Okok, förra inlägget var lite grovt... hehe
Men det är lixom så det känns och som jag sagt så skriver jag ut mina känslor för stunden. Man får tycka precis vad man vill, tänka och göra vad man vill. Ingen hindrar dig.

Mår du dåligt, skriv av dig, prata med en vän/nån du känner dig bekväm att prata med. Skriv till mig:) haha, jag vet hur det känns. Den tomheten man bär runt på samtidigt som man har 1000 känslor inom sig. Alla känner olika ofc men ni fattar.

Det finns även hjälp att söka, jag har dock inte vågat ta det steget och kommer heller inte göra på ett tag. Och det är oxå okej.
Kom ihåg att du är värdefull, perfekt som du är! ❤️

​Th

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 15 Readers

Likes

Comments

Hej, idag är jag på ett sånt pissigt humör att jag inte ens vill se en ända, inte prata, inte ens vara nära. Det ända jag vill just nu är att sätta mig nånstans och bara gråta, floder. Usch hatar att må såhär!! Fan det går ALDRIG över och INGENTING hjälper. Har testat så många saker men somsagt hjälper det inte ett skit. Vill inte äta, det jag äter vill jag bara få upp igen. Vill inte prata med någon, säger bara fula saker och låter allmänt förbannad. Vill bara härifrån just nu, har inget hopp om något.

Jag hatar mig själv mer än något annat, är inte värd ett dugg. Känner mig så ensam, tom, känslofylld och gråtmild på samma gång.
Nu ska jag ha träning och har inte nån pepp alls, inte ens en gnutta om jag ska vara ärlig.

Hejdå hoppas ni mår lite bättre än mig iaf!

Och just det, skriver inte detta för att nån ska tycka synd om mig eller ett skit. Somsagt skriver jag här bara för att få skriva av mig! Snälla fråga inget.

​Th

  • 15 Readers

Likes

Comments

Hej,
Som några kanske vet har jag bloggat på denna blogg & slutat ett par gånger. Jag har liksom fått feeling för att skriva av mig och sedan tappat det, men nu ska jag ge det en chans till.

Tänker mest att jag skriver sånt som kommer på tankarna, vilket kan vara både deppigt & glatt haha. Det kommer nog bli ganska oklart då jag som människa också är det.
Vet dock inte hur jag ska kunna formulera mig rätt och få andra att förstå för det jag känner längst in kan inte jag få ut och det är något jag jobbar på.
Alltså få ut det till ord, det känns som jag är heeelt tom samtidigt som jag är fylld av alla olika sorts känslor. Ensamhet & väldigt osäker bland annat.

Det kommer helt enkelt bara bli ett ställe där jag kan tömma det tunga lastet, om jag vågar vill säga.
Jag är så rädd för vad folk ska tycka & tänka om mig, kommer dem tro att jag är onormal, dum i huvudet osv men det ska inte vara så för jag vet att många andra går igenom samma sak men inte pratar om det.
Alltså om ni känner er ledsna, nedstämda, lost, vad som, snacka med en vän. Det gjorde jag och det kändes lite bättre. Att någon kan säga "åh du är så fin", "jag älskar dig", "du kommer bli bättre". Vad som, det hjälper asså jag lovar dig, inte till 100% såklart men en bit iaf och det är det som räknas. Håll hårt om dina nära & kära, du vet aldrig vad som kan hända.

​Th

  • 33 Readers

Likes

Comments