Netbag: Granit 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


Jacka: Gina Tricot / Byxor: Cheap Monday / Skor: Jerns / Örhängen: Zara / Väska: Balenciaga

Likes

Comments

How pretty?!
Denna köpte jag för ett tag sedan då min tidigare från Tiger har passionerat sig ( eller mer torterats och avrättats ). Har kollat runt lite på Celiné, Gucci och andra modeller från Saint Laurent i olika mönster och färger men fastnade till sist för denna. Enkel och kommer passa bra till alla mina svarta väskor från Céline, Balenciaga och Stella bland annat.


Läppglanset kommer från Clarins och är i färgen 03. Jättefint nu till sensommaren då färgen börjar blekna.


Likes

Comments

Plagget: Trenchcoaten

Trenchen, varje höst en stilsäker vinnare fast i olika tolkningar och tappningar. I år gärna i en större och mer oversizad modell.

Accessoaren: Färgade linser 

I somras såg vi en stor trend av gula bågar vilket i höst utökats med flera färgglada varianter som exempelvis blått och lila som bilderna under. Notera att det ej är spegelglas och att ögonen forfarande syns igenom glaset.

Färgen: Rött & rosa 

Rosa som tidigare ansågs sött och flikigt blev redan tidigt förra året en trendfärg som hållit i sig. Genom att mixa dem med rockiga, maskulina eller sportiga plagg blir det oftast en fin kontrast.
En annan färg som kommer stort är rött. Gärna en åt det lite mer klara hållet.

Detaljen: Ormskinn

Djurmönster är stort och speciellt hett är ormskinn. Helst gärna på skorna som bla Acne visade i våras.

Likes

Comments

Är wow-feber i Göteborg denna helgen!

Förfester, dagsfester och efterfester där Lana del rey, The XX och Frank Ocean går på repeat. Spelar du något annat är du ungefär dödsdömd och kan du inte sjunga med i lyricsen är det bäst att säga att du har halsfluss. ( eller ok, halsfluss ifall en hipster undrar och lite rethosta om du skulle dansa in i en snygg boy..).

Iallafall, igår höll jag mig utanför festivalen. Hade en mysdag på stan med mammsen med lite shopping, en power lunch och en drink i solen på OGBGs takterass. Svensk sommar kan också.

T-shirt: Ganni Kjol: Jigsaw

Hittade en bra spegel inne på Cos provrum. Blev lite kö men var ju tvungen att få till en bra bild till bloggen och er hehe, give me a break..

Åt en jättegod bolognese med mammsen på Fratelli Gradelli till lunch. Ett supermysigt italienskt ställe som endast är öppet för frukost, brunch och lunch.

Likes

Comments

Friday again, yeah!
Har haft en lugn morgon. Ni vet en sådan med en lång sovmorgon, nyhetsmorgon i bakgrunden och att teet hinner bli kallt innan man måste rusa iväg.

Gillar att lägga lite extra kärlek på frukosten när jag har tid så idag gjorde jag en superenkel och god melonsallad. Du börjar med att hacka melonen i lagom stora bita. Riv sedan ner några blad av den färska basilikan samt några droppar citron eller lime. Avsluta sedan med olivolja och alternativt lite honung.
Enjoy!

Recept
- Vattenmelon
- Färk basilika
- Lime / Citron
-Olivolja
- ( Honung ) 

Likes

Comments

Fast ännu halva augusti återstår har en preview av höstkläderna redan nått butikens hyllor och galgar. Har redan börjat fylla på min lista gällande inspiration, kommande köp och önskningar.
Här är vad som står högst upp just nu.

Céline " Edge"
Manchester - Mango
Röd kjol - Rodebjer

Likes

Comments

Reverse
Greece - Crete - Makrigialos

Likes

Comments

Hej bebbes!
Har mer eller mindre levt på NK den senaste dagarna, så i torsdags packade jag väskan och drog en weekend till Höganäs.
Tjejsnackade med bästis framför kakelugnen och blev småfulla på Prosecco, myste med hundvalpar och skrotade kostcirkeln för glass. Finns inget bättre än svensk sommar, även fast det mesta regnar bort..

Ser ut som jag läser My residence men gör jag inte, Femina ligger under..

They see me rollin

Byxor: Filippa K / Solisar: Celiné / Jacka: Rock n blue / Väska: Celiné / Weekendbag: Tiger

I väntan på tåget tillbaks mot GBG. Ingen outfit för modeveckan men jag reser inte i jeans eller short även fast restiden ligger på endast 2 timmar. För obekvämt så händer inte.
Gillar speciellt Filippa K och Totemé. Chict, bekvämt och sylish på samma gång.

Likes

Comments