Header

photography

Mina bilder
Personen på bild: Luna
@cherryyybbomb på instagram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Som ni säkert märkt så har min närvaro här på bloggen blivit minimal sedan skolan började. Men vill bara säga att jag ska försöka uppdatera oftare men att det förmodligen bara kommer vara bilder jag tagit och inte så mycket "personliga" inlägg. Egentligen så skapade denna blogg endast för att kunna lägga upp foton här. Det är det jag tycker är roligast så ska försöka hålla mig till det. Hoppas ni alla mår bra och att jag inte försvinner igen!

Vi hörs!

Tjejen på bilderna heter Maja. Om ni klickar på bilderna så ska det finnas en direkt länk till hennes Instagram. Men jag skriver det här också: @maja_marcusson

Likes

Comments

life, my day in pictures, photography
don't rain on my parade

Jag åkte till Karlstad Pride idag med en vän.
Har planerat att åka dit hela året men när vi satt där på stationen och väntade på bussen så kände jag bara hur det inte kommer gå.
//
Tyvärr hade jag rätt och var tvungen att lämna pride paraden och gå därifrån. Alla intryck och känslan av utanförskap blev för mycket.
//
Slutade med att sitta på espresso house med musik i lurarna. Medan jag väntade på mamma så drack jag espresso och redigerade de bilder jag tog. Jag hade med mig kameran men tyvärr blev det bara iphone bilder.

Likes

Comments

photography
luna 

Bilderna är tagna med antingen min Iphone 7 Plus eller min canon 700D. (med ett 50mm objektiv)

Tack Luna för att jag fick fota dig!

*mer av Luna hittar ni på hens instagram*

@cheryyybblomb

Likes

Comments

photography

Bilderna är tagna med;

Canon 700D- 50mm objektiv

Iphone 7 plus kameran

Cred till Luna som tog bilder på mig och lyckades få några bra fast jag var extremt obekväm

Likes

Comments

my day in pictures, photography
let's go get away

//
Bilderna är från idag när jag och mamma var i Stockholm. Vi åkte bara upp över dag för ett event angående afro-hår. Det blev en hel dag av information om skötsel av afro-hår och fick även prata med mycket trevliga människor. Hade egentligen tänkt mig att fota mer men var upptagen att gråta över alla söta afro-svenska barn som var där. Förlåt för att jag är så inaktiv. Gymnasiet har startat och jag är så skal-trött som man kan vara och jag räknar redan ner dagarna till närmsta lov. Nu blev det ju även dubbla inlägg vilket inte var planerat. Inlägget innan detta skulle jag publicerat förra helgen men jag glömde tydligen trycka på "publish" hahah. Men nu ligger även det ute. Hoppas ni haft en bra lördag, så hörs vi kanske snart!
//

buy saturation ll by Brockhampton

Likes

Comments

life, my day in pictures, photography
late night hang outs

Mina planer för igår kväll var att åka till gymmet för att sedan ta en tidigt kväll.

Så blev det inte.

Tilde dök upp i mitt hus och det slutade med att vi mötte upp med Tilda och Julia. Vi fyra samt Tildes kille och en kompis var i skateparken (edgy!!) och umgicks. Efter det åkte vi hem till Tilda för att äta godis och prata. Kom hem alldeles för sent men kvällen var bra. Så här får ni lite bilder!

Puss på er!

Likes

Comments

life, photography
a  small weekend adventure 
//

I torsdags spontan bokade mamma och jag ett hotellrum på ett hotell i närheten av Mall of Scandinavia. Det hette The Winery Hotell Det var super mysigt med vintema. Ska definitivt åka dit som myndig då de erbjuder vin av alla sorter!

{Bilderna under här är från hotellets lobby samt fasad}

//
//

Mamma och jag spenderade två dagar inne på Mall of Sweden. Det var trevligt även fast mamma var fast i Pokémon go. Hon har även varit krasslig hela resan vilket var tråkigt. Älskar hur köpcentret var byggt. Det svalde folk så det kändes inte trångt eller folktjockt vilket jag och min ångest gillar. Det blev inte så mycket shopping för min del då jag inte riktigt behöver något just nu, och eftersom jag ska köpa en stol till mitt skrivbord. Men hittade några fynd ändå som jag kanske visar i ett annat inlägg. Men här kommer ytterligare några bilder. Tog dem när mamma och jag gick tillbaka till hotellet på fredagskvällen. Husen står vid Friends Arena och om jag inte har fel, så är det Friends Arenas egna hotell.

//
//

Likes

Comments

my day in pictures
(n) a lover of rain who finds joy and peace of mind on rainy days

Idag gick jag upp "tidigt" och hoppade över gymmet idag. Istället försökte jag filma videos till min youtube kanal. (men det gick inte bra) Tog även lite självporträtt. Avskyr verkligen att ja självporträtt men jag blir bara bra på bild när det är självporträtt och det finns ingen annat som kan ta bilderna åt mig. :)
//
Lyckades precis hinna klart med video redigeringen innan jag drog mig iväg hem till Tilda för lite film-mys med glass, hallon soda och frukt/bär.
//
Mitt mat-intag har varit usel idag! Åt frukost, glass till lunch och burger king till middag. Men tror det är nyttigt för mig att ibland försöka bryta mina rutiner. Och dåliga måltider är ju bättre än inga ändå.

puss på er

Likes

Comments