Hej alla vackra där ute!

Idag tänkte jag snacka lite om otrohet, om hur ont det kan göra i hjärtat.
Att vara otrogen mot sin partner kan vara något utav de vidrigaste man kan göra mot en annan människa. Antingen är man så kåt av sig att man inte klarar av att vänta på att sin partner ska komma hem. Eller så har man inga känslor kvar.
Oavsett vad de gäller, så kan detta göra så fruktansvärt ont på "offret".
Jag har själv blivit utsatt för detta, så jag vet.
Att man kan sjunka så lågt är ofantligt för mig.
GÖR SLUT MED DIN PARTNER ISTÄLLET.
Alla ni som blir utsatta för detta, ni är starka och bara spring ifrån den personen oavsett hur mycket ni älskar er partner så är hon/han inte värd dig.
Kan man sjunka så lågt att man går och strular med en annan när man är i ett förhållande, så ska han/hon inte betyda något för dig. Du ska försöka glömma honom/henne.
Har det hänt dig, så tillåt dig själv under en bestämd tid att vara deppig och bara gråt ut. Stanna hemma eller gå ut med vänner, gör det som känns bäst för dig. Efter den perioden, gå vidare med ditt liv.
Du är så mycket starkare än din partner som är otrogen mot dig. VISA att du klarar dig hur bra som helst utan den.

Nej nu ska jag vidare, ha de bra mina amigos! Kom ihåg att de inte är dig det är fel på. Puss❤


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

When life puts you in tough situations, don´t say why me say TRY ME

Det var för ungefär 2 år sen som det hemska hände i mitt liv.
Jag skulle ut och handla en vanlig söndag kväll, inför min resa ner till skolan dagen efter. Då gick jag i skolan i den skånska byn Skurup.
När jag skulle gå och säga till en familjemedlem att jag stack ut så utbrast det ett bråk. Som senare slutar i fysiskt bråk, hen slår och sparkar mig så jag får blåmärken.

Jag springer i full fart ut mot torget, tar upp min mobil och ringer min handläggare på socialen. Jag känner inte igen hon som svarar, men utan att tänka så skriker jag rakt ut "jag har blivit misshandlad". Varpå hon kopplar mig till 112 direkt.
Jag får prata med en kille på sos, som sen skickar en polispatrull till platsen. Han kopplar även mig vidare till radiobilen så jag får prata med dem om vad som hänt.

En timme senare ser jag 2 radiobilar som kommer emot mig. Jag står då fortfarande på torget, väldigt rädd.
Vi åker mot stationen och jag blir förhörd, dem tar även bilder på mina skador.
Medan de förhör mig så ringer den andra patrullen till min handläggare på socialen, som senare kommer till polis stationen.
Väl på stationen så pratar polisen och min handläggare om vad man ska göra med mig. Då bestäms det att jag ska akut omhändertas, så jag åker till ett speciellt boende för folk som inte kan bo hemma av olika anledningar.
Det var meningen att jag skulle stanna där över den natten, men först 8 månader och 9 dagar senare så blir jag utskriven.

Denna perioden var väldigt jobbig för mig, då det var mycket som hände och mycket omställning. Jag kom över det till slut.

Till er som kanske också är i denna knipan, kom ihåg att du är värd bättre. Att du inte ska behöva må dåligt, och se ditt eget värde. Stå upp för dig själv, Skydda dig själv, och de är långt från ditt fel om du nu får höra det.
De kommer bli bättre till slut, jag vet att de inte verkar som det. Men det blir verkligen bättre, idag lever jag och är otroligt lycklig.

Ha en underbar dag, så hörs vi senare! Puss ❤


Likes

Comments

Hej alla fina där ute!

Jag tänkte skriva lite ​om min kärlek. 

Han är oerhört omtänksam, snäll och oerhört vacker. Han betyder allt för mig och herregud vad jag älskar honom. 
När man hittar sin riktiga kärlek, sin "the one" så är de sjukt underbart. Då vet man att livet är värt att leva. Att få sån kärlek man får av honom, ger en styrka att bekämpa allt. 
Jag föll väldigt hårt för honom, jag visste från dag ett att han är den rätta. 

Jag är glad över att jag hittade honom, och hoppas verkligen att ni också har någon ni älskar. 
Jag mår bra i mitt förhållande, och det ska ni med göra. Kom ihåg att DU är värd det bästa, och någon som verkligen älskar dig. Var stark och se till att DU mår bra. I fall du inte får höra det, så älskar JAG dig. 

Ha en underbar dag på er, och trevlig helg. Puss 💟Likes

Comments

Heej alla fiina läsare❤️

Jag har inte uppdaterat bra, detta beror på att jag har slut på ideér om vad jag ska blogga om. Men jag ska försöka så gott jag kan.

