Header

Hvad skal jeg så lave i Sommerferien? Ja jeg skal da sikkert lave en masse sjove ting.

Jeg er lige nu på Roskilde Festival med en masse af mine venner, hvor man kører på ingen søvn. Så skal jeg senere i sommerferien på Bornholm med min skønne familie. Være sammen med en masse af mine venner, inden vi alle skilles ad til forskellige skoler.

Mest af alt skal jeg slappe af 


Det her blev et lille hverdags indlæg 

Thea

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Tanker omkring denne blog. Mit "fri-rum" som jeg nu enlig vil kalde det. Jeg vil gerne have min blog skal være en af de der mange alt og ingen ting blogs. Jeg er kun lige begyndt for lidt mere en 24 timer, så jeg er ret så ny til alt det her. Dog på de 24 timer har jeg gjordt mig tanker om hvad der skal ske på min blog, jeg har også lige vendt tanken om det at blogge mon enlig er mig, men nu tager jeg og giver det en chance  Jeg har en passion for genbrugstøj, jeg elsker indretning og jeg skal på efterskole i skoleåret 17/18. Så hvorfor ikke bare starte der.

Jeg håber virkelig der er en masse dejlige mennesker, der gider at læse om det jeg nu går og tænker i min hverdag.

Knus

Likes

Comments


- Det her er faktisk meget underligt .-

Lidt om mig

Jeg er en 15 årig pige fra Roskilde. Jeg går lige nu i 9 klasse på en normal folkeskole og jeg skal på efterskole næste år, det glæder jeg mig meget til. Når men i min fritid er jeg primært sammen med en masse skønne mennekser.

Hvorfor laver jeg så enlig en blog?

For at være helt ærlig ved jeg det ikke helt. Jeg tror enlig bare jeg længe har tænkt over at lave en blog, eller en slags "fri-rum" på en måde hvor jeg kan bestemme hvad jeg gerne ville have der skal ske. Jeg synes selv det er en hyggelig måde at medvirke i folkshverdag, Jeg elsker selv at læse og kigge på andres blogs. Så hvorfor ikke selv prøve at se hvad det enlig er for noget.

Jeg har ikke rigtig gjordt mig selv nogen ideer om hvad der skal være på min blog lige nu. Så vi ser lige hvad det bliver til med tiden. Jeg tænker selv det skal være lidt af en hyggelig hverdags og personlig blog. Jeg håber i vil være lidt overbærende i starten, da jeg er ny til det her.

Vi ser hvad tiden bringer.


Likes

Comments