Inspo, Psykisk ohälsa, Ångest , Vardag

Hej hörni,
Vad hände med att uppdatera så fort jag kände att jag behövde släppa lasset? Hahaha fyfan, kan aldrig hålla mig till saker jag sagt.. men det har väl vart upp & ner.
Jag har vart på umo, fått hjälp & pratat. Vilket är så jävla sjukt för jag trodde aldrig att jag skulle våga!? Jag är en riktig superwoman!! Hahaha skämtosido, jag har fått p-piller som skulle hjälpa mot mensen ( se tidigare inlägg om du inte vet vad jag menar ) men det har bara blivit värre. Vilket inte ens förvånar mig, varför skulle det ens gå bra för mig liksom? De heter iaf Amorest och var nåt andrahandsval som skulle hjälpa mer än de vanliga mot mina bekymmer. Men nej, nej,nej,nej! Tvärtom. Allt har gått åt helvete! 😪 helt sjukt att det aldrig någonsin kan bli bra!!

Även en sak som gjort mig lite nere är väl att min crush, eller vetifan om de är min crush längre, men iaf han slutade skriva å snapa med mig. Men jag förstår honom! Jag skulle inte palla med mig själv eller tycka jag var speciellt snygg eller attraherande. Skitsamma, den "rätta" kommer väl dyka upp förr eller senare, förhoppningsvis hehe.

Sedan har det även hänt mycket förändringar som ni kommer få se i nästa inlägg så Stay tune!!!

Skolan,
det rullar på, mycket prov o läxor nu innan lovet men annars är d ok. Är inte ett stort fan av skolan men jag gör det som måste göras helt enkelt. Det är bara så svårt att hela tiden vara så glad o leka den glada o tankspridda tjejen som alltid vill hitta på saker osv. Men det funkar! Det är huvudsaken. Jag har fantastiska vänner o lärare o allt!! De stöttar mig å jag är så tacksam!!!! ❤️❤️❤️❤️

Imorgon ska jag hjälpa till på söndagsgudstjänsten som konfirmand och därför måste jag upp tidigt, så det är bäst att vi avrundar här så får jag ta å skriva ett till inlägg nån dag. Godnatt på er, hoppas ni får en bra dag å har haft en toppendag för det förtjänar ni! Ly❤️

​Th

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejhej,
Denna vecka har vart som en berg&dalbana helt ärligt. Lite tmi kanske men hade mens (vilket egentligen inte ska va tmi...) & allt blir 100 gånger värre. Varje kväll har slutat i tårar, över olika anledningar. Mitt humör är liksom 🎭 !! Ena sekunden är jag glad, andra är jag skitarg & sen skrattar jag och sen brister jag ut i tårar... allt mellan himmel & jord kan trigga igång mig. Jag HAAATAR det mer än allt!
Jag har pmds, vilket är nånslags grövre pms. När jag har mens har jag såå sjukt grov mensvärk, som jag sa, mitt humör är helt fuckat & hela jag är oklar. Haha, jag blir så himla deppig och nedstämd. Det är så jobbigt för jag blir alltid så dryg & mitt temperament är helt stört. Som t.ex idag, jag började 'bråka' me en nära vän som jag älskar från botten av mitt hjärta över min andra vän som hade kysst en kille. Aa svårt att förklara utan att nämna namn och få det långt. Sånt händer liksom utan att jag tänker på det. Det vill jag kunna styra och försöka sluta med, det är inget man kommer långt med i livet.

Just det, vi hade en biologilektion i onsdags. Då började jag tjuta över att jag hade så grova värkar & själva ämnet vi snackade om oxå. Vi snackade om ätstörningar.. inget jag vill gå in på detaljerat (jag har det inte, för er som tror det haha) osv men Aa. Jag snackade då iaf med min lärare, alltså världens bästa!! Vi sa att p-piller skulle kunna "lösa" mina problem med mensen (då hon inte vet att jag mår dåligt annars). Eller Aa mot mensvärken & pmds:en.

O jag vet att detta inlägg vart såååå oklart haha men jag är verkligen jättetrött & håller på att bli sjuk. Har så ont i halsen! :(
Jag hoppas ni mår bättre än mig iaf, ta hand om er!!

​Th

  • 35 Readers

Likes

Comments

Okok, förra inlägget var lite grovt... hehe
Men det är lixom så det känns och som jag sagt så skriver jag ut mina känslor för stunden. Man får tycka precis vad man vill, tänka och göra vad man vill. Ingen hindrar dig.

Mår du dåligt, skriv av dig, prata med en vän/nån du känner dig bekväm att prata med. Skriv till mig:) haha, jag vet hur det känns. Den tomheten man bär runt på samtidigt som man har 1000 känslor inom sig. Alla känner olika ofc men ni fattar.

Det finns även hjälp att söka, jag har dock inte vågat ta det steget och kommer heller inte göra på ett tag. Och det är oxå okej.
Kom ihåg att du är värdefull, perfekt som du är! ❤️

​Th

  • 48 Readers

Likes

Comments