Denna veckan har jag varit hemma från skolan, jag går på en ny medicin som får mig att må piss. Men det ska den med. Jag lyckades gå till skolan i tisdags. Men ska försöka gå till skolan nästa vecka med.

Och idag, på lördagen den 5/3 beroende på när du läser detta. Ja, iaf då ska mitt bästa lag ha en till A-lags match. Innan de ska börja spela, så ska jag spela bowling med min skola och äta på Donken efteråt. Ska bli sååå mysigt. Efter de ska jag vidare till sjukhuset i Karlskrona. Hoppas bara de går bra. Men det gör de nog.

Nu ska jag försöka sova, skriver detta trots allt på natten. Vi hörs🙏

Ha de bra, puss❤️

Likes

Comments

Hej alla fiina💞

Igår var en händelserik dag. Jag blev tillkallad till en A-lags match och vi mötte ett div1 lag. Första halvleken var sådär, men vi skärpte till oss till andra halvleken å presterade bra då. Jag fick komma in de sista 15 minuterna men de va de roligaste 15 minuterna på länge. Jag skötte mig rätt bra å laget höll ihop.
Vi mötte Nättraby BK. Å ställningen blev 5-2 till Nättraby.

I normala fall spelar jag i B-laget för er som undrar👌


Sen när jag kom hem från matchen, så hade min farbror och kusin kommit på besök. Vi beställde pizza och kollade melodifestivalen, min idol gick vidare till final😍 nämligen Molly Sandén👌
Efter melodifestivalen kollade jag greys anatomy och la mig sedan.
Nu idag, så gick min familj, farbror och min kusin å hennes mamma ut på en skogspromenad. De var den skönaste promenaden på länge, trots att jag inte mådde jätte bra. Men de är lite bättre nu👌

Nu ska jag kila, så vi hörs senare💕
Ha det bra, puss😘

Likes

Comments

Heej alla fiina💗
Idag, är de alla hjärtans dag.
Tillbringa den med de personer ni älskar, och berätta för alla hur mkt du älskar de❤️
Idag är de en ångest fylld dag för många, å då behöver man få höra sånt.
Jag hoppas att ni har någon att tillbringa denna dag med, ni alla förtjänar kärlek.
Själv ska jag tillbringa den själv, hemma framför tv:en. Men jag har underbara vänner som jag kan prata med.
Jaja, nu ska jag gå.
Hoppas ni alla får en underbar dag med massor av kärlek. Puss💗

Likes

Comments

Heej alla fiina❤️

Idag tänkte jag skriva lite om kärlek igen, mitt förra inlägg om kärlek var inte jätte bra. Men då visste jag inte riktigt vad riktig kärlek var.
Nu är jag lite längre upp i åren, å har fått erfarenhet.

Först och främst vill jag bara säga att jag har haft en så fruktansvärt underbar kille, han var det bästa som någonsin kunde hända mig. Han fick mig lycklig varje dag, och han fick mig att le när jag bara ville bryta ihop. Det finns verkligen underbara killar därute❤️ men tyvärr är de sällsynta i dagens samhälle, mycket handlar om sex för många killar. Nu säger jag inte alla, men många killar är ute efter de.
Vilket såklart är jätte kul, men kom ihåg alla där ute. Är du i ett förhållande där du inte känt dig trygg eller lycklig av olika anledningar. Lämna de direkt. Jag har varit där flera gånger, och tänk inte på den andra personen som du är tillsammans med. Hur mkt det "sårar" den andra. Det bästa du kan göra är att bara försvinna från de förhållandet, och tro mig de kommer kännas så mkt bättre för dig i efterhand❤️ var lite självisk ibland och rädda dig från vissa saker, de är inget fel med att veta sitt eget värde. Och de finns så många andra som kan behandla dig bättre. Så tänk på de.
Hoppas att alla får den kärleken de förtjänar, för de är utan tvekan de bästa man kan känna.

Ha de bäst allihopa så hörs vi snart igen. Puss❤️

Likes

Comments

Heej alla fiina❤️

Just nu sitter jag på bussen påväg in till Karlshamn, och ska in till en sommarjobbs "mässa" som jag blivit inbjuden till. Det ska ju bli kul, men jag är nervös. Jag har aldrig ansökt ett jobb på det sättet. Jag har bara ringt butiker, men nu ska jag möta företagen face to face. Jaja, de kommer nog gå bra. Hoppas att jag kommer hem med ett jobb eller kanske goda förhoppningar hos företagen.

