Heisann! På torsdag bestemte jeg meg for å lage en liten vlog. Det er ikke stort, men jeg synes det er veldig gøy å prøve ut nye ting! Om 15 minutter skal jeg ut døren og bevege meg mot jobb. Beklager forresten for den dårlige kvaliteten.. kameraet mitt egner seg nok best for bilder og ikke video. Fortell meg gjerne om dere likte videoen! Klem.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Heisann dere! Hvordan har dere det? Her i hovedstaden har det blitt så kaldt at vinterjakken er både funnet frem og brukt! I går var jeg og kjæresten i Vigelandsparken (punkt 6 på oktoberlisten, check!), og for en fin plass! Vi gikk rundt å sippet på hver sin kakao med krem, mens vi kikket på de mange forskjellige statuene. Kameraet ble dessverre ikke med, og derfor ble det ikke tatt noe spesielt med bilder, men M knipset noen før vi skulle sette kursen hjem igjen, så dere får kose dere med dem, hehe;-) Om en time skal jeg sette igang med middagen, og i dag blir det hjemmelagde kjøttkaker, ovnsstekte potetbåter, brokkoli og peppersaus. Nammis! Etter det drar M på skolen, og jeg setter meg ned med litt skolearbeid. Til kvelden skal vi på spillkveld hos Caroline og David, så det gleder vi oss til! Hva er planene deres for resten av dagen? Klem.

Likes

Comments


Mandagen er her igjen og det er på tide å starte på en ny uke med nytt giv. Jeg håper dere har fått ladet batteriene i helgen, for det er ingenting som er bedre enn å føle seg kvikk og opplagt når mandagen først kommer. For meg blir det en ganske ensformet dag i dag med time etter time med anatomilesing, men slike dager må til det også. Heldigvis har jeg både pizza og PepsiMax, og det hjelper mye når hjernen begynner å svirre.


M dro opp til familien sin i går, og kommer ikke igjen før utpå kvelden, så jeg har hele leiligheten for meg selv! Jeg skal prøve å gjøre meg ferdig med alt skolearbeidet til han kommer hjem, slik at kvelden kan brukes til tv-titting og kos ♥ På onsdag venter en 12-timers lang forelesning dag på meg (huff), men etter det blir det bare kos! Begge brødrene mine kommer nedover til helgen, og dette gleder jeg meg til, er en stund siden vi har sett hverandre! Vi snakkes i morgen, ha en fin mandag dere ♥

Likes

Comments

07.27: Vekkerklokken har nå slumret i snart en halvtime, og jeg bestemmer meg for at det er på tide å stå opp. Jeg ruller meg over M som fortsatt ligger å snorker fredfullt, og tusler inn på badet.

08.00: Frokost er inntatt, og jeg setter meg ned i sofaen for å lese over teorien en siste gang.

09.09: Det er på tide å komme seg ut døren og opp til trikken, og M har stått opp og er så snill at han følger meg helt til skolen. Heldig jeg er!

09.52: Jeg møter resten av gjengen som også skal ha praktisk prøve i kantina på skolen, og vi setter oss ned og diskuterer alt fra blodtrykk og puls til sengeredning og tannpuss. Bare 20 minutter igjen til vi må gå til garderoben..

12.15: Den praktiske prøven er ferdig, og jeg har bestått! Alt gikk kjempebra og jeg er superletta for at jeg er ferdig. Hardt arbeid er virkelig verdt det. Jeg hiver av meg det hvite arbeidsantrekket og forlater campus med et stort smil om munnen.

12.49: Jeg er hjemme igjen, og M møter meg i døren og gratulerer meg med en stor klem. Han får på seg en jakke og sko, og vi spaserer oss en tur opp til butikken for å kjøpe inn noe godt til kvelden. Som vanlig er det fredagspizzaen vår som står på menyen.

14.13: Det tar ikke lange tiden før jeg må sette meg ned med skole igjen, og nå er det anatomien sin tur. M tar seg en tur ut, og jeg setter meg godt til rette med et glass saft og med macen på fanget.

19.57: Endelig ferdig med dagens anatomiøkt, og det er på tide å sette igang med middagen. Jeg knar sammen deigen mens M kutter opp chorizo og tomat. (Et lite tips til dere som er glade i chorizo: Da vi var i Sverige kjøpte vi med oss en chorizopølse, og hjelpes meg det var et lurt innkjøp! Mye bedre smak, og ikke minst mye billigere enn å kjøpe vanlig oppskjært chorizo.

23.14: Pizzaen er så godt som spist opp, og både 2 og 3 episoder av Okkupert har blitt sett. Nå er det tid for senga før det blir tidlig opp i morgen. Natta ♥

08.43: Det er endelig ordentlig helg, og jeg tillater meg å sove en time ekstra før jeg setter meg ned for å øve til anatomi. Vi har nemlig en flervalgsprøve på tirsdag som vi må få 60% riktig på for å kunne ta eksamen.

