Byxor: Filippa K / Jacka: Zara / Mössa: Gant rugger / Solisar: Nya från Nividas / Skor: Ballys

Likes

Comments

Älskar sneakers och älskar svenska märket Eytys. Detta är mitt andra par. Kliade i fingrarna redan i vintras men antagligen har tomten blivit senil och glömsk under det senaste halvåret för inte låg det någon skokartong under granen..
Tur nog fanns de kvar till rean så just nu är det dessa fluffisar och mina gosiga Ballys jag främst traskar runt i. Känns så vårigt och fräscht med vita skor, bara lite varmare plusgrader och solen som saknas.

Likes

Comments

12 bilder av mig i ett inlägg, är det inte underbart? ( borde faktiskt klämt in 4 till bara för att göra det ännu mer ego, fan..).


Idag är det 23 februari, min dag och hela svenska folket flaggar åt mig. Vilket kanske också har att göra med att söta prinsessan Estelle fyller år men på min blogg är det egentligen strunt samma. Min blogg, mina lagar och som äldst går störst först!. Kort sagt bästa dagen med tårta till frukost, lunch och middag + snälla föräldrar som inte är tillåtna att klaga på mitt klädberg i fåtöljen och mys hemma. Kompisar, släkten och Göteborgs dansgolv får istället tagga upp sig till helg, hoppas vi ses!

Likes

Comments

Kaffe och frukost på Crème

Shopping! Blev helt kär i Rodebjers vår och sommar kollektion, wow! En av mina favoriter i vår tillsammans med Filippa K av de nordiska designerna. Om jag inte haft endast ett handbagage hade jag gått loco.

Redo för bellini och bus på Stockholms gator. Började kvällen på Taverna Brillo där självaste Benjamin Whalgren satt och tindrade vid bordet bredvid. Hallå men varför swipa när hans drömtjej satt 1 m ifrån, dagen ungdomar, snark...

Världens ( ok efter mormors) bästa köttbullar på Riche

Den mysiga shopen på cafét Snickarbacken.

Likes

Comments

Hela outfiten finns på min insta thea.hansson eller så kikar ni in här under tisdagen. Makalös cliffhanger, oh yes I know!

Likes

Comments

Förstår inte hur det kan vara såå svårt att hitta bra modebloggar.
Känns som att de flesta kör på samma gamla spår. Antingen är uppdateringen bra, fina kläder och mycket träning blandat med brunch bilder eller så hittar du det där guldkorn med med en usel uppdatering.

Därför kommer jag emellanåt bjuda på ett bloggtips som jag finner inspirerande. Ingen Veckorevyn och Solo i bloggformat, här snackar vi stort. Elle, Vogue och Costume!

Så först ut..
Hanna MW, antagligen någon de flesta redan har full koll på.
Hon är inte lagom, är ofta tidig med trender och tar otroligt fina bilder vilket nästan får dig att känna lukten utav sommar i Italien. Hennes uppdatering är inte den bästa men pga att hon leder Sverige ligan tillägnas det första inlägget just henne.
Hannas blogg hittar ni här
Likes

Comments