Tycker inte riktigt om hur min vardag har börjat sett ut nu när skolan börjat. Jag är inte riktigt nöjd. Det känns som att jag inte hinner med de saker jag vill hinna med och när jag väl få det gjort blir det stressigt. Till skillnad från förra året, eller innan sommaren, så hade jag inget jobb. Därför hade jag bara träningen och skolan att tänka på. Lätt som en plätt. Inte nu längre. Jag måste fixa skolan, ja, det är högsta prioritet. Därefter kommer jobbet. Om jag inte jobbar, tjänar jag inte pengar, och om jag inte får några pengar har jag inte råd att åka till M, eller något annat för den delen. Enkel matte. Träningen är inget måste, men det är något jag vill. Jag vill nå mina mål och genom träning kommer jag dit snabbare. Nu på den senaste veckan har träningen tyvärr fått prioriterats bort. Det är något som måste göras. Vi har inte supermycket i skolan. Men så höga krav som jag ställer på mig själv så krävs det att jag lägger fullt fokus på de uppgifter som ska göras för att kunna lämna in bästa möjliga resultat. Jag vet, det låter dumt. Jag borde inte ställa så högra krav på mig själv, men jag vet inget bättre sätt att nå mina mål på. Men jag behöver obviously tänka om. Jag behöver planera på ett annat sätt om min vardag överhuvudtaget ska gå ihop. Lite synd, jag har aldrig riktigt haft denna stressen och vet därför inte hur jag ska göra. Men det kommer väl. Allt löser sig så småningom.

Just nu sitter jag och kollar på Lakers första SHL match för i år. Så kul att det äntligen dragit igång. Dock en extra grej att lägga in i schemat då jag nästan aldrig missar en hockeymatch haha. Men det får det väl bli ändring på nu då kanske, med tanke på hur jag har det annars. Men det var skönt att ta en paus ifrån matteuppgifterna, min hjärna blev helt mosig.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Lite motivation såhär i början av veckan. Mycket stress, lite sömn, mycket tankar. Det kan behövas ibland. Och när jag behöver det som mest delar jag mer än gärna med mig av det. Idag är en sån där lite jobbigare dag. En dag där jag inte tänker klart. Mycket känslor. Mer kommer jag inte gå in på. Men stressigt är det. Hade varit skönt om helgen sträckt sig några dagar till haha. But that's life.

Likes

Comments

Hej finisar! Har ni haft en bra helg? Min har varit toppen! Igår mötte jag upp min barndomsvän Gabriella, aka Bella, på stan. Vi strosade runt lite och bara snackade. Så skönt att ha vänner som man inte sätt på flera månader, men ändå är det som att det bara gått några dagar när man väl träffas. Vi hade riktig mycket att prata om och det var så kul att träffa henne igen! Därefter följde hon med hem till mig där hon sedan blev kvar över natten. Mina föräldrar var hos ett par kompisar så vi fick agera lite barnvakter år min lillasyster och hennes kompis. Inte för att det är så ansträngande, då dom bara sitter och spelar på sina datorer, men ändå. Vi lagade lite middag till oss och sen slog vi oss ner i soffan. Det hände inte jättemycket mer utan vi chillade bara tills dess att jag blev alldeles för trött och fick gå och lägga mig, haha. Innan var jag en riktig nattuggla, nu blir jag dödstrött vid tio. Lite skönt är det ändå, för då sover jag inte bort hela nästa dag.

Snart bär det av hemåt mot Uppsala igen. Vi kommer hem ganska sent tror jag, och eftersom jag har en körlektion inbokad vid 07.15 imorgon så lär jag gå och lägga mig ganska snabbt. Annars är det inte så mycket märkvärdigt med den kommande veckan. Vi har ett matteprov, jag ska jobba och träna. Same old. Imorgon är det även tre veckor sedan M åkte. Jag skrev lite om det igår, men jag tycker det är så konstigt att tiden kan gå så snabbt. Känns verkligen inte som tre veckor, snarare som tre dagar haha.

Hoppas ni haft en bra helg!

Likes

Comments

Jag har egentligen inte så mycket att säga. På något konstigt sätt vänjer man sig vid en vardag utan att vara nära varandra. Samtalen och saknaden blir en ny vardag, men det är ingenting som jag tycker är så jobbigt längre. Det blir bättre med tiden. Mycket bättre. Även fast att det kommer stunder då jag vill ligga och gråta i timmar, så hittar jag ingen bättre anledning än att bara lätta på trycket. Släppa allt. Det kommer inte göra någon nytta av att gå runt och vara ledsen och nedstämd. Tvärtom. Det kommer bara göra saken värre. Jag försöker se det positiva i varje situation. Jag vet nu hur jag ska handskas med jobbiga stunder. Vad jag ska göra, vad jag ska tänka på, vilka jag ska umgås med. Min familj och mina vänner är otroligt stöttande. Och det är jag evigt tacksam över.

Snart är det tre veckor sedan M åkte. Tiden har bara flugit förbi, och om lite mer än en vecka har halva tiden gått. 37 dagar kvar, kämpa. Saknaden börjar på något sätt förvandlas till längtan. Längtan efter att få träffa honom. Det var som ett stort hål i början, som täpps igen med tiden, bit för bit. Jag vet att det hålet kommer komma tillbaka när jag väl åker där ifrån igen. Men det kommer troligtvis vara större bitar som faller på plats då. Det kommer inte kännas lika jobbigt. Den värsta tiden kommer att vara över och jag kommer veta att jag kommer klara det lika bra som förra gången. Jag säger inte att jag inte saknar honom, för det gör jag, mer än ord kan beskriva. Men jag börjar se det som något positiv istället för att saknaden ska göra ont. Vissa stunder är jobbigare än andra, men man tar sig igenom det. Det allra viktigaste är att han mår bra. Han har drömt om att spela hockey i USA sedan han var åtta år. Och att han har fått denna möjligheten betyder så otroligt mycket för honom. Jag kan inte vara annat än stolt och glad för hans skull.


Likes

Comments

Så skönt med fredag och helg. Som ni kanske vet var jag ledig från skolan idag på grund av inställda lektioner, vilket var så behövligt. Hela morgonen gick åt till att käka frukost och kolla på Prison Break. Det är så skönt när man bara kan sitta ner och ta det lugnt. Känns som att jag behövde det efter denna veckan. Framåt 11-tiden hoppade jag in i duschen och sedan var det packning som gällde. Inte för att jag behövde packa så mycket då vi bara är borta tills på Söndag, men jag ville ändå ha det gjort. Sedan tog jag ett ryck i mitt rum för att städa i ordning lite. Jag har en tendens att stöka ner mitt rum ganska rejält, men jag hatar samtidigt att ha det stökigt. Lathet kanske?;) Just nu sitter jag i bilen på väg till Växjö. Vi räknar väl med att vara framme vid 21-tiden, så jag ska försöka plugga lite eller göra något annat vettigt under tiden. I helgen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Jag har tagit kontakt med ett par kompisar, så troligtvis blir det att jag umgås med dom hela helgen. Vi får se. Hoppas ni får en bra helg!!

Likes

Comments