13.20: Oi som klokken har gått! Det er på tide å begynne å ordne seg til jobb. Jeg hopper opp fra sofaen og tripper inn på badet.

15.27: Vi sitter på trikken på vei inn til sentrum og jobb, men aller først må vi innom G-sport for å kjøpe et par svarte joggesko som jeg må ha på meg på jobb. M finner meg et par svarte Nikes og kursen går mot kassen.

16.20: Dørene åpner seg inn til hotellet og 5 og en halv time med hard jobbing står foran meg.

22.01: Litt vond rygg, men fornøyd med arbeidsdagen! Endelig hjem nå ♥ M møter meg i resepsjonen så jeg slipper å gå hjem i mørket, og i vesken har jeg med noen godt fra jobb som han skal få.

23.14: Sent, men trygt hjemme. Jeg faller ned på sengen og gjør meg klar til å sove, men først dagens episode av Side om Side. Aldri en lørdag uten! Jeg smådupper i løpet av hele episoden, og kjenner virkelig at jeg har vært på jobb. Sovner med god samvittighet noen minutter senere! Håper dere har hatt en fin helg, fortell meg gjerne i kommentarfeltet! Takk for at dere følger meg ♥

Likes

Comments


Et fargerikt silkesjal har vært i vinden i lang tid, og det er ikke rart! Det er fint, enkelt, stilrent, og man kan bruke det til så mangt. Et enkelt sjal kan piffe opp et hvert antrekk, eller være det lille ekstra som setter prikken over i'en. Nå til høsten ville jeg kombinert det med et helsvart antrekk, og knytt det rundt halsen, eller bare helt enkelt rundt hestehalen, til kule jeans og en tykk og god ullgenser. Sjalet kan også knyttes rundt håndleddet som et superfint armbånd. Her er det bare å bruke fantasien! Sjalet mitt er fra Missoni, og det var snilleste M som overrasket meg med det!


Jeg håper dere har hatt en knalldag hittil. Nå står det pasta og hvitløksbaguetter på menyen, før jeg setter kursen mot skolen for å gjøre de siste øvelsene før praktisk prøve i morgen! Det både grues og gledes. Om dere styler deres sjal på noen andre måter, vil jeg gjerne få tips i kommentarfeltet. Vi snakkes i morgen! Klem fra meg

Likes

Comments

Q&A

Hvordan snakke med crushet ditt, og ta det første steget?
Hva skal jeg si her da.. jeg er ikke spesielt flink til dette selv, haha! Hopp i det, og vær deg selv. Ikke vær redd for å ta initiativ, nyt følelsen av å være forelsket og se hvordan det går! Ting skjer alltid for en grunn, enten om det blir et positivt eller negativt utfall.

Er forventningene om å bo for seg selv oppfylt? Eller er det vanskeligere enn du trodde?
Å bo for seg selv er såå deilig! Det som er vanskelig er vel at jeg er så langt borte fra resten av familien, men tar heldigvis bare 1 time med fly!

Favorittfilmen din?
Åå, så vanskelig å velge! Det står mellom The Proposal eller What To Expect When Expecting! Begge to er herlige komedier.

Hva gjør du på dårlige dager, for at dagen skal bli "bedre"?
Tenker over hvor heldig jeg er, setter på Friends, og tar meg en liten time-out!

Hvordan finner du ut hvilke klær som passer sammen? Digger klesstilen din!
Tusen takk, så hyggelig å høre! Jeg har alltid vært interessert i mote og stiler, og har vell funnet ut hvilke klær som passer sammen, og som ikke minst passer meg etterhvert som tiden har gått. Som oftest har jeg noen "go-to" plagg, også prøver jeg meg frem til hva jeg synes ser bra ut. Hvilke klær som passer sammen, kommer helt an på hvordan din stil er, og hva du synes er fint!

Føler du studiet du går passer perfekt for deg, eller har du andre ideer på lur?
Jeg har alltid hatt lyst til å bli noe innen helsefaget, og da jeg skjønte at å bli lege var for vanskelig, så ble det sykepleier, og det er jeg ganske fornøyd med. Om jeg skulle hatt noen andre ideer på lur så hadde det nok vært noe innen ledelse.

Beste og verste egenskaper?
Mine beste egenskaper må være at jeg er målrettet, organisert (men også et vimsehode) og at jeg prøver å ikke dømme folk før jeg blir kjent med de. Mine verste egenskaper er at jeg er sta som et esel, haha, og at jeg har for høye forventninger til meg selv.

Hvordan er det å bo i hovedstaden?
Det er utrolig artig, og det passer meg perfekt! Jeg elsker storbylivet, og liker meg aller best i travle gater med mye spennende å se på. Her er det alltid noe å finne på, og alltid noe som skjer, så det er sjeldent at man kjeder seg!