Efter mässan, så ska jag åka och träna fotboll. Jag tränar i IFK Karlshamn Dam, i B-laget. Idag har vi fys, å de är väll lagom kul. Men de måste göras, tagga bättre kondition ✋

Jaja, nu ska jag fokusera och låta bli att bli för nervös. Vi hörs senare. Puss💗

Likes

Comments

Hej allesammans.
Nu var de nästan 2 år sedan jag la upp något på denna bloggen, men jag tänkte komma igång med att blogga igen.

Så jag kollade igenom mina tidigare inlägg och såg en kommentar om att de va någon som ville att jag skulle skriva om pedofili. Så självklart ska jag göra de!!
Pedofili är ett så allvarligt ämne och en allvarlig sak att göra eller bli utsatt för. Och kom ihåg, om du har blivit utsatt för detta. DET ÄR INTE DITT FEL! Det finns så många idiotiska människor här i världen. Som inte fattar eller respekterar andras rättigheter och privatliv.
Och bara tanken av att de finns folk som går runt och ligger med små barn får mig att vilja spy. Att man kan göra så, jag har själv blivit utsatt för pedofili kommentarer, och jag vet att de inte är kul någonstans. Men alla ska komma ihåg att de inte är deras fel, om du mår dåligt av de. Gå och prata med någon, någon du litar på. De låter klyschigt men de är sant, man mår bättre av att få av de från axlarna. Fokusera på de du älskar att göra och rocka de. Var med de du älskar❤️ och kom ihåg, om du blir utsatt, anmäl till polisen och prata med någon vuxen. Du kan få hjälp å de är inget fel med att be om hjälp ibland. "Don't let someone take your Worth from you"

Ni kan alltid snacka med mig med. Min mail är: t.engdahl@hotmail.com

Hoppas att ni mår bra. Puss❤️

Likes

Comments

Hej alla mina favoriter ❤️

Jag vet att jag inte uppdaterat alls nästan, men har ingen inspiration och de har hänt saker i mitt liv, som satt stopp för de.
Men nu är jag tillbaka :)

Idag vill jag prata om en allvarlig sak. Jag vill prata om något som berör mig väldigt mycket och som jag tyvärr har väldigt mycket erfarenheter av. De gäller som ni ser på rubriken om skönhetsideal. Folk som hackar på andra bara för att de, har de extra kilot på kroppen som INTE är "okej". Folk som trycker ner folk för att de har för stor näsa, för att man har en "horig" kropp. För att man mår så dåligt själv så ska man få någon annan, att må som man själv gjort och gör. För att folk har blivit så låga och så taskiga och omogna. :(

Jag går på en skola med djur. Med kor tex. Jag vill använda de som ett exempel.
Varje gång jag är i kostallet, så mjölkar jag korna. Och då ser man deras spenar. ALLA kor har olika spenar. Vissa har små, vissa har stora, vissa har långa, vissa har riktigt små och korta. Vissa kor är "tjocka". Vissa kor ser man revbenen och allt på. Vissa är stora, andra är små till växten. Vissa har små huvud, vissa har enorma huvud. ALLA kor är OLIKA!! Mobbar man korna? Säger man till de "Fyfan va ful du är, fy som du ser ut. Hur fan orkar du leva. Gå och dö, ingen vill ändå vara med dig"! Säger man så till de???? NEJ de gör man inte, har arbetat i kostallet några månader redan, och jag har INTE hört någon säga något sånt till någon ko. Jag kan erkänna att jag sagt nån gång att oj va små de va. Men då menar jag inget illa med de. De är inte så att jag säger till den att den ska slaktas bara för att den har lite för "korta" spenar. Lixsom de är bara idioti!!!
De är så hos människor också! Varför ska man hålla på och hacka på varandra för att vi är för "runda" eller för "spinkiga"? Hur kan man säga att någon ens är ful? Hur kan man mobba någon, för något som personen troligtvis föddes med!? Som personen inte kan hjälpa ett dugg att hen ser ut så som hen gör!!! De är idioti!!! Alltihopa!!
Visst de är kor jag pratar om, de KANSKE inte har några känslor. Men bara för att man tror att de inte har några känslor betyder inte de att de är rätt att säga så!!! Jag menar, tänk om de fattar oss? Tänk om de har känslor?! Tänk om... Tänk så nästa gång du säger något dumt till en människa! Tänk på att personen har känslor. Bara för att du tycker att hen är för spinkig betyder inte de att personen inte har känslor!!! Alla har känslor! Så f*cking sluta upp med mobbningen!! De är bara idioti och sååå svagt gjort!!! Tänk på va du gör och var du har munnen och orden!! De skadar!!

Nej, nu är jag helt slut efter att ha varit sååå arg. Godnatt folk! Sov gott! Och skriv KÄRLEK, INTE hat! ❤️

Likes

Comments