jahapp var det den enda solen vi fick? :(

idag har det varit kallt,regnigt och molnigt inte kul alls. Vart tog det fina vädret i vägen var ju såååå skönt.
Aja nu släpper vi vädret och håller tummarna på att det ska bli bättre snart igen! Vill ju ha sol och 24°C eller vad säger ni?

Till skolan istället.
Jäklar vad mycket det har varit nu i slutet med alla NP plus andra läxor mestadels inlämningar. Har ju inte tid med något nu för tiden, det första man gör när man vaknar är att gå igenom läxan för att man ska ha ett prov på morgonen. Men är cirka 3 veckor kvar nu så det är bara att härda ut. Denna vecka som kommer nu ska jag ha So religion NP och engelska
prov/test så håll tummarna för mig att det kommer att gå bra. Tänker på er andra som också har NP och hoppas det går bra för er alla.

Nej nu ska jag fortsätta kolla på eurovision, tycker inte någon har varit bra ännu men vem vet kanske kommer någon snart.

Ha det bäst!!Xx

Likes

Comments

Vill verkligen göra något med mitt hår. Funderar på att göra det lite blondare eftersom att sommaren närmar sig och man blir brunare och det är då jag tycker att det kan vara snyggt med lite blondare hår. Men vet inte hur blondt dock då jag inte passar i väldigt ljust blondt men något där i mellan kanske. Gillar verkligen Mathildas hårfärg på denna bild så jäkla snyggt när man är brun!!  Så blir kanske något åt det hållet fast snäppet mörkare.
Hoppas ni alla får en fortsatt bra helg!Xx

Likes

Comments

Usch vad trött jag är, är nog för alla nationella och andra provn.Skolan tar kål på mig! Men nu är det bara en månad kvar till sommarlov så får tänka åt det positiva hållet istället. Kom nyss hem efter ett gympass med Tilda och efter det åkte vi och beställde sushi villket behövs efter träningen blir alltid så hungrig då. Så sitter nu med pappa och äter sushi och kollar på Berg och Meltzer.

Ha det bäst!Xx 

Likes

Comments

Vaknade idag vid 9:00 och var faktiskt först upp av familjen idag hahah inte ofta det händer. så gick upp och gjorde lite amerikanska pannkakor. Blev väldigt gott, nu sitter jag och kollar på Svenska Hollywoodfruarna sen vet jag inte vad jag ska hitta på blir nog att bara ta det lungt och kanske försöka gå ut på en promenix.
Ha det bäst!!Xx

Likes

Comments