Hva har du alltid med deg i vesken?
Lommebok, nøkler og mobil! Haha, enkelt og greit.

Foretrekker du å ringe eller sende melding?
Det kommer faktisk helt an på situasjonen og hva det gjelder, så jeg vil nok si at det går for det samme!

Når er den perfekte alderen for deg å få barn, bli gift osv?
Selv har jeg alltid tenkt at jeg skulle bli en ung mor og få barn allerede i midten av 20-årene, men jeg vil fullføre utdannelsen min og ha jobbet en stund før noe sånt blir aktuelt! Å gifte meg vil jeg derimot gjøre når jeg har "settled down" på plassen jeg vet jeg vil bo og har en bra jobb.

Beste/kjekkeste fag på studiet?
Hittil har jeg bare hatt 2 fag eller emner, men emnet som omhandler anatomi, fysiologi og biokjemi synes jeg er det kjekkeste. Det er utrolig mye man skal lære og sette seg inn i, og ikke minst kunne i løpet av bare noen få måneder, men det er kjempespennende!

Kan du lage innlegg om sminkerutinen din?
Ja, det kan jeg gjøre!

Hvor ser du for deg selv om 10-20 år?
Om 10-20 år så jobber jeg forhåpentligvis som operasjonssykepleier eller jordmor på østlandet eller oppe i Møre og Romsdal. Jeg har 1-2 barn, en liten Maltipoo og et hus som jeg har vært med på å designe selv. Og en mann da selvfølgelig, hehe.

Hvem er dine topp 5 bloggere?
Jeg er veldig dårlig til å lese blogger, tro det eller ei, men jeg har min klare favoritt og det er Eirin Kristiansen. Før leste jeg også både Aurora Mohn, Annijor og Erica Kvam sine blogger.

Hvordan ser din "perfekte dag" ut?
Våkne tidlig, spise en god frokost under det hvite pelspleddet mitt mens jeg oppdaterer meg på sosiale medier. Tar meg god tid på badet før jeg og M tar en liten svipptur inn til sentrum. Kikke i butikker, drikke hver sin kopp med kaffe på en koselig kafé. Lage en god middag, kanskje bake noe, tenne lys og se på en bra serie på tv'en.

Likes

Comments


Hei dere! Hvordan har dagen deres vært? Solen ser ikke ut til å forsvinne her i Oslo, og deilig er det! Som jeg nevnte såvidt i gårsdagens innlegg, så ventet jeg på en spennende pakke i posten, og i dag kom den! Jeg har ventet og ventet og ventet, og jeg er overlykkelig nå som det endelig er her. Jeg har fått mitt helt eget Olympus Pen kamera! ❥ Jeg har lest og studert og lurt på hvilket kamera jeg ville ha, og da jeg leste positive kommentarer fra a til å, så bestemte jeg meg for å gå for dette.


Åå som jeg gleder meg til å ta fine bilder av både antrekk, mat, interiør og mye annet forskjellig! Å blogge blir noe helt annet når du føler at du har utstyret som du trenger. Hele looken på bloggen blir forandret når mobilbildene ikke lenger pryder i innleggene, men heller fine bilder tatt med et ordentlig kamera. Jeg klarte selvfølgelig å glemme å kjøpe SD-kort, så om litt skal jeg ut døren igjen for å kjøpe dette, sånn at jeg kan begynne å ta bilder. Håper dere er like spente som meg, og at dere gleder dere til fine bilder av hverdagen min ❥ I morgen kommer forresten svar på q&a, så fortsett å stille spørsmål. Ha en fortsatt fin kveld, dere! Klem.

Likes

Comments

Q&A

Heisann dere! Håper dere har hatt en super dag hittil ❥ I dag har vært en kjempefin dag her i hovedstaden, og jeg har vært ute av leiligheten i ett strekk siden klokken ett. Om litt kommer min kjære venninne Caroline på besøk for å farge og klippe håret mitt, og jeg gleder meg som et lite barn. Endelig forandring! Jeg kan knipse noen bilder og dele med dere i morgendagens innlegg. For noen dager siden kom jeg også på at det kanskje var lurt å ha en liten Q&A her på bloggen, slik at dere kunne stille meg all slags spørsmål som dere lurer på, og på denne måten blir litt bedre kjent med meg. Hva tenker dere? Legg igjen spørsmål om alt dere lurer på, så skal jeg svare dere! Klem ❥
(PS! I morgen får jeg forhåpentligvis noe spennende i posten)

Likes

Comments


Høsten har startet for fullt, og det er ingen annen årstid jeg elsker mer. Gode ullgensere, store skjerf, tente stearinlys og en kopp med varm drikke.. ingenting er bedre ❥ En av mine absolutt forbilder, Eirin Kristiansen, har en spalte som hun kaller "1o ting jeg vil gjøre i...", og jeg tenkte at dette ville jeg også prøve ut! Så her kommer 10 ting jeg vil gjøre i oktober. Legg gjerne igjen en kommentar og fortell meg hva som er på din liste!

