Hej på er snyggingar!
Jag har som sagt varit väldigt dålig på att blogga men ska nu börja med det igen.

I ett gammalt inlägg skriver jag om att jag funderar på att gå på en skola som låter mig få en utbildning inom djur men att jag var osäker på om jag skulle börja där då detta innebar att jag var tvungen att bo på internat på vardagarna, då jag bor för långt bort för att orka pendla varje dag. Men ja jag valde detta gymnasium och jäklar vad jag trivs bra!
Har väldigt goa klasskamrater. Några av mina klasskamrater bor även på internatet, har kommit väldigt nära 6 goa tjejer 5 utav dom bor också på internatet.

I måndags fick vi lära oss att klippa kor det var lite läskigt och jobbigt då maskinen väger ganska mycket. och i torsdags fick vi klickerträna hönor. Vi har även fått klickerträna hundar. Vad denna vecka har att erbjuda får vi se.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er snyggingar!

Jag började denna dag med panik då jag idag hade foder prov som jag trodde att jag inte kunde något på men det gick hyfsat bra då jag plugga hela morgonen. Jag började idag 8:20 var sååå jobbigt att komma upp ur sängen!! Snoozade minst 3 gånger, men kom som tur var upp.

När pappa hämta mig så åkte vi och handlade sedan när jag kom hem så sminkade jag mamma då hon skulle ut och träffa sina arbetskamrater. Blev väldigt nöjd med sminkningen enkel och snyggt. Efter jag hade sminkat henne så var det dags att åka iväg med henne så jag följde med då det var pappa som skjutsade och vi skulle beställa pizza efter det, var väldigt gott!;) Sen så har det inte hänt något mer sitter just nu och lyssnar på musik och kollar Instagram.

Likes

Comments

Dags att börja blogga igen eller vad säger ni?

I detta inlägg tänker jag tipsa om snygga vinterjackor och skor.

Likes

Comments

jahapp var det den enda solen vi fick? :(

idag har det varit kallt,regnigt och molnigt inte kul alls. Vart tog det fina vädret i vägen var ju såååå skönt.
Aja nu släpper vi vädret och håller tummarna på att det ska bli bättre snart igen! Vill ju ha sol och 24°C eller vad säger ni?

Till skolan istället.
Jäklar vad mycket det har varit nu i slutet med alla NP plus andra läxor mestadels inlämningar. Har ju inte tid med något nu för tiden, det första man gör när man vaknar är att gå igenom läxan för att man ska ha ett prov på morgonen. Men är cirka 3 veckor kvar nu så det är bara att härda ut. Denna vecka som kommer nu ska jag ha So religion NP och engelska
prov/test så håll tummarna för mig att det kommer att gå bra. Tänker på er andra som också har NP och hoppas det går bra för er alla.

Nej nu ska jag fortsätta kolla på eurovision, tycker inte någon har varit bra ännu men vem vet kanske kommer någon snart.

Ha det bäst!!Xx

Likes

Comments

Vill verkligen göra något med mitt hår. Funderar på att göra det lite blondare eftersom att sommaren närmar sig och man blir brunare och det är då jag tycker att det kan vara snyggt med lite blondare hår. Men vet inte hur blondt dock då jag inte passar i väldigt ljust blondt men något där i mellan kanske. Gillar verkligen Mathildas hårfärg på denna bild så jäkla snyggt när man är brun!!  Så blir kanske något åt det hållet fast snäppet mörkare.
Hoppas ni alla får en fortsatt bra helg!Xx

Likes

Comments