den här helgen har varit plugg,netflix,plugg,netflix. Jag har pluggat mest SO och lite kemi, i SO'N har jag pluggat på riksdag och regering osv. I kemin pluggade jag på organisk kemi Det var inte lika svårt som jag trodde men endå inte lätt. När jag inte pluggade tittade jag på GG och jag har nästan sett hela säsong 4 den här helgen. Gud den är så bra. Idag kikade både mormor och farmor in så det var jätte mysigt. Nått som är jobbigt fast bra är att jag kan inte plugga om det är stökigt på mitt rum. Så varje helg om jag har prov måste jag städa och damma först. Tråkigt, men det posetiva är ju att jag alltid har ett ny städat rum för ny vecka! Snaart är det höstlov också. Men jag har en musik uppsats som måste skrivas och lämnas in som hänger på min axel. Den är svår att skriva och jobbig. Tur att jag har en expert i familjen som kan hjälpa mig lite.... Vädret den här helgen har varit mulet och regnigt. Enligt mig perfekt. Skönt höstväder med doftljus och lampor och pluggande. Så även om jag fått plugga har helgen varit bra!

You know me / Thea

Likes

Comments

Hejsan! Hur mår ni idag? Själv mår jag bra! Både idag Och igår har jag haft två full späckade dagar med skola och dans. Men tänk att man kan bli så glad över att röra på fläsket. Bara släppa sina känslor fri och dansa. Som ni vet dansar jag både show jazz och street/jazz. Det är såå kul. Att få glömma alla sina problem och skolan och bara ha såååååå kul. Ennav ljuspunkterna i vardagen!

You know me / Thea

Likes

Comments

Hejsan! Hur mår ni idag? Själv mår jag bra! En här helgen så var det ju dags för mârten. Själv är jag inte ett jätte stort fan av det hela, så jag och min familj flydde fältet och hamnade i Uddevalla. Åkte i fredags eftermiddag och kom fram på kvällen. Då vi käkade lite mat och hade det mysigt. Vi bäddade sängar och myste. Sedan hände inte så mycket mer på fredags kvällen.
LÖRDAG.
På lördagen hände destomer, vi började dagen med frukost klockan 07:00 på morgon, av någon konstig anledning vaknade vi väldigt tidigt den här helgen. Så vi åkte först till Göksäter. Handlade inte så där, en mini klädroller. Men var nöjd med deg inköpet. Dom hade byggt ut ganska mycket på Göksäter. Det blev då väldigt stor holken fick mig att känna mig svimfärdig. Men jaja. Till lunch där köpte mamma,pappa,Ludde räkbaugetter och jag o Saga pannkakor. Efter Göksäter åkte vi hem och vilade ett tag. Köpcentrumet TORP stod sedan på tur. Min favorit affär där är Pondus. Hitta såååå fina grejer där. Fastnade speciellt för en jacka, men det var pris där efter. Vi kikade lite och jag köpte ett par "over knee socks" eller var det heter. Ett par gråa och ett par svarta. Även om jag inte shoppa så mycket så är jag glad över det jag köpte.
SÖNDAG.
På söndagen städade vi hela morgon/förmiddagen och gjorde oss klara för hemfärd. Men eftet som det är kanelbullensdag så käkade vu lite kanelbullar också! Det blev ett stopp innan hemfärden vilket var blomster landet och kyrkogården. På blomster landet köpte vi lite blommor till graven och hem. Lite inredning och sånt blev det också.
Sov halva hemvägen och sedan tittade jag på Youtube videos. När vi väl var hemma var det så skönt att bara lägga sig ner, slappa och se på GG. Och då såg resten av min eftermiddag ut!

You know me / TheaLikes

Comments

Hejsan! Hur mår ni idag? Själv mår jag bra! Idag så har det varit en såå jobbig dag. Började dagen med att vakna upp från en mardröm klockan 04:00. Undrar verkligen vart allt konmer ifrån. Själv drömde jag att vi bodde i trädkojor och att indianer kom med kniv och döda oss. Herregud. Haft en jobbig dag, jag har inte känt mig riktigt på topp oh kroppen har inte hängt med under dagen. Men iallafall under skoldagen hade hu en brandövning, tog typ 10 minuter sen var det klart, men nu är det gjort iallafall. När jag kom hem från skolan så var mormor här. Vi fikade med pepparkakor och bullar. Pratade lite och det kändes skönt att ha en plugg fri eftermiddag efter 1,5 vecka. Chillade och titta på GG. Tills klockan var 18:20 då jag stod och dansade i katedralen. Precis som i skolan så hängde kroppen lite efter men det gick bra ändå! Så ska nu sova och hoppas på mindre mardrömmar.

You know me / Thea

Likes

Comments

Hejsan! Hur mår ni idag? Själv mår jag bra! Idag så gick det bar i skolan. Gjorde dom vanliga grejerna. Även om jag bara hade 4 lektioner kändes det som 10 lektioner. Men en sak är ganska rolig med lärare. Dom kan säga "det bar så fint väder så jag rättade inte proven" eller " jag orkade inte börja med det igår". Dom får välja när dom ska rätta prov och andra läxor själva. Dom vill inte ta sin fritid till sånt. Men det måste hi elever göra! Undra vad lärarna hade sagt om jag hade sagt likadant om min läxa, det skulle inte vara så populärt. Så jag tycker det är lite konstigt faktiskt. Men vet ni vad jag hat gjort idag? Även om det inte ens är oktober än så har jag haft jul mys här hemma. Vi köpte pepparkakor och julmust. Mums. Så mysigt, tända ljus, mörk ute. Riktigt höst känsla (älskar det).
Lite kvalitets tid med familjen är aldrig fel, speciellt inte när man har pepparkakor och julmust.

You know me / Thea

Likes

Comments

Hejsan! Hur mår ni idag? Själv mår jag bra, är bara trött av allt pluggande. Andra helgen på taken nu jag har fått plugga. Tycker skolan ger oss lite för mycket läxor och prov. För dom vill ju att man ska ha en fritid med kanske sporter, kompisar osv. Men man har ingen chans till det om man vill satsa på skolan och få bra betyg, då tar skolan över. Vilket är tråkigt, att man måste plugga och plugga och plugga, känner mig nästan svimm färdig.

LÖRDAG.
Ja, ska vi se. I lördags så vaknade jag runt 08:00. Jag tittade på gossip girl och fick frukost på sängen. Mamma hade gjort varma mackor, på spanskt vis. Dom smakade ljuvligt. Senare på förmiddagen så plugga jag nartuligtvis. Jag pluggade mest engelska men också lite biologi och matte. På eftermiddagen tog jag det lungt. Slappade lite och sov. Mammas kompis kom sedan så vi fikade lite och hade trevligt. På kvällen gjorde jag inte så mycket, tittade på film och la mig ganska tidigt faktiskt.

SÖNDAG.
Söndag, min söndag såg nästan lika dan ut som lördagen. Fast idag fick jag ingen frukost på sängen. Men vaknade runt 08:00. Tittade på film och sedan plugga jag. Det var jag som lagade lunchen idag. Kan ni gissa vad det blev? American pancakes, om jag får säga det själv så blev dom ganska bra. Efter det så gick jag ut ett varv med Vilda och Gabby. Det har blivit en riktig höst ton i vädret, en kall ton. Men jag älskar hösten så det är bara lite skönt faktiskt. Men mammas kompis kom idag igen, fast då var jag uppe på mitt rum och tittade på film. Vilade under eftermiddagen. På kvällen så tittade jag lite på golf, packade för skolan och sedan gick jag och bäddade upp sängen. Har nu tänkt att sova lite.

You know me you love me/ Thea

Likes

Comments