1. Drikke mer vann. Jeg har aldri vært flink til å drikke de 2 literne jeg skal, så denne måneden vil jeg virkelig skjerpe meg her. Det gjør både godt for utsiden og innsiden ❥

2. Være mer med venner. Midt oppi et fulltidsstudium og en jobb, har det blitt vanskelig å være så mye med venner som jeg egentlig vil. Kvelder med brettspill, god mat og et glass vin, eller en tur på kafé, er noe av det jeg liker aller best. Det gir det ekstra lille overskuddet som gjør uken et par hakk bedre.

3. Lage flere typer middager, Når dere er et kjærestepar som begge elsker både pizza og pasta, så blir det fort lite variasjon på middagsfronten. Men for en stund siden fikk jeg "Trines mat" av mamma, med mange gode oppskrifter, så her skal jeg plukke meg ut noen middager og sette igang å lage. Kanskje vi finner oss en ny favoritt?

4. Trene minimum 3 dager i uken. I det siste har jeg virkelig vært lat på treningsfronten, og dette vil jeg gjøre noe med. Trening gir så mye overskudd, samtidig som du får et kick til å spise sunnere. Treningssenteret mitt ligger også bare noen få trikkestopp unna, så her er det ingen unnskyldning!

5. Være effektiv med skole slik jeg kan slappe av med god samvittighet. Dette synes jeg er et viktig punkt, og har selv erfart at skippertak ikke er veien å gå dersom du ikke vil stresse mer enn du må. Derfor vil jeg sette av tid der jeg jobber konsentrert og kun med skole, slik at jeg senere på dagen kan slappe av med god samvittighet, og gi oppmerksomheten min til venner, familie og kjæreste.

6. Dra med kjæresten til Vigelandsparken. Ja, du leste rett. Jeg har bodd i Oslo i snart 3 måneder og har ennå ikke besøkt Vigelandsparken. En søndagsformiddag og en papirpose med et par sjokoladecroissants.. Kos! Det må vi bare få til så fort som mulig.

7. Begynne å spare til hund. Helt siden jeg var 5-6 år, har jeg hatt Bichon Frisé. Lille, rare og søte Lea. Nå som jeg har flyttet, har jeg begynt å kjenne på at jeg vil ha min egen hund; en Maltipoo. Det blir derimot ikke før om 1 år, eller mer, men er aldri for tidlig å begynne å spare.

8. Bli flinkere til å pleie huden min. Nå som kaldere tider er godt i gang, er det viktig å pleie huden sin godt. Jeg tenker å gå til innkjøp av en skikkelig god fuktighetsgivende ansiktskrem, og også en til resten av kroppen.

9. Sette penger på BSU-kontoen. Mamma var så snill at hun åpnet en BSU-konto for meg for noen år siden, og det er så smart å ha en slik konto! Enkelt og greit så vil jeg begynne å sette et lite månedlig beløp inn. Det blir fort mye penger:-)

10. Få fikset den knuste mobilskjermen min. For en stund siden mistet jeg mobilen rett ned i flisene på badet, og skjermen sprakk opp som is. Det er en hverdagslig irritasjon, så de tusen kronene det koster for å få fikset skjermen, må bli brukt. (Og kanskje noen hundre kroner til et deksel).

Likes

Comments


Hei fine lesere! Jeg vil starte med å si tusen takk for alle de fine kommentarene dere har lagt igjen, og at såpass mange har klikket seg inn og lest. Det gir motivasjon, glede og en uendelig mengde takknemlighet.
I dag sto jeg opp klokken 8, selv om det er lørdag og jeg gjerne skulle ha sovet et par timer til. Da klokken slo 09.09 tråkket jeg over dørstokken på vei ut; turen skulle nemlig gå til skolen og simulteringslabben for å øve til praktisk prøve. 2 timer senere var jeg ferdig, men slik et vimsehode jeg er, klarte jeg selvfølgelig å glemme igjen mobilladeren på skolen. Det resulterte i at kjæresten måtte bli med meg en tur tilbake. M knipset noen bilder av meg på vei hjemover, og både buksa og genseren er fra Elsa Hosk sin kolleksjon med BikBok. Elsker begge plaggene! På timeplanen i kveld står det hjemmelaget pizza med mozzarella, tomat og chorizo og side om side på tv'en! Ett av de aller beste programmene om du spør meg. Hva har dere gjort på i dag? Håper dere har hatt det supert. Xo

Likes

Comments

@theaflaate