View tracker

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Hej på er, hoppas eran dag har varit bra. Jag har precis varit ute på en väl behövd springtur. Dessutom var vädret på topp vilket det varit hela veckan. Känns så skönt att det nästan är vår. Planerna för veckan är inte så många utan det blir ut och äta i helgen och förhoppningsvis mer springrundor. Nu hade jag bara tänkt duscha, äta och plugga lite kanske.

Ni får ha det så bra, puss

Likes

Comments

Hej på er , hoppas ni har haft en bra helg och vecka. Fredagen och lördagen spenderades med Anna. Idag har jag fixat naglarna och inhandlat lite saker, senare idag står plugg på schemat.

Ni får ha det så bra , puss

Likes

Comments

Hej
Hoppas ni har haft ett gött sportlov eller kommer ha ett i alla fall. Själv spenderade jag veckan i stöten. Imorgon bär det dock hem. Känner ändå att det ska bli skönt att komma in i rutinerna igen.

Ni får ha det så bra, puss

Likes

Comments

Hej
Det va ett tag sen nu, haha typ alla mina inlägg börjar på samma sätt. Dagens höjdpunkt var en inställd lektion. Imorgon väntas fredag och helg, inte helt fel enligt mig. På lördag blir det myskväll med tjejerna och på söndag brunch med familjen, nästa vecka bär det av till fjällen.
Ni får ha det så bra , puss

Likes

Comments

Hej , det va ett tag sen nu. Sitter här och pluggar till 2 prov som äger rum imorgon. Planerna för helgen är kanske att träffa Selma men annars inte så mycket. Nästa vecka är det inte häller så speciellt mycket förutom att jag är birthday girl på onsdag ;)

Ni får ha det så bra

Likes